05 / 05 / 2024

Malatya Büyükşehirin 2020 bütçesi ne kadar

Malatya Büyükşehirin 2020 bütçesi ne kadar

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantıları dün gerçekleştirilen 9. Birleşimle sona erdi. Yapılan toplantıda Malatya Büyükşehir'in 2020 bütçesi 757 milyon TL olarak belirlendi.

AK Partili Hamza Dağ'dan depremzedelerin oturduğu evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne tepki!

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de meydana gelen depremin ardından Uzundere Konutları'na yerleştirilen depremzedelerin yaşadığı evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne AK Partili Hamza Dağ'dan da tepki geldi...

Kentlerden köylere göçün en büyük nedenleri: Daha iyi konut ve yaşam koşulları!

2020'den beri İstanbul'dan göç edenlerin sayısı kademeli olarak artmaya devam ediyor. TÜİK verilerine göre, büyük kentlerden göçün temel nedenleri arasında “daha iyi konut ve yaşam koşulları” geliyor.

Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika Malatya ve Van açıklaması: Bu iki ilde büyük deprem olur mu?

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, Malatya ile Van'da meydana gelen depremlerle ilgili konuştu. Görür, 'Bu iki ilde büyük deprem olur mu?' sorusunu da yanıtladı. İşte o açıklamalar...

Prof. Dr. Şükrü Ersoy'dan son dakika açıklaması: 7'den büyük bir deprem mutlaka olacak!

3 büyük depremden sonra bölgede sarsıntılar hala devam ediyor. Son olarak Konya'da 4,3, Sivas'ta 4,7 ve Malatya'da 4.7 büyüklüğünde depremler yaşandı. CNN Türk deprem danışmanı Şükrü Ersoy yaşanan bu depremlerin ne anlama geldiğini canlı yayında anlattı

Malatya Büyükşehir Belediyesi arsa karşılığı inşaat yaptıracak!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya'da arsa karşılığı inşaat yaptıracak. İşte detaylar...

Benzin dizel ve elektrikli araçlar cep yakacak! Otomobil fiyatlarına büyük zam

Otomobil piyasasını 2020 yılından beri etkileyen paraç ve çip krizi sonrası küresel ekonomide yaşanan dalgalanmalar maliyetleri uçurdu. Benzin dizel ve elektrikli araç fiyatlarına büyük zam geliyor. İşte ayrıntılar...

Malatya Büyükşehir Belediyesi 14 adet arsa ve dükkan satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya'da yer alan 14 adet arsa ve dükkan için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 26 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

Malatya Büyükşehir'den kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya Battalgazi'de kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Söz konusu ihale 26 Mayıs 2022 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek...

İzmir Büyükşehir Belediye binası yıkım ihalesi Nisan'da!

İzmir Büyükşehir Belediyesinin 2020 yılında gerçekleştirilen depremde hasar gören ana hizmet binasının yıkım ihalesi önümüzdeki ay gerçekleştirilecek.

Maltepe Başıbüyük Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Maltepe ilçesi, Başıbüyük Mahallesi, Toplu Konut Alanı'na ilişkin 1/5000 ölçekli 24.11.2020 tasdik tarihli plan tadilatı Ş.PLN askıya çıkarıldı.

Büyükçekmece Çakmaklı Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Çakmaklı Mahallesi, 149 ada, 27 parsel ve 150 ada, 1 parselin bir kısmına ilişkin itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 22.12.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Büyükşehirlerdeki AVM'lerle ilgili flaş gelişme!

Ticaret Bakanlığı tarafından büyükşehir belediyelerinin alışveriş merkezlerine ruhsat verme yetkisinin sınırlandırıldığı ve ilçe belediyelerine yetki tanınan 17 Temmuz 2020 tarihli yönetmelik değişikliğiyle ilgili İBB tarafından dava açılmıştı. O davada karar çıktı.

Maltepe Başıbüyük Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Maltepe ilçesi, Başıbüyük Mahallesi 1340 ada 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım İmar Planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Malatya Büyükşehirin 2020 bütçesi ne kadar Haberi

Malatya Büyükşehirin 2020 bütçesi ne kadar

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantıları sona erdi. Malatya Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Selim Pilten Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 2020 bütçesi görüşüldü.

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Malatya Büyükşehir Belediyesi 2020 Mali Yılı bütçesi 757 milyon TL olarak kabul edildi. 

Daha sonra gündemde yer alan imar konuları da konuşularak karara bağlanmasından sonra Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı sona erdi.