16 / 05 / 2024

Malatya şehit babası

Malatya şehit babası

Malatya'da, şehit babasının depremde hasar gören evi, İl Jandarma Komutanlığının destekleriyle onarılıyor.

Malatya'daki kentsel dönüşüm konutlarında yaşam başladı!

Malatya Battalgazi'de, Elazığ merkezli olarak 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen depremden sonra riskli alan şeklinde ilan edilen Şehit Fevzi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen 679 konutta yaşam başladı. 

Elazığ Şehit Fevzi Mahallesi'nde depreme dayanıklı konutlar inşa edilecek!

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, geçtğimiz yıl Elazığ'da meydana gelen depremden etkilenen merkez Battalgazi ilçesi Şehit Fevzi Mahallesi'nde depreme dayanıklı, modern konutlar inşa edileceğini söyledi.

TOKİ'den Malatya ve Adıyaman'a okul müjdesi!

Malatya İli Yeşilyurt İlçesi(Şehit Yüzbaşı Hakkı AKYÜZ Ortaokulu) 1 Adet, Kahramanmaraş İli Onikişubat İlçesi(Barbaros İlkokulu) 1 Adet ve Adıyaman İli Merkez İlçesi 1 Adet 24 Derslikli Eğitim Yapısı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 5 Ağustos 2020'de saat 11:00'de yapılacak.

Şehit babasının harabe evini valilik sıfırdan yapacak!

Geçtiğimiz yıl şehit olan jandarma er Salih Altuntaş'ın Ordu'nun Aybastı ilçesinde bulunan harabe halindeki baba evini gündeme getiren SÖZCÜ'nün haberi, ses getirdi. Süleyman Soylu, şehir babasını arayarak, "Evinizi sıfırdan yaptıracağız tamirat değil yeni baştan yapılacak" dedi...

Şehit babasının evi jandarmanın destekleriyle onarılıyor!

Malatya'da, şehit babasının depremde hasar gören evi, İl Jandarma Komutanlığının destekleriyle onarılıyor.

Şehit babası Şaban Dalgılıç'ın evine satış emri geldi!

İzmir Bornova'da yaşayan Şaban Dalgılıç, polis memuru oğlunu 2016 yılında terör saldırısında kaybetti. 9 ay çalışamayan Dalgılıç'ın kredi borçları birikti, haciz konuldu ve eve satış emri geldi. 

Şehit Ahmet Kocabay ve Engin Tilbaç Eğitim Merkezleri açıldı!

Malatya'da hayata geçirilen Şehit Ahmet Kocabay Eğitim Merkezi ile Şehit Engin Tilbaç Eğitim Merkezi açıldı.

Malatya Şehit Ramazan Sarıkaya Eğitim Merkezi açıldı!

Malatya Beydağı Mahallesi’nde kentsel dönüşüm evleri yanında inşa edilen Malatya Şehit Ramazan Sarıkaya Eğitim Merkezi hizmete açıldı

Şehit Erdi Demirer'in, babasının cemevi isteği yerine getirilecek!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Şehit Erdi Demirer'in, babası Halil Demirer'in Gürgentepe ilçesinde yapımına başlanan ve yarım kalan cemevinin tamamlanma isteğine olumlu yanıt verdi...

Şehit Yakup Sürücü'nün Ankara'daki çiftliğinin inşaatı tamamlanacak!

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Ankara'da şehit düşen polis memuru Yakup Sürücü'nün babası İbrahim Sürücü, oğlunun hayalindeki çiftliği tamamlamak istediğini belirtti. Sürücü, çiftliğin inşaatına oğluyla birlikte başladıklarını daha sonra da olaylardan sonra yarım kaldığını söyledi.

Şehit Üsteğmen Uğur Taşçı’nın evi ailesine teslim edildi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, anne ve babası için aldığı evi restore edemeden şehit düşen Üsteğmen Uğur Taşçı’nın yarım kalan hayalini tamamladı. Şahin, restore ettirdiği evin anahtarını şehidin ailesine teslim etti.

Şehit Üsteğmen Uğur Taşçı’nın evi yenilendi!

Şırnak’ın Cizre İlçesi’nde şehit olan Nizipli Üsteğmen Uğur Taşçı’nın babasına hediye etmek için satın aldığı evi restore edemeden şehit düşmüştü. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, o evi restore ettirerek şehidin ailesine teslim edecek.

Malatya'da yapılaşmaya dikkat edilmeli!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi aralık ayı Meclis Toplantısı yapıldı. Toplantıda İnönü Mahallesi’nde bulunan ‘Sanat Sokağı’na, ‘Şehit İbrahim Tanrıverdi Kültür ve Sanat Sokağı’ ismi verilmesi maddesi, oy birliği ile kabul edildi.

Malatya şehit babası Haberi

Malatya şehit babası

Malatya'da, şehit babasının depremde hasar  gören evi, İl Jandarma Komutanlığının desteğiyle onarılıyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre,Antalya'da 2000'de silah kazası sonucu şehit olan jandarma er Gaffar Kuş'un babası Mustafa Kuş, Beydağı Mahallesi'ndeki evinde jandarma ekipleri tarafından ziyaret edildi.

İl Jandarma Komutanı Albay Necmi İnce'nin talimatıyla ziyareti yaptıklarını belirten ekipler, şehit babasının, 24 Ocak tarihindeki merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremde hasar gören evinin onarılacağını söyledi.

Daha sonra konutta başlatılan çalışmaları, jandarma ekipleri de yakından takip etti.

Şehit yakınları, desteklerinden dolayı jandarma teşkilatına teşekkürlerini sundu.

Şehit babası Şaban Dalgılıç'ın evine satış emri...