27 / 04 / 2024

maden ocağı göçük

maden ocağı göçük

Alınan bilgiye göre, Tarlaağzı köyü mevkisinde faaliyet gösteren özel şirkete ait maden ocağının eksi 40 kotunda tavandan işçilerin üzerine kaya parçası düştü. 1 işçi, kaldırıldığı hastanede öldü.

Nevşehir'de maden ocağında göçük!

Anadolu Ajansı tarafından alınan bilgiye göre Nevşehir' de maden bir ocağında göçük meydana geldi. İlk belirlemelere göre, 1 kişi öldü, çok sayıda kişi de yaralandı.

Zonguldak'ta kömür ocağında göçük meydana geldi!

Zonguldak' ta kömür ocağında göçük meydana geldi. Çalışmaların çevre ocaklardan gelen madenciler tarafından sürdürüldüğü ve Türkiye Taş kömürü Kurumu tahlisiye ekiplerine de haber verildiği öğrenildi...

Afganistan'da maden ocağında göçük meydana geldi!

Afganistan'da maden ocağında göçük meydana geldi. Afganistan'ın kuzey vilayetlerinden Samangan'daki bir maden ocağında meydana gelen göçükte 24 madenci hayatını kaybetti, 20 madenci ise sağ kurtuldu...

Zonguldak'ta göçük meydana geldi!

Zonguldak Kilimli beldesindeki Bölüm Mahallesi'nde özel bir firma tarafından işletilen kömür ocağında henüz belirlenemeyen nedenle göçük meydana geldi. Çalışmalara İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve 112 Acil Servis ekipleri ile maden işçileri katıl

Koza Altın Gümüşhane Torul'a yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Torul'a açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor.

Koza altın Gümüşhane Kürtün'e yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Kürtün'e açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor. 

Koza Altın düğmeye bastı! Trabzon'a 2 günde 2'nci maden ocağı!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri, Trabzon Araklı'da ikinci yeni maden ocağı için harekete geçti. İşte detaylar...

Kartal'da eski maden ocağı millet bahçesi oluyor!

Kartal'da uzun zamandır atıl bir gölet olarak bekleyen eski maden ocağı millet bahçesi oluyor. Kartal Millet Bahçesi, toplam 482 bin metrekarelik alandan meydana gelecek.

Antalya Kumluca'da 8.6 milyon TL'ye icradan satılık maden ocağı!

Kumluca İcra Dairesi, Antalya ili Kumluca İlçesi Belen Köyü'nde bulunan maden ocağını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli  8 milyon 698 bin 722 TL olarak belirlendi. 

Gökçeada Kaleköy'de ÇED başvurusu geri çekildi!

Gökçeada Kaleköy mevkisinde kumtaşı ocağı açılmasıyla ilgili ÇED başvurusu geri çekildi. 

Gökçeada'da ÇED iptal edildi!

Gökçeada'da Kaleköy bölgesinde 'kumtaşı ocağı' açılmasıyla ilgili geçtiğimiz günlerde ÇED başvurusu ilanı verilmişti. Projenin iptal edildiği öğrenildi.

Gökçeada'ya kumtaşı ocağı kurulacağı iddiası!

Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, özel bir maden şirketince adaya kumtaşı ocağı kurulacağı iddiasına ilişkin açıklama yaptı. 

Tekirdağ Kalker Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi'nin ÇED toplantısı 16 Mart'ta!

Tekirdağ Şarköy'de kurulması planlanan 2-A Grubu Kalker Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi projesinin ÇED toplantısı 16 Mart günü saat 13:00'da gerçekleşecek.

Keşan'da icradan 5.4 milyon TL'ye satılık maden ocağı!

Keşan İcra Dairesi, Edirne Keşan'daki maden ocağını satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 5 milyon 475 bin TL olarak belirlendi.

Isparta Maden Ocağı projesinin ÇED toplantısı 7 Mart'ta!

Isparta Sütçüler'deki II.B Grubu Maden Ocağı projesinin ÇED toplantısı yapılacak. Tesis için toplantı 7 Mart günü gerçekleşecek.

Gümüşhane Kalker Ocağı ve Kırma Tesisi'nin ÇED toplantısı 11 Ağustos'ta!

Aşkale Çimento Sanayi T.A.Ş., Gümüşhane İli, Merkez İlçesi, İkisu Köyü ve Torul İlçesi'nde 2-C Grubu Patlatmalı Kalker Ocağı ve Kırma-Eleme Tesisi yapmayı planlıyor. Projenin ÇED toplantısı 11 Ağustos'ta Kardeşler Kırathanesi'nde yapılacak.

Isparta Eğirdir Maden Ocağı projesinin ÇED toplantısı 4 Ağustos'ta!

Sedef Kerestecilik Şirketi Isparta İli, Eğirdir İlçesi'nde Maden Ocağı Projesi yapılması ve işletilmesi planlanmaktadır. Projenin ÇED toplantısı 4 Ağustos Perşembe günü yapılacak.

maden ocağı göçük Haberi

maden ocağı göçük


Amasra ilçesinde özel maden ocağında meydana gelen göçükte 1 işçi, kaldırıldığı hastanede öldü.


Alınan bilgiye göre, Tarlaağzı köyü mevkisinde faaliyet gösteren özel şirkete ait maden ocağının eksi 40 kotunda tavandan işçilerin üzerine kaya parçası düştü.


Ağır yaralanan maden işçisi Muammer Ketim (29), mesai arkadaşları tarafından ocaktan çıkarıldı.


Şirketin ambulansıyla Bartın Devlet Hastanesine kaldırılan Ketim, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.


Ketim'in evli ve 2 çocuk babası olduğu...