04 / 10 / 2024

 Mahmut Akbal yeni proje 

 Mahmut Akbal yeni proje 

2000 yılında inşaat sektörüne geçiş yapan Fuzul Yapı yeni proje hazırlığında. İstanbul’un merkezi lokasyonlarında dev projelere imza atmaya hedefleyen firma, Galatasaray’ın arazisi-Riva ihalesine ve Kağıthane’deki Arıcılar arsası ihalesine girdi.

Faruk Akbal: Erişilebilir konut için önemli bir adım, PGYF Fonu kurabiliriz

Sermaye piyasasına getirilmesi planlanan yeni düzenlemelerle gayrimenkul yatırım fonlarının gayrimenkul projelerine yatırım yapmasının önünün açılması amaçlanıyor. Fuzul Topraktan Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Akbal, düzenlemenin erişilebilir konut için önemli bir adım olacağını belirtti.

Ziylan Grup'tan 135.7 milyon TL sermayeli 2 yeni gayrimenkul şirketi!

Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında 2 yeni gayrimenkul şirketi kuruldu. İşte ayrıntılar... 

Mahmut Karabıyık kimdir? Ne mezunu?

Yeni Gimat GYO'nun yönetim kurulu üyeleri arasında yer alan Mahmut Karabıyık kimdir? Mahmut Karabıyık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Mahmut Akbal, Zeki Akbal ve Eyüp Akbal 20.1 milyon TL'ye yeni şirket kurdu! 

Fzl Gayrimenkul Yapı Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 20 milyon 110 bin 693,60 TL sermaye bedeli ile Mahmut Akbal, Zeki Akbal ve Eyüp Akbal ortaklığında 30 Aralık 2022 tarihinde kuruldu. İşte ayrıntılar...

Fzl Gayrimenkul Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fzl Gayrimenkul Yapı Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 20 milyon 110 bin 693,60 TL sermaye bedeli ile Mahmut Akbal, Zeki Akbal ve Eyüp Akbal ortaklığında kuruldu.

Mahmut Akbal, Eyüp Akbal ve Zeki Akbal'dan yeni şirket! 

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal ve Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Akbal yeni şirket kurdu. Fzl Yapı İnşaat Ve Pazarlama Anonim Şirketi Başakşehir'de kuruldu.

Fzl Yapı İnşaat Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Fzl Yapı İnşaat Ve Pazarlama Anonim Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Akbal, Eyüp Akbal ve Zeki Akbal ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul sektöründe hareketlenme başladı! Türkiye'de her sene 1 milyon yeni konut ihtiyacı var!

FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, sektörle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Türkiye'de her sene 1 milyon yeni konut ihtiyacı olduğunun altını çizen Akbal, gayrimenkulde toparlanmanın başladığını belirtti...

Yusuf Akbal: Boş kalan rezidanslara talibiz!

Konaklamaya yeni bir bakış açısı getiren proptech şirketi New Inn Kurucu Ortağı Yusuf Akbal yaptığı açıklamada, "Boş kalan rezidanslara talibiz" dedi.

MÜSİAD'a inşaatçı başkan: Mahmut Asmalı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) yeni genel başkanı Ak Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Asmalı oldu.

Fuzul Yapı Beşiktaş Projesi yıl sonunda satışta!

Balmumcu'da Boğaz manzaralı lüks bir konut projesi hayata geçirmek için düğmeye basan Fuzul Yapı patronu Zeki Akbal, yeni projesinde satışların sene sonu başlayacağını dile getirdi.

Fuzul Grup, 2021'de de yatırımlarına devam edecek!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, 2020 yılında grubun cirosunun önceki yıla göre yüzde 30 arttığını dile getirerek, salgın sürecinde dahi ara vermedikleri yatırımları ve çalışmalarını 2021 boyunca da sürdüreceklerini belirtti.

Mahmut Karabıyık kimdir?

Yeni Gimat GYO ve Torunlar GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Karabıyık kimdir? Mahmut Karabıyık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mahmut Karabıyık'ın biyografisi...

 Mahmut Akbal yeni proje  Haberi

 Mahmut Akbal yeni proje 

Fuzul Yapı adı altında markalı konut üretimine başlayan Fuzul Grup, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. 

1992 yılında Fuzul Otomotiv olarak kurulan, 2000 yılında inşaat sektörüne geçiş yaparak Fuzul Yapı'nın merkez üssü Başakşehir. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre;  Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, "Bizden önce sadece KİPTAŞ vardı. 1999 yılında ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından güvenli yapı arayışı Başakşehir’i öne çıkardı. 20002lerde yoğunlaşmaya başlayan toplu konutlarla bölgedeki nüfus da artmaya başladı. 2008 yılında ise Küçükçekmece ve Esenler ilçelerinden ayrılan mahalleler ve Bahçeşehir Belde Belediyesi’nin birleşmesiyle Başakşehir ilçemiz oluştu. Özel sektör ve kamu vasıtasıyla gerçekleştirilen yatırımlar ile ilçe bugün İstanbul'un en planlı ilçelerinden biri haline gelmiş durumda" dedi. 

Başakşehir’e modern ve çağdaş konutlar yapıyoruz

Başakşehir2de Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi'ne göre 2016...