03 / 05 / 2024

Malatya Engelsiz Yaşam Merkezi temel atma

Malatya Engelsiz Yaşam Merkezi temel atma

Malatya Battalgazi Belediyesi, ilçeye Engelsiz Yaşam Merkezi kazandıracak. Temel kazı çalışmalarının başladığı merkezin temeli 15 gün sonra atılacak.

Malatya'da bulunan konteyner kentte "Hayat İyi Yaşam Merkezi" açıldı

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Malatya'da, Hayat Holding ve Hacettepe Üniversitesi işbirliği ile, AFAD koordinasyonu ve Malatya Valiliği desteği kapsamında konteyner kentte kurduğu Hayat İyi Yaşam Merkezi açıldığı kaydedildi. İşte haberin detayları...

Malatya'daki kentsel dönüşüm konutlarında yaşam başladı!

Malatya Battalgazi'de, Elazığ merkezli olarak 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen depremden sonra riskli alan şeklinde ilan edilen Şehit Fevzi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen 679 konutta yaşam başladı. 

Kayseri’de engelsiz yaşam merkezinin temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan engelsiz yaşam merkezi ve tenis kortlarının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Kayseri Engelsiz Yaşam Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç Talas Yolunda inşaatı devam eden Engelsiz Yaşam Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

3 ayda 40 engelsiz gündüzlü yaşam merkezi açtık!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk yaptığı açıklamada son 3 ayda engelliler için 40 gündüzlü yaşam merkezi açtıklarını söyledi.

Kayseri Engelsiz Yaşam Evi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin en kapsamlı, en modern, en büyük Engelsiz Yaşam Merkezi’ni Kayseri’ye kazandırıyor.

Burdur Engelsiz Yaşam Merkezi hizmete açıldı!

Kentteki çalışmalarına devam eden Burdur Belediyesi, hayata geçirdiği engelsiz yaşam merkezini hizmete açtı.

Kastamonu Kuzeykent'e engelsiz yaşam merkezi müjdesi!

Kastamonu’nun en büyük mahallesi olan Kuzeykent’te 5 yıldır muhtarlık görevini yürüten Ayhan Kılıç, kısa süre önce engelsiz yaşam merkezinin yapımına başlanacağını söyledi.

Üsküdar Engelsiz Yaşam Merkezi açıldı!

Toplumsal fayda odaklı projeleriyle sosyal belediyecilikte ilklerin mimarı olan Üsküdar Belediyesi yarıtımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Türkiye’nin En Kapsamlı Engelsiz Yaşam Merkezi, Bulgurlu’da hizmete açıldı. 

Üsküdar Engelsiz Yaşam Merkezi yarın açılıyor!

Üsküdar Belediyesi, Türkiye’nin En Kapsamlı Engelsiz Yaşam Merkezi’ni yarın hizmete açıyor...

Bursa Engelsiz Yaşam Merkezi açıldı!

 Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından engelli vatandaşlara yönelik projeler kapsamında hayata geçirilen ‘Engelsiz Yaşam Merkezi’ni hizmete açtı.

TOKİ ile Malatya Beydağı'nda yeni bir yaşam!

TOKİ, Maltaya Beydağı'nda kentsel dönüşüm kapsamında inşa ettiği konutlarla bölge sakinlerine güvenli yapılar ve sağlıklı çevreden oluşan bir yaşam sunuyor...

Sakarya Engelsiz Yaşam Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi, engelli yaşam merkezini hizmete açtı.

Malatya Engelsiz Yaşam Merkezi temel atma Haberi

Malatya Engelsiz Yaşam Merkezi temel atma
Malatya Battalgazi Belediyesi tarafından yapılacak olan Engelsiz Yaşam Merkezi'nin temel kazı çalışmaları başladı. Başkan Gürkan, Engelsiz Yaşam Merkezi'nin temelini Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin katılımı ile atacaklarını söyledi. 


Malatya'ya modern anlamda bir Engelsiz Yaşam Merkezi kazandırmak için temel kazı çalışmalarına başlayan Battalgazi Belediyesi, Nisan ayının ilk haftasında Engelsiz Yaşam Merkezi'nin temelini Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin katılımı ile atmaya hazırlanıyor. Battalgazi Mahallesi'nde temel kazı çalışmalarını yerinde inceleyen Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya'ya modern anlamda bir Engelsiz Yaşam Merkezi kazandıracaklarını belirterek, "Bölgemizde hakikaten modern anlamda Engelsiz Yaşam Merkezi söz konusu değil. Buradaki engelli insanlarımızın daha rahat yaşayabileceği, sportif aktivitelerini yerine getirebilecekleri, atölyeleri içerisinde olan, rehabilitasyon merkezi içerisinde olan, psikolojik danışmanlık rehberlik birimleri olan ve onların diğer sosyal aktivitelerini...