01 / 05 / 2024

maçta toki konutları

maçta toki konutları

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Maçka projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Bakan açıkladı: TOKİ konutlarında memura öncelik

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan Toplu Konut İdaresi konutlarında memurlara, lojmanlarda engelli kamu çalışanlarına öncelik verileceğini duyurdu.

Kemal Kılıçdaroğlu: Depremzedelere TOKİ konutlarını ücretsiz vereceğiz!

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, vatandaşlarıma sözüm sözdür diyerek,  depremzedelere TOKİ konutlarını ücretsiz vereceklerini söyledi.

Sinop'ta selzedeler için inşa edilen TOKİ konutlarının yüzde 95’i tamamlandı!

Sinop'un Ayancık ilçesinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından selzedeler için hayata geçirilen konutların yüzde 95'lik kısmı tamamlandı.

Edirne Keşan'daki TOKi konutlarının akıbeti TBMM'de!

Edirne'nin Keşan ilçesinde inşa edilen TOKİ konutlarının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Şırnak'ta TOKİ tarafından yapılan konutlar ve dağıtımları TBMM'de!

Şırnak'ta TOKİ tarafından yapılan konutlara ve bunların vatandaşlara dağıtımı TBMM gündemine taşındı.

Edirne Keşan'daki TOKİ konutlarının akıbeti Meclis gündeminde!

Edirne'nin Keşan ilçesindeki TOKİ konutlarının akıbeti Meclis gündemine taşındı. CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Tunceli Ovacık TOKİ konutlarında son durum ne?

Tunceli Ovacık'ta 2017'de TOKİ konutlarının kuraları çekildi. O tarihte inşaatına start verilen TOKİ konutlarının tesliminin 2018'in sonunda yapılması planlanıyordu. Ancak teslimler henüz yapılmadı, vatandaşlar mağdur olduklarını dile getirdi.

Elazığ Karşıyaka TOKİ konutları için kuralar çekildi!

24 Ocak'ta Elazığ'da meydana gelen deprem sonrasında evleri hasar gören vatandaşlar için inşa edilen deprem konutlarının kura çekimi yapıldı.

Sivritepe TOKİ Konutları sakinlerinin sorunları TBMM'de!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde bulunan Sivritepe TOKİ Konutları sakinlerinin sorunları meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ konutları için toplanan aidatlar TBMM gündeminde!

TOKİ konutları için 2020 yılında toplanan aidatlar ile aidatlarını ödeyemeyen kişi sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Şahin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Amasya Taşova TOKİ Konutları'nın inşaatı tamamlanıyor!

Amasya Taşova'da Tekel depoları ile Kapalı Spor salonu arasında, 158 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi yapım işi kapsamında yapılan 500 takvim günü içinde tamamlanması planlanan TOKİ konutları inşaatı sürüyor.

Bolu 3. etap TOKİ konutları kurası 7 Mayıs'ta!

Bolu Taşkesti Belediyesi, heyecanla beklenen TOKİ konutları kurasının çekileceği tarihi açıkladı. Buna göre Taşkesti'ye yapılacak 3. Etap TOKİ konutları kurasının 7 Mayıs'ta gerçekleşecek.

Konya Selçuklu'da inşaatı duran TOKİ konutlarının akıbeti meclis gündeminde!

Konya ili Selçuklu ilçesinde inşaatı duran TOKİ konutlarının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Yalım konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

maçta toki konutları Haberi

maçta toki konutları

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon’un Maçka İlçesi Esiroğlu Mahallesinde hayata geçireceği 144 konutun ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, dün yapılan ihale kapsamında ayrıca 2 dükkân inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi de bulunuyor. Projedeki konutlar yöresel mimari anlayışıyla 2 oda 1 salon şeklinde inşa edilecek.

Merakla beklenen TOKİ Maçka projesiyle bahçe alanı, parkı, peyzajı, oyun ve spor alanları ile nitelikli bir sosyal çevre ve şehre değer katacak kaliteli ve güvenli yeni bir yaşam alanı oluşturulacak.

TOKİ'den 310 TL taksitle ev sahibi olma...