30 / 04 / 2024

Malatya Battalgazi köy tipi konut inşaatı

Malatya Battalgazi köy tipi konut inşaatı

Elazığ Sivrice merkezli olan 24 Ocak 2020'de yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya Battalgazi'de evleri ağır hasar gören vatandaşlar için inşa edilen köy tipi konutların bir kısmının TOKİ tarafından geçici kabulü gerçekleştirildi.

Son dakika: Malatya'da 310 prefabrik ev için düğmeye basıldı! Hatay'da 2 bin 355 köy evinde sona gelindi!

Deprem bölgesindeki konut inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor. Bu kapsamda Malatya'ya 310 prefabrik konut için imzalar atıldı. Hatay'ın 13 ilçesindeki 2 bin 355 köy evi için çalışmalar hızlandırıldı.

Malatya Akçadağ'a 2 bin 226 köy tipi afet evi yapılacak!

Kahramanmaraş Merkezli depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 2 bin 226 köy tipi afet evi yapılacak.

Malatya Doğanşehir'de köy tipi afet evleri teslime hazırlanıyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde inşaat çalışmaları devam ediyor. Bazı köy tipi afet evleri ise teslime hazırlanıyor.

Malatya Yeşilyurt'taki köy evleri 2024'ün baharında teslim edilecek!

Malatya'nın merkez Yeşilyurt ilçesinde köy evlerinin inşası hızla sürdürülüyor. Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 2024'ün baharında konutların teslim edilmesinin planlandığını açıkladı. İşte Malatya Yeşilyurt'taki son durum...

Malatya Battalgazi'deki deprem konutları ne zaman teslim edilecek?

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremlerinin büyük yıkıma sebep olduğu Malatya'nın Battalgazi ilçesinde afet konutlarının inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. İşte söz konusu deprem konutlarında son dakika...

Malatya'da son durum: Enkazların yaklaşık yüzde 99'u kaldırıldı!

Malatya Valisi Hulusi Şahin yaptığı açıklamada 6 Şubat tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük yıkıma sebep olduğu kentte enkaz kaldırma çalışmalarının yüzde 99'a ulaştığını belirtti.

Malatya Battalgazi'deki deprem konutlarının bir kısmında geçici kabul yapıldı!

Elazığ Sivrice merkezli olan 24 Ocak 2020'de yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya Battalgazi'de evleri ağır hasar gören vatandaşlar için inşa edilen köy tipi konutların bir kısmının TOKİ tarafından geçici kabulü gerçekleştirildi.

Malatya'daki köy konutları inşaatında son durum ne?

Malatya Valisi Aydın Baruş, Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Doğanyol ilçesinde incelemeler yaptı.

Malatya'daki Futbol Köyü projesi için ilk kazma vuruldu!

BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü'nün "Futbol Köyü" projesi için ilk kazma vuruldu. Projenin ilk aşaması olan antreman sahalarının yapımına başlandı. 

Malatya Battalgazi'nin 102 mahallesine 100 yeni proje!

Malatya Battalgazi için 100’ün üzerinde proje hazırladıklarını anlatan Ak Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Osman Güder, ''Çalışmalarımızı 102 mahallede yaptık'' diye konuştu.

Malatya Battalgazi Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Malatya Battalgazi Belediye Meclisi Aralık ayı olağan toplantısı Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın başkanlığında düzenlendi. Toplantıda, imar ile ilgili bazı maddeler karara bağlandı.

Malatya Yeni Köy Sosyal Tesisleri açıldı!

Geçtiğimiz yıl inşaatına başlanan Darende Yeni Köy sosyal tesislerinin inşaatı geçtiğimiz günlerde tamamlandı. 

Malatya Çöşnük'te sıcak asfalt çalışması başladı!

Malatya Battalgazi'nin Çöşnük Mahallesinde tamamlanan kaldırım çalışmaları sonrası sıcak asfalt çalışması başladı.

Malatya Battalgazi köy tipi konut inşaatı Haberi

Malatya Battalgazi köy tipi konut inşaatı

Elazığ Sivrice merkezli olan 24 Ocak 2020'de yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya Battalgazi'de evleri ağır hasar gören vatandaşlar için inşa edilen köy tipi konutların bir kısmının Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) geçici kabulü gerçekleştirildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Battalgazi Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Acun ile Bulutlu Mahallesi'nde evleri hasar gören depremzedeler için TOKİ tarafından hayata geçirilen tek katlı çelik konstrüksiyonlu köy evleri ve ahırlarda incelemeler yaparak inşaat mühendislerinden bilgi aldığı belirtildi.

81 dönüm büyüklükte arazi üzerinde inşa edilen ve TOKİ tarafından geçici kabulü yapılan 20 köy evi ile ahırları dolaşan Güder, depremzede ailelerin yaralarını sarmak amacıyla hükümet ve yerel yönetimler olarak tüm imkanların seferber edildiğini vurguladı. 

Yapımı bitirilen...