05 / 05 / 2024

mağaradan ev nasıl olur

mağaradan ev nasıl olur

İngiltere’de yaşayan iş adamı Angelo Mastropietro, Worcestershire’da bir mağara satın alarak stressiz bir yaşama adım atmaya karar verdi ve 8 ay boyunca çalışarak mağarayı 4 odalı bir eve çevirdi.

3 maddeyle kira sorunu nasıl çözülür? Ev sahipleri 'Yasa değişmeden evlerimizi kiraya vermeyeceğiz' diyor! 

Mağdur ev sahipleri, kiracıları ile yaşadıkları sorunları sık sık sosyal medyada paylaşıyor, anlaşmazlıklar zaman zaman basında da yer alıyor. Peki 3 maddeyle kira sorunu nasıl çözülür? İşte ev sahiplerinin o açıklaması...

Kira uyarlama davası nasıl açılır? Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! İşte kira uyarlama davası açma şartları 2024!

Ev sahibi ve kiracılar, kira uyarlama davası ile ilgili şartları ve nasıl uygulanacağını merak ediyor. İşte kira uyarlama davası açma şartları 2024...

Devlet desteği ile prefabrik ev nasıl yaptırılır?

Prefabrik ev yaptırmak için fiyat araştırması yapan vatandaşlar devlet desteklerini de merak edip araştırıyorlar. Buna göre, devlet desteği ile 89.900 TL’ye prefabrik ev nasıl yaptırılır?

Prefabrik ev nasıl yapılır? Prefabrik ev satın alma süreci nasıl işliyor?

Prefabrik ev almak isteyen vatandaşlar Prefabrik evlerin nasıl yapıldığını ve satın alma süreçlerini merak ediyor. Peki, Prefabrik ev nasıl yapılır? Prefabrik ev satın alma süreci nasıl işliyor? İşte detaylar...

Kira geliri getiren ev nasıl seçilmeli?

Kira geliri getiren evleri seçerken dikkat edilmesi gereken birçok faktör bulunuyor. Özellikle de apart ve dairelerde bazı detayları göz önünde bulundurmak, gelecek olan kiracılar için artı bir durumdur. Peki kira getiren ev nasıl seçilmeli ve nelere dikkat edilmeli? İşte detaylar...

Prefabrik ev nasıl yaptırılır? 55 metrekare 2+1 prefabrik ev fiyatları ne kadardır?

Prefabrik ev yaptırmak isteyen, ancak nasıl yaptırılacağına dair herhangi bir fikri olmayan kişiler bu konuda araştırmalar yapmaktadır. İşte prefabrik ev yaptırmaya dair merak edilen o detaylar!

Devlet destekli prefabrik ev nasıl alınır? Prefabrik ev kredisi nasıl alınır?

Prefabrik ev yaptırmak isteyen ancak nasıl yaptıracağını bilemeyen vatandaşlar, devlet destekli prefabrik ev nasıl alınır? şeklinde araştırmalara başladı. İşte bu konuda merak edilenler!

Tapusu olmayan ev nasıl satılır? Tapusuz ev satılabilir mi?

Tapu, bir gayrimenkulün kime ya da kimlere ait olduğunu gösteren bir belgedir. Peki Tapusu olmayan ev nasıl satılır? Tapusuz ev satılabilir mi? İşte detaylar!

Prefabrik ev nedir? Prefabrik ev nasıl yapılır?

Prefabrik yapılara dair pek çok tanım yapılmaktadır. Ancak tam olarak nasıl yapıldıklarına dair bazı kuşkular bulunmaktadır. İşte Prefabrik ev nedir? Prefabrik ev nasıl yapılır? sorularının yanıtı!

Miras kalan ev nasıl satılır? Miras kalan ev satılır mı?

Miras kalan ev satılır mı, nasıl satılır? soruları kendilerine miras kalan kişiler tarafından sorulmaktadır. İşte yanıtlar!

Emekli maaşı taşıma işlemi nasıl yapılır? Banka değişikliğinde promosyon ne kadar?

Emekli maaşı taşıma işlemi milyonlarca emeklinin merak ettiği konular arasında yer alıyor. Peki emekli maaşı taşıma işlemi nasıl yapılır? İşte detaylar!

Kripto paralarda mağduriyet nasıl azaltılabilir?

Thodex, Vebitcoin, Sistemcoin, Hecoin ve son olarak da Bitrota'da yaşanan vurgun haberleri son zamanlarda kripto para yatırımcılarını korkuttu. Peki, kripto paralarda mağduriyet nasıl engellenir? İşte detaylar...

Ev kiraları nasıl düşürülür?

Kiralarda meydana gelen fahiş artışlar nedeniyle kiracılar ve ev sahipleri arasındaki sorunlar gittikçe büyüyor. Peki, kira ücretleri nasıl düşürülebilir? İşte detaylar...

mağaradan ev nasıl olur Haberi

mağaradan ev nasıl olur

İngiltere’de yaşayan iş adamı Angelo Mastropietro’nun hayatı MS teşhisi konmasının ardından tamamen değişti. Başarılı kariyerini bir kenara bırakan genç adam, Worcestershire’da bir mağara satın alarak stressiz bir yaşama adım atmaya karar verdi.




8 ay boyunca çalışarak mağarayı 4 odalı bir eve çeviren Mastropietro, şimdi yerden ısıtmalı, kablosuz internet bağlantısı bulunan evinde 2. hayatını yaşıyor.