03 / 05 / 2024

Mahmut Şahin

Mahmut Şahin

Point Mekanik Mühendislik Taahhüt ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Serkan Dursun ve Mahmut Şahin ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 13 Temmuz'da Bahçelievler'de kuruldu.

YZ Yapı Teknoloji Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

YZ Yapı Teknoloji Turizm Ticaret Anonim Şirketi, Mahmut Şahin tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 3 Temmuz 2014 tarihinde Fatih, Akşemsettin Mahallesi, Halıcılar Caddesi'nde kuruldu.

Başkan Şahin: ‘Onaysız işlemlerden banka sorumludur’

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, onaysız işlemlere ilişkin açıklama yaptı. Şahin, müşterinin onayı dışında yapılan işlemler nedeniyle meydana gelebilecek tüm zarardan bankanın sorumlu olduğunu söyledi.

Aman dikkat Tüketiciler Birliği uyardı! Bunu yapan görürseniz CİMER'e şikayet edin

Türkiye'yi sarsan depremin akabinde yaralar sarılmaya çalışılırken bu durumu farklı kullananlar da var. Bazı sigorta şirketleri sanki yasalmış gibi göstererek,  deprem riskini bahane ederek kasko yapmaktan kaçınıyorlar. Tüketiciler Birliği Başkanı Mahmut Şahin önemli bilgiler açıklayarak uyardı.

Tüketiciler Birliği'nden deprem riski bahanesiyle kasko yapmayan sigorta şirketlerine kritik uyarı!

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, depremden etkilenen 11 şehir dışında da araç ve konut için kasko yaptırmak isteyenlerin bazı sigorta şirketleri tarafından "deprem riski" bahanesiyle geri çevrildiğini dile getirdi.

Sigortada ‘şok’ iddia: Bazı sigorta şirketleri deprem riski bahanesiyle kasko yapmaktan kaçınıyor!

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin deprem riski bahana edilerek bazı sigorta şirketlerinin kasko yapmaktan kaçındığını ileri sürdü. Şahin, ayrıca DASK yaptırmak isteyenlere de bazı uyarılarda bulundu.

Konut kredisi çekenler dikkat! 

Birçok vatandaş expertiz ücreti için binlerce TL kesinti yaşıyor. Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin çok önemli bir uyarı yaptı. Expertiz faturaları bankalara kesilirse, vatandaş ücretini geri almak için hakem heyeti veya tüketici mahkemesine başvuru yapılabilir.

Her iki tüketiciden biri aldığı malı iade ediyor!

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, "Son 2 yıl içinde bize gelen 4 bin şikayetin yüzde 58'i iade, yüzde 36'sı değişim ve yüzde 6'sı ücretsiz tamir talebi yönünde." dedi.

Bina yönetim şirketleri faiz geliri elde ediyor!

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin "Bina yönetim şirketleri binlerce binanın yönetimine baktığı için ciddi para topluyor. Şirketlerin kasasında fazla para birikiyor. Bunu da bankaya yatırıp faiz geliri elde ediyorlar" diye konuştu.

Kat sakinlerine 'bina yönetim şirketi' uyarısı!

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin yaptığı açıklamada bina yönetim şirketlerinin son zamanlarda arttığını söyledi.

İcrada faiz tuzağına dikkat!

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin yaptığı açıklamada borcundan dolayı icraya verilen tüketiciye olması gerekenden fazla faiz uygulandığını söyledi. Şahin, “Uygulanan faize dikkat edin, itiraz hakkınız var” şeklinde konuştu.

Mahmut Sami Şahin kimdir?

Mahmut Sami Şahin, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Mahmut Sami Şahin kimdir? Mahmut Sami Şahin, hangi işlere imza attı?

Ev alayım derken vergi kaçakçısı olmayın!

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, tapu harcı ödemeleriyle ilgili konuştu. “Ev alayım derken vergi kaçakçısı olmayın” uyarısı yapan Şahin, tapu harcının eksik yatırılmasında oluşacak sorunlara değindi.

Tapu harcı ödemelerine dikkat!

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, tapu harcı takibinin sürdüğünü, tapu harcının eksik yatırılmasından kaynaklanan vergi cezalarıyla ilgili vatandaşları uyardı.

Konuta ödenen KDV geri alınabilir mi?

"Bankadan konut kredisi kullananlar, mahkemeye başvurup KDV'lerini alabilir" açıklaması ortalığı karıştırdı. Ancak tüketicilerin bilmesi gereken bir husus var, Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin'in açıkladığı gibi KDV Kanunu'nda bir vergi istisnası bulunmuyor.

Mahmut Şahin Haberi

Mahmut Şahin

Point Mekanik Mühendislik Taahhüt ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Serkan Dursun ve Mahmut Şahin ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 13 Temmuz'da Bahçelievler'de kuruldu.


Point Mekanik Mühendislik Taahhüt ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Madde 3- Şirketin amaç ve konusu şunlardır. 1-Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde konusu ile ilgili her türlü konut,sanayi,otel gibi bilu mum yapılarda ve her türlü nakil vasıtalarında kullanılmak üzere havalandırma,soğutma ısıtma iklimlendirme ve bilumum mekanik tesisat işleri ile bu işlerin yapımında kullanılan cihaz ve ekipmanların yedek parça malzeme ve hammaddelerin imalatını  montajını yapmak.  kontrolörlük müşavirlik servis tamir bakım  hizmeti vermek taahhütlerde bulunmak ve ticaretini yapmak.   2-Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde konusu ile ilgili her türlü ısıtma soğutma havalandırma ve  mekanik tesisat ile ilgili cihazlarını yurtiçi ve...