05 / 05 / 2024

Makrom mağdurları cumhurbaşkanı erdoğan

Makrom mağdurları cumhurbaşkanı erdoğan

Makrom mağdurları 1 Kasım 2015 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oy kullandığı okulda bekleyerek Erdoğanla görüştü, mağdurlar hazırladıkları Makromtek Esenyurt dosyasını da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! 80 bine yakın konut ve köy evini sahiplerine teslim ettik...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AFAD Başkanlığında "AFAD - DSİ Sel ve Taşkın Risk Azaltma Protokol Töreni”nde bir konuşma gerçekleştirdi. Erdoğan; "Nüfusunun yüzde 71'i deprem riski çok fazla olan yerlerde ikamet eden Türkiye için kentsel dönüşüm çalışmaları bizler için tercihten öte zorunluluk.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu! Emeklilere refah paketi geliyor...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın, "Çalışma Bakanlığımızın emeklilerle ilgili yaptığı, gündelik hayata dokunan birtakım çalışmalar var" açıklaması sonrası emekliler için hayata geçirilecek düzenlemenin ayrıntıları da vatandaşlar arasında merak edilen konular arasında yer alıyor.

Ekrem İmamoğlu 'Sabit taksitle sosyal konut ürettik' dedi, vatandaştan yorum geldi: 'Darısı TOKİ mağdurlarının başına'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı paylaşımda asgari ücretin altında ve sabit taksitle sosyal konut ürettiklerini söyledi. Paylaşıma TOKİ mağdurlarından da yorum gecikmedi...

DEVA Parti'li Evrim Rızvanoğlu'ndan kentsel dönüşüm mağdurlarına destek!

İstanbul Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm mağdurlarıyla buluşan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Evrim Rızvanoğlu, yerinde dönüşüm ilkelerine uygun davranılmadığını dile getirdi.

TOKİ Tuzla mağdurları ve Murat Kurum anlaşamadı: Taksitlere 6 ayda bir zam yapılması önlenemez!

TOKİ Tuzla mağdurları ve İBB Başkan adayı Murat Kurum, zamlar konusunda anlaşamadı. Peki o görüşmede neler konuşuldu? Murat Kurum ne teklif etti? İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bu yıl sonuna kadar 200 bin evi teslim etmiş olacağız"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay’da Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'ne katılarak konuşma yaptı. Erdoğan, "Yıl sonuna kadar 200 bin evi teslim etmiş olacağız." dedi. 

Eskişehir TOKİ mağdurlarından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mektup: Vade sayısı düştü, taksit ve KDV arttı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın 2019'da başlattığı “100 Bin Alt Gelir Grubu Sosyal Konut Projesi” kapsamında hak sahibi olan, fakat konut fiyatları ile taksitlere yapılan zamlar sebebiyle mağdur olduklarını söyleyenler Eskişehir’den Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a mektup gönderdi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan son dakika açıklaması: "Yıl sonuna kadar ek bir vergi artışı..."

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 6 Şubat depremlerinin vergi artışının ana sebebi olduğunu söyleyerek "Kendiliğinden güncellenecek vergiler haricinde ek bir vergiyi, ilave bir vergiyi yıl sonuna kadar tartışma durumu yok" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan peşe peşe müjde! Kısa çalışma ödeneceği 3 ay uzatıldı!  

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'ndan sonra kameraların karşısına çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan birtakım açıklamalarda bulundu. Erdoğan, kısa çalışma ödeneğinin 2 ay uzatıldığını açıkladı.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Kurban Bayramı tatili 9 güne çıkarıldı

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapıldı. Toplantının hemen ardından basın mensuplarının karşısına geçerek bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarıldığını açıkladı. İşte detaylar...

Staj mağdurları için sevindiren gelişme! Hayaller gerçek oluyor!

Bağ-Kur’lu esnafın 9 bin prim gününü SGK’lı yurttaşlar gibi 7200’e indiren düzenlemede hazırlıklar sürerken, dün TESK Başkanı ve Bakan Vedat Bilgin arasında kritik bir görüşme gerçekleştirildi ve staj mağdurları için önemli bir gelişme yaşandı. Böylece, staj mağdurları için düzenleme sinyali geldi.

Emekli aylığı 7500 TL üstünde olanlar dikkat! Yüzünüzü güldürecek haberi Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Memur-Sen Genel toplantısına yaptığı konuşma ile gündeme geldi. 7.500 TL üstünde emekli aylığı alanların yüzleri gülmeye başladı. Emekli vatandaşlar, detaylarla ilgili bilgi sahibi olmak için haberimize bakın.

Son dakika: Köy evleri teslime diliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yaptı!

Yeni bir son dakika gelişmesi açıklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep ve Kahramanmaraş anahtar teslim köy evleri töreninde konuşma yaptı. Çiftçilere yeni müjdeler açıklandı. %0 faizli kredi verilecek. İşte tüm detaylar…

Makrom mağdurları cumhurbaşkanı erdoğan Haberi

Makrom mağdurları cumhurbaşkanı erdoğan


Parasını ödedikleri evlere 1 Mayıs 2014 tarihinden beri  kavuşamayan Makromtek Esenyurt mağdurları 1 Kasım 2015 genel seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oy kullandığı okulda bekleyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştü.


1 Kasım sabahı erken saatlerde İstanbul'daki Saffet Çebi İlkokulu bahçesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı bekleyen Makromtek Esenyurt mağdurları hazırladıkları Makromtek Esenyurt dosyasını Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sundu. Recep Tayyip Erdoğan'ın dosyanın ilk 5 sayfasını okuduğunu ve incelenmesi için özel kalemine teslim ettiğini söyleyen mağdurlar evlerini teslim alana kadar susmayacaklarını belirtti.


Makromtek Esenyurt dosyasında neler var?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teslim edilen Makromtek Esenyurt dosyasında  açılan davalar ile ilgili bilgiler, mali şube ifade tutanakları ve mağdurların talepleri yer alıyor.


Neler olmuştu? 

7 Mart 2015 tarihinde Taksim'de gerçekleştirilen inşaat mağdurları eylemine katılan Makrom mağdurları 27 Mart Cuma günü Makromtek projesinin...