05 / 05 / 2024

Mahir Alp

Mahir Alp

Koşuyolu Havuzlar İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi 26 Şubat 2015'te, 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy 'de Mahir Alp Yönetim Kurulu Üyeliği 'nde kuruldu.

Mercan Alp Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mercan Alp Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından kuruldu.

Cumhur Alp İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Cumhur Alp İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Cumhur Alp İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bostancı'da yapıldı.

Çavuşoğlu Alp İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çavuşoğlu Alp İnşaat Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Alp Çavuşoğlu tarafından kuruldu. 

Alp Taahhüt İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Alp Taahhüt İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta Alper Özyurt tarafından kuruldu.

Alp Khan İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Alp Khan İnşaat Otomotiv Limited Şirketi Ataşehir'de Baturalp Başkır tarafından kuruldu.

Öz Alp Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Öz Alp Grup İnşaat Anonim Şirketi Kadıköy'de Ahmet Baki Alp tarafından kuruldu.

Mahir Polat'tan Süleymaniye'deki tepki çeken inşaata ilişkin açıklama!

Kamuoyunda tepkilerle karşılaşan İstanbul'da Tarihi Yarımada’daki Mimar Sinan'ın eseri Süleymaniye Camii'nin önünde yapılan İlim Yayma Vakfı'nın yurt inşaatında resmi süreç sürüyor. Sürecin nasıl işleyeceğiyle ilgili İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat'tan açıklama geldi.

Mahir Polat'tan tersane binalarındaki inşaata tepki!

Haliç kıyısında Fatih Sultan Mehmet’in kurduğu tarihi tersane binaları üzerinde gerçekleştirilen büyük bir inşaatın içine kurulan Çağdaş Sanat Fuarı’nın buradaki yıkımları unutturmasına tepki gösteren İBB Genel Sekreter yardımcısı Mahir Polat, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Mahir Ünal'dan Kanal İstanbul yorumu!

Kahramanmaraş'ta düzenlenen bayramlaşma etkinliğine katılan Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal Kanal İstanbul Projesi'ne karşı çıkan muhalefet hakkında eleştiride bulundu.

Mahir Orak: Tasarruf finansman sektörü itibar kazandı!

Yaşanan son gelişmelerle Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) 21 şirketin intibak taleplerinin reddi için karar verdi. Birevim Genel Müdürü Av. Mahir Orak konuyla ilgili açıklama yaptı.

Alp Kırşan Bodrum'dan köy evi aldı!

Bodrum'a taşınan sunucu ve oyuncu Alp Kırşan, Bodrum'da köy evi satın aldı. Kırşan, köy evi için 1 milyon TL ödedi.

New Alp Turizm Ve Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

New Alp Turizm Ve Taşımacılık Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Kurba tarafından kuruldu.

Şule Alp, BESA Pazarlama Direktörü oldu!

BESA Grup'un satış ve pazarlama koordinatörlüğünü yapan Şule Alp Yönetim Kurulu toplantısında alınan kararla Pazarlama Direktörü oldu.

Mahir Alp Haberi

Mahir Alp

Koşuyolu Havuzlar İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye bedeli ile 26 Şubat 2015'te, Mahir Alp Yönetim Kurulu Üyeliği'nde kuruldu.


Koşuyolu Havuzlar İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi iş konusu;1 - Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak      bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Ve bu binalar üzerindeki daireleri      satmak kiraya vermek pazarlamak. 2 - Yurt içinde her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar,      yollar, baraj ve göletler,park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.üçüncü      şahıslardan ipotek almak...