04 / 05 / 2024

Mahir Kayataş

Mahir Kayataş

Kayataş Hafriyat İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahir Kayataş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Başıbüyük Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Bina kimlik sistemi sayesinde daha güvenli konutlar yapılacak!

Birevim Genel Müdürü Mahir Orak, Enerji Kimlik Belgesinin ardından Deprem Kimlik Belgesi uygulamasının da hayata geçirilmesi ile daha güvenli bir yaşam alanlarının sunulacağını açıkladı.

Konut kredisi faizleri yüzde 50'ye doğru gidiyor! Kredilerin ödenebilmesi hayal oldu!

Konut fiyatlarının yanı sıra, konut kredisi faizleri de resmen uçuşa geçti. CHP Grup Başkan Vekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, konuyu Meclis gündemine taşıdı. İşte o açıklama...

Ali Mahir Başarır'dan emekli zammı tepkisi: 10 bin TL'ye kiralık ev var mı? 

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşlarına yapılan ek zammı açıkladı. CHP Grup Başkan Vekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, "10 bin TL'ye kiralık ev var mı?" diyerek, en düşük emekli maaşının 10 bin TL olmasına tepki gösterdi. İşte ayrıntılar...

Büyükşehirlerde kira bedeli asgari ücretin 1,5 katına çıktı!

Birevim Genel Müdürü Mahir Orak, kasım ayı verilerine göre büyükşehirlerde kira bedelinin asgari ücretin 1,5 katına çıktığını söyledi.

Milletvekilinden '4 aile bir evde oturacak duruma geldi' çıkışı: 7.500 ile 11.402 TL arasında kiralık ev var mı?

Kira fiyatlarında yaşanan fahiş artışlar, Meclis'te de sık sık gündeme geliyor. CHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, konu ile ilgili konuştu. 

Öz Aksün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Aksün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Erdoğan tarafından kuruldu.

Btm Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Kuruldu!

Btm Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli’de 450 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mahir Mermer, Cem Tayfun Yılmaz ve Batuhan Tarkan ortaklığıyla kuruldu.

Elektriğe yeni zam kapıda mı? Son dakika açıklaması geldi! 

Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahir Ulutaş, elektriğe yakın zamanda zam beklediğini dile getirdi. İşte ayrıntılar...

Horızonturk Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Horızonturk Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahir İsmail tarafından kuruldu.

Pegasus Group İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pegasus Group İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Can Doğan tarafından kuruldu.

Birevim'den kentsel dönüşüm çağrısı! Yorgun ve yaşlı yapılar için sorumluluk almaya hazırız!

Birevim Genel Müdürü Mahir Orak, yaşanan depremlerin Türkiye’deki yapı stoku sorununu gündeme getirdiğini belirterek özellikle İstanbul’da yaşlı ve yorgun yapıların yenilenmesi gerektiğini söyledi.

Mahir Anli Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Mahir Anli Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Anli tarafından kuruldu.

Deprem yönetmeliğine ''Deprem kimlik belgesi'' eklenmeli!

Birevim Genel Müdürü Av. Mahir Orak, deprem felaketlerinin açtığı yaraları en aza indirgemek için son deprem yönetmeliğine “Deprem Kimlik Belgesi”nin eklenmesi gerektiğini söyledi.

Mahir Kayataş Haberi

Mahir Kayataş
Kayataş Hafriyat İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahir Kayataş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da kuruldu. 


Kayataş Hafriyat İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Hafriyat Her türlü inşaat taahhüt işlerine ait hafriyat yapmak , konut,işyeri, ticarethane inşaatlarıların yıkım ve hafriyatını yapmak, Yurtiçinde ve yurtdışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaatların hafriyatını ve yıkım işlerini yapmak Müstakil konut, iş hanları, fabrikalar yollar , baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesislerin hafriyat işlerini yapmak İnşaat 1.Hertürlü inşaat taahhüt işleri, konut,işyeri, ticarethane inşaatları yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurtiçinde ve yurtdışında her türlü resmi ve özel sektöre...