06 / 05 / 2024

Malatya Belediyesi son durum

Malatya Belediyesi son durum

Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yol açma çalışmaları kapsamında Malatya’nın güneyinde 2 kilometre uzunluğunda ve 50 metre genişliğinde yeni yol açıyor.

Malatya'da çalışmalar tam gaz: Orta hasarlı binalar, yerinde dönüşüm, TOKİ konutları... Hem tarih hem rakam verildi!

Depremden etkilenen Malatya'da konut sahipleri, kiracılar ve esnaf için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti Malatya Milletvekili Doç. Dr. Abdurrahman Babacan, Malatya genelindeki son durumu paylaştı. İşte o rakamlar ve yeni konutların teslim tarihleri...

Kahramanmaraş, Hatay ve Malatya'da son dakika! IPARD projelerine verilen hibe 710 milyon TL'ye çıkıyor! 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş, Hatay ve Malatya'da IPARD projelerine verilen hibenin 710 milyon TL'ye çıkarılacağını açıkladı. İŞte ayrıntılar...

4,1 ve 4,0 şiddetinde iki deprem sonrasında Naci Görür'den flaş açıklama! Nedeni buymuş, aman dikkat edin!

Jeolog Naci Görür'den Malatya'daki son depremlerle ilgili flaş açıklamalar geldi. Hemen Naci Görür'ün açıklamalarına bakın. İşte ayrıntılar...

Malatya'da son durum: Enkazların yaklaşık yüzde 99'u kaldırıldı!

Malatya Valisi Hulusi Şahin yaptığı açıklamada 6 Şubat tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük yıkıma sebep olduğu kentte enkaz kaldırma çalışmalarının yüzde 99'a ulaştığını belirtti.

Depremin yıktığı Malatya'da imar affı ile ilgili acı gerçek

Önümüzdeki günlerde Meclis'e gelmesi beklenen İmar Affı ile ilgili acı bir gerçek ortaya çıktı. Malatya'da son imar affında toplamda 22 bin 329 adet Yapı Kayıt Belgesi düzenlenmiş.

Kahramanmaraş Afşin Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kentin her noktasına millet bahçesi inşa etmek için çalışmalarını hızlandırdı. Büyükşehir Belediyesi son olarak Afşin'de inşaat çalışması için düğmeye bastı.

Denizli'de tarihi yapılar restore ediliyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde tarihi öneme sahip binaları restore etmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi son olarak Şirinköy Kahvehanesi’nin restorasyon çalışmalarına başladı. 

Bursa Çarşıbaşı'nda yıkım çalışmaları tam gaz!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi dahilinde yıkım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi son olarak  Pirinç Han’ın arka tarafındaki bir binanın daha yıkımını gerçekleştirdi. 

ABB'den Anıtkabir çevresinin inşaata açıldığı iddialarına yanıt!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, son günlerde bazı basın organlarında yer alan Anıtkabir çevresinin 10 katlı inşaata açıldığına dair çıkan haberler üzerine yazılı açıklamada bulundu.

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nden imar tadilatı planlaması açıklaması!

Hatay Büyükşehir Belediyesi; son günlerde bazı kişilerin, arazilerin imara açılması veya imar planı tadilatlarının çözümlenmesi için Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın adını kullanması yönünde bildiri yayınladı.

Malatya Belediyesi'nden 33.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Malatya İli Arapgir Belediye Başkanlığı, 33 milyon 118 bin 624 TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Beykoz’da imar çözüm yoluna giriliyor!

Beykoz Belediyesi son dönemlerde ‘yıkım’ tartışmaları ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, Beykoz'da imar çözüm yoluna girildiği ifade edildi.

Malatya Belediyesi'nden eski meydan için yıkım ihalesi!

Malatya eski belediye meydanında yapılması planlanan düzenleme kapsamında, yapıların yıkılması için ihale düzenleniyor. İhalenin yarın gerçekleşeceği açıklandı.

Malatya Belediyesi son durum Haberi

Malatya Belediyesi son durum

Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yol açma çalışmaları kapsamında Malatya’nın güneyinde 2 kilometre uzunluğunda ve 50 metre genişliğinde yeni yol açıyor.


Fahri Kayahan Bulvarını TOKİ konutları ile kentsel dönüşüm projesinin gerçekleştiği Beydağı Mahallesi’ne bağlayan yeni yol, yaklaşık 2 kilometre uzunluğunda ve 50 metre genişliğinde. Çalışmaların devam ettiği yolun bir an önce bitmesi için Büyükşehir Belediyesi 27 iş makinesiyle çalışıyor. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yol açma çalışmalarını yerinde inceleyerek, açıklamalarda bulundu. İnceleme gezisine Genel Sekreter Arif Emecen ile ilgili genel sekreter yardımcısı, daire başkanı ve şube müdürleri de katıldı. Hava şartlarının elverdiği ölçüde kış aylarında da hizmetlerini sürdürdüklerini belirten Çakır, yeni yol açma ve genişletme çalışmalarına ağırlık verdiklerini, başta kent merkezi olmak üzere farklı birçok bölgede çalışmaların sürdüğünü söyledi. Kent...