29 / 04 / 2024

Mali Kontrol ve Planlama Direktörü Nur Zeynep Gürdal

Mali Kontrol ve Planlama Direktörü Nur Zeynep Gürdal

Çalık Gayrimenkul Finans, Mali Kontrol ve Planlama Direktörü Nur Zeynep Gürdal 18 Ocak 2015 tarihinde vefat etti. Gürdal'ın vefatı için Çalık Gayrimenkul taziye ilanı yayınladı...

1952'de vali denetimde! Koşuyolu ve Bağlarbaşı'ndaki belediye ucuz evleri kontrol edilmiş!

1952 yılında vali ve belediye başkanı denetimde! Koşuyolu ve Bağlarbaşı'nda yer alan belediye ucuz evleri kontrol ve teftiş etmiş.

Depreme karşı dayanıklı binalar için son dakika uyarısı: Zemin kontrolü ve vize uygulaması yapılmalı! 

Doç. Dr. Çağlar Özer, yapılardaki statik projenin dışına çıkılmasının engellenmesi için belirli periyotlarda zemin kontrolü ve vize uygulanmasını tavsiye etti. İşte ayrıntılar...

Technıcs Kontrol Mühendislik Ve Gözetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Technıcs Kontrol Mühendislik Ve Gözetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Anli tarafından kuruldu.

T.C. kimlik numarasının sonu 0 ve 2 olanlara müjde! Bu tarihte hemen hesaplarınızı kontrol edin!

T.C. kimlik numarasının sonu 0 ve 2 olanlara son dakika müjdesi geldi. Bu tarihte hemen hesaplarınızı kontrol edin...

Nova Ndt Mühendislik Ve Test Kontrol Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Nova Ndt Mühendislik Ve Test Kontrol Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 1.000,000,00 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Yüzde 200’e varan maliyet artışı müteahhitleri zorluyor! TMB, mali sicil affı ve fiyat farkı düzenlemesi istiyor!

İnşaat sektöründe temel girdi maliyetlerinde yüzde 200’e dayanan fiyat artışları sektörü zorluyor. TMB Başkanı Erdal Eren, müteahhitlerin faaliyetlerine sağlıklı bir şekilde devam edebilmesi için mali sicil affı ve fiyat farkı düzenlemesinin şart olduğunu savundu.

Prize Teknik Kontrol Ve Belgelendirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prize Teknik Kontrol Ve Belgelendirme Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile İlkay Betül Kasım tarafından kuruldu.

Bankaların kredi politikaları sıkılaşıyor: Döviz kuru kontrolü ve ticari kredilerde sorunlar!

Türkiye'de bankaların kredi politikaları sıkılaşıyor, ticari kredilerde sorunlar yaşanıyor. Ekonomi yönetimi döviz kuru kontrolüne odaklanırken, kredi musluklarının kapanması işletmeleri zor durumda bırakıyor.

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Sizin de adınıza yanlış ceza kesilmiş olabilir! Herkesin hemen kontrol etmesi gerekiyor!

Ev sahibi ve kiracılar aman dikkat... Sizin de adınıza yanlış ceza kesilmiş olabilir... Herkesin hemen kontrol etmesi gerekiyor... İşte konu ile ilgili detaylar...

Profilo CGA252X0TR C Sınıfı 10 Kg Yıkama 1200 Devir Çamaşır Makinesi ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Profilo Çamaşır Makinesi, Leke Uzmanı, Dengesiz Yük Kontrolü ve çeşitli yıkama fonksiyonları ile 10 kg çamaşırı tek seferde yıkar. Peki cihazın diğer özellikleri neler?

Çiftçiler hemen 2023 mazot ve gübre desteğine bakın! Mazot gübre desteği il il resmen yattı! Şimdi kontrol edin!

Çiftçiler mazot ve gübre destek ödemesini merakla bekliyordu. Çiftçiler hemen 2023 mazot ve gübre desteğine bakın! Mazot gübre desteği il il resmen yattı! Şimdi kontrol edin!

Hem fiyatı hem de özellikleri avantajlı Kia Stonic bayilerde! Peki Nisan zammı ne oldu?

Stonic'in kullanışlı ve modern özellikleri arasında dokunmatik ekranlı multimedya sistemi, Apple CarPlay ve Android Auto entegrasyonu, otomatik klima kontrolü ve sürücü yardım teknolojileri İnsanların ilgisini çeken özelliklerden birisi oluyor.

BMW X3 Mart ayı fiyatı merak ediliyor! İşte 10 Mart 2023 fiyat listesi

Konfor: Geniş ve lüks bir iç mekana sahip olan BMW X3, sürücü ve yolcuları rahat ettirmek için birçok konfor özelliği sunuyor. Bu özellikler arasında koltuk ısıtma,  otomatik klima kontrolü ve panoramik cam tavan bulunuyor. Peki 10 Mart 2023 fiyat listesi nedir? İşte detaylar...

Mali Kontrol ve Planlama Direktörü Nur Zeynep Gürdal Haberi

Mali Kontrol ve Planlama Direktörü Nur Zeynep Gürdal

Çalık Gayrimenkul Finans, Mali Kontrol ve Planlama Direktörü Nur Zeynep Gürdal 18 Ocak 2015 tarihinde vefat etti. Gürdal'ın cenazesi 20 Ocak 2015 Salı günü Galip Paşa Cami'nde öğle namazına müteakiben Erenköy Sahra-i Cedid Mezarlığı'na defnedilecek. Çalık Gayrimenkul Gürdal'ın vefatı için taziye ilanı...