18 / 05 / 2024

mahmut bey köşkü

mahmut bey köşkü

1943 yılında verilen ilanda Kartal Soğanlık'ta çeşitli meyvelerin olduğu 4 bin 259 metrekare bahçe içinde bir tane kuyusu bulunan iki katlı Mahmutbey Köşkü ucuz fiyata satılacakmış.

Tosun Paşa'nın köşkü restore edildi!

Ünlü Yeşilçam filmlerine ev sahipliği yapan eski adıyla Arnavut Hayreddin Bey Köşkü olarak bilinen Yeşilköy’deki tarihi Darcan Köşkü restore edildi. 

Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Said Bey Sitesi, depremde 8 saniyede yıkıldı!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremleri büyük yıkıma neden oldu. Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Said Bey Sitesi depremde sadece 8 saniyede yıkıldı.

Mahmut Can Çalık kimdir? Hangi firmalarda çalıştı? Çalık Denim’de hangi görevi yürütüyor?

Mahmut Can Çalık kaç yılında doğdu? Üniversite eğitimini nerede tamamladı? İş hayatına nerede başladı? Hangi alanlarda görev alıyor? İşte Mahmut Can Çalık ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Mahmut Karabıyık kimdir? Ne mezunu?

Yeni Gimat GYO'nun yönetim kurulu üyeleri arasında yer alan Mahmut Karabıyık kimdir? Mahmut Karabıyık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Yeşilçam emektarı tarihi köşkün restorasyon işlemleri başladı!

Yeşilköy'de konumlanan tarihi Arnavut Hayreddin Bey Köşkü, yakın dönemde onaylanan restorasyon projesiyle gündeme geldi. restorasyon çalışmalarını üstlenen Sinem Necipoğlu Mimarlık Kurucusu Sinem Necipoğlu, konu ile ilgili konuştu.

En Bey Mimarlık Proje Tasarım İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

En Bey Mimarlık Proje Tasarım İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Keser tarafından kuruldu.

TOKİ Konya Beyşehir 413 konut ihalesi 7 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Beyşehir Hacıakif Mahallesi projesinin ihalesini 7 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Şamlı Şükrü Bey Köşkü satılığa çıkarıldı!

İstanbul Büyükada'da 1860 yılında inşa edilen ilk Osmanlı köşkü satılığa çıkarıldı. Köşk için 10 milyon 500 bin TL isteniyor.

TOKİ Konya Beyşehir 413 konut ihalesi 7 Aralık'ta!

TOKİ, Konya Beyşehir projesinin ihalesini 7 Aralık 2021 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Rıza Bey Apartmanı davasında bir sanık tahliye edildi!

İzmir'de 30 Ekim 2021 tarihinde meydana gelen depremde yıkılan binalar arasında yer alan Rıza Bey Apartmanı'nın davasında bir sanık tahliye edildi!

Mahmut Tanal'dan ormanlık alanların imara açılmaması için kanun teklifi!

CHP İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal, orman yangınlarında küle dönen ormanlık alanların imara açılmaması için TBMM Başkanlığı’na kanun teklifi verdi. 

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı soruşturmasında yeni gelişme!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem nedeniyle yıkılan Rıza Bey Apartmanı'na yönelik hazırlanan bilirkişi raporu mahkemeye gönderildi.

Adıyaman'da Safvan Bin Muattal Külliyesi inşa ediliyor!

Adıyaman'da inşa edilen Safvan Bin Muattal Külliyesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Adıyaman Valisi  Mahmut Çuhadar, külliyenin çalışmalarını inceledi.

mahmut bey köşkü Haberi

mahmut bey köşkü

Satılık köşk ve etrafında meyve bahçesi ucuz fiyatla...


Mütekaitler, nekahat halindeki hastalar, sayfiyeye ihtiyacı olanlar için fırsat.

Kartal'ın suyu ve havasıyla meşhur Soğanlık Köyü'nde (Yakacık'a 15 dakika mesafede) 4.249 metre murabbaı bahçe içinde, içinde yeni ve sağlam yapılmış kagir iki katlı köşk. Müştemilatı yedi oda, bir banyo, mutfak, kiler. İki heladır. Bahçe içinde incir, vişne, kiraz, kayısı, dut, ceviz, badem, erik vesair meyve ağacı mevcuttur. Derinliği az suyu çok kuyusu vardır. Gezmek için Bay Kazım'a müracaat.

(Mahmut Bey Köşkü)