28 / 04 / 2024

Mahmut Kocadon kim

Mahmut Kocadon kim

Bodrum Ticaret Odası Başkanı (BODTO) Mahmut Kocadon, Bodrum’un sadece marka değerine bakarak, iyi araştırma yapmadan gelen yatırımcıların yüzde 90’nın battığını söyledi.

Bodrum Deniz Müzesi yenilenerek hizmete açıldı!

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un katılımıyla gerçekleşen açılışa Bodrum Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Altındağ ve Taner Uslu, Bodrum Belediye Meclis Üyeleri, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon da kaldı...

Mahmut Kocadon'dan Bodrum ayarı!

Bodrum Ticaret Odası Başkanı (BODTO) Mahmut Kocadon, Bodrum’un sadece marka değerine bakarak, iyi araştırma yapmadan gelen yatırımcıların yüzde 90’nın battığını söyledi.

Bodrum'un marka değeri korunmalı!

BODRUM’un marka değerini korumak gerektiğinin altını çizen Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Başkanı Mahmut Kocadon, “Yerel yönetim, kamu yönetimi, halkımız, tüccarımız hem de odamız bilinçli olup yakaladığımız marka değerini korumamız lazım” dedi...

Mahmut Kocadon: Bodrum'un marka değerini korumalıyız!

BODRUM’un marka değerini korumak gerektiğinin altını çizen Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Başkanı Mahmut Kocadon, “Yerel yönetim, kamu yönetimi, halkımız, tüccarımız hem de odamız bilinçli olup yakaladığımız marka değerini korumamız lazım” dedi.

Kanye West, 5 milyon dolara eşi Kim Kardashian için katedral yaptıracak!

Kanye West, eşi Kim Kardashian için İspanya ' daki ünlü La Sagrada Familia katedralinin benzerini yaptıracak. Hollywood ' a dikilecek katedral 5 milyon dolara mal olacak...

Kat maliki vekili kim olabilir?

Kat malikleri kurulu toplantısına herhangi bir kat malikinin katılamaması halinde, malik yerine birini atayabiliyor. Peki kat maliki vekili kim olabilir? Kat maliki kimlere vekalet vermeli?

Bitlis Kadı Mahmut Cami ibadete açıldı!

Bitlis'in Ahlat ilçesindeki tarihi Kadı Mahmut Cami, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nce yürütülen restorasyon çalışmalarının ardından ibadete açıldı.Caminin sahip olduğu özellikler nedeniyle ilçede görülmeye değer tarihi mekanlardan biri.

Bitlis Kadı Mahmut Cami'nin restorasyonu tamamlandı!

Bitlis 'in Ahlat ilçesinde, Yavuz Sultan Selim'in Çaldıran Zaferi sonrasında inşa ettirilen Kadı Mahmut Cami, Vakıflar Genel Müdürlüğü 'nce yürütülen restorasyon çalışmalarının ardından ibadete açıldı.

Kentsel dönüşüm risk raporu ücretini kim öder?

Kentsel dönüşümden yararlanmak isteyen maliklerin; yıkılacak yapılar için öncelikle risk tespiti raporunu alması gerekiyor. Tespit, Bakanlıkça lisanslandırılan kuruluşlar tarafından yapılıyor. Peki, kentsel dönüşüm risk raporu ücretini kim öder?

Mahmut Sütçü kimdir?

Ankara Vergi Dairesi Başkanı Mahmut Sütçü kimdir? Mahmut Sütçü, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mahmut Sütçü, ne zamandan beri Ankara Vergi Dairesi Başkanı olarak hizmet veriyor?

Ekspertiz raporunu kim hazırlar?

Konut kredisi kullanarak ev sahibi olmak istiyorsanız öncelikli şartınız ekspertiz raporu almanız oluyor. Ekspertiz raporunda gayrimenkulün açık adresi gayrimenkulün lokasyonu, Peki, ekspertiz raporunu kim hazırlar?

Zemin etüd raporunu kim onaylar?

Zemin ve temel etütlerinin, uygun ve standart bir metotla yapılabilmesi için zemin etüdü çalışmalarının yapılması ve zemin etüdü raporunun alınması gerekiyor. Peki, zemin etüd raporunu kim onaylar?

Zemin etüdünü kim yapar?

Yer altı tabakalarının durum, konum, jeolojik yapı türü, derinlik, kalınlık, yoğunluk, elektrik özdirencinin deprem karşısında göstereceği tepkiyi tespit etmek amacıyla zemin etüdü çalışmaları yapılıyor. Peki, Zemin etüdünü kim yapar?

Mahmut Kocadon kim Haberi

Mahmut Kocadon kim

Bodrum Ticaret Odası Başkanı (BODTO) Mahmut Kocadon, Bodrum’un sadece marka değerine bakarak, iyi araştırma yapmadan gelen yatırımcıların yüzde 90’nın battığını söyledi. Kocadon, bu kişilerin ’uçurum kenarındaymış’ gibi imaj yaratarak, ilçeye zarar verdiklerini de dikkati çekip, uyardı.


BODTO Başkanı Mahmut Kocadon, Bodrum’un geleceğine yapılan yatırımlara ve turizme yönelik, DHA muhabirine açıklamalarda bulundu. Bodrum’un hızla yükselen marka değerinin yanı sıra rantın da yükseldiğine dikkati çeken Kocadon, "Hızla ve geniş çaplı araştırmalar yapılmadan günü kurtarma ve ranta yönelik yapılan planlamalar, Bodrum’u uçurumun kenarına getirdi. Bodrumlular olarak yazın çok çalışır, kışın çok tartışırız. Bu Bodrum’un zenginliğidir, bunu böyle kabul etmek gerekir. 2014 yılına bakarsak, ’2013 iyi geçti’ diyebiliriz. Turizm ve turist sayısında küçük de olsa bir artış var. Bu sevindirici bir şey. 2008 yılında...