28 / 04 / 2024

maltepe çocuklar için spor ve kültür merkezi

maltepe çocuklar için spor ve kültür merkezi

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Mahalle Buluşmaları kasamında Cevizli Mahallesi sakinleriyle buluştu. Kılıç "Kurban kesim alanında çocuklar için spor merkezi ve kültürel-sanatsal etkinliklerin yapılabileceği alanlar kuracağız." dedi.

Kripto para uzmanından çarpıcı tespit: Torunları için yatırım yapan konut-arsa, kendisi için yatırım yapan hisse alır!

Kripto fenomeni Murat Ali Calman resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Torunları için yatırım yapanların konut-arsa, eşi, kendisi ve çocukları için yatırım yapanların da hisse senedi aldığını söyledi. İşte Murat Ali Calman'ın o paylaşımı...

18 yaşından önce sigortalı olanlar için tarih tarih açıklandı: Erken emekli olabilir misiniz?

Birçok aile çocukları için küçük yaşta sigorta girişini yaptırmak ve erken emekli olmalarını sağlamak istiyor. Peki 18 yaşından önce sigortalı olanlar erken emekli olabilir mi? İşte önemli tarihler...

Maltepe Belediye'sinden 6 mahalle için kentsel dönüşüm müjdesi! 2 ilave kat artışı verilecek!

Maltepe Belediyesi resmi sosyal medya hesabı X'ten yaptığı açıklamada, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 6 mahalle için  2 ilave kat artışı verileceğinin müjdesini açıkladı.

Mesa Panorama Maltepe'de sınırlı daire için 36 ay vade, sıfır faiz fırsatı!

Mesa Panorama Maltepe projesinden ev sahibi olmak isteyenlere peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatının yanı sıra, sınırlı daire için 36 ay vade, sıfır faiz imkanı sunuluyor. Peki Mesa Panorama'da konut fiyatları kaç TL?

Mesa Panorama'da yılın son fırsatı! Sınırlı sayıda ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı!

55 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde yılın son fırsatı sunuluyor. Paylaşılan detaylara göre projede yer alan sınırlı sayıda  ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı sunuluyor.

Maltepe'deki Yeşil Belde Sitesi için tahliye kararı!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de depreme karşı dayanıksız olduğu belirlenmiş olan 5 blok ve 245 daireden oluşan Yeşil Belde Sitesi için tahliye kararı verildi.

BOSS4 İnşaat 4 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı! 2 bin yeni konut geliyor!

BOSS4 İnşaat 4 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. Bu kapsamda 2 bin yeni konut inşa edilecek.  Söz konusu konutlar Maltepe, Zeytinburnu, Bahçeşehir ve Büyükçekmece Kumburgaz'da yükselecek.

Mesa Panorama Maltepe'de sınırlı süre için 72 ay vade ve 1.89 faizle konut fırsatı! 

Mesa Panorama Maltepe'de yoğun talep üzerine sıfır peşinat fırsatı başladı. Sınırlı süre için geçerli olacak kampanyada 72 ay vade ve 1.89 faiz imkanı sunuluyor. Peki Mesa Panorama Maltepe'de konut fiyatları ne kadar? 

Çocuklar için Süt Destek Projesi geliyor! Süt Destek Projesi'nden kimler yararlanabilir?

Ankara Büyük Belediyesi tarafından oluşturulan bir kampanya bu kez de çocukları kapsıyor. Çocuklar için yapılan süt desteği projesi, çocuk ve bebeklerin temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan ailelere maddi bir rahatlama sunuluyor. 

Anneler İçin Devletten Müjdeli Haberler: Analık Sigortası ve 6 Destek Ödemesi Yolda!

Türkiye'de çalışan anneler için devlet tarafından sağlanan destekler artıyor. Analık sigortası ve çeşitli destek ödemeleri ile annelerin hem çocuklarına bakabilmesi hem de kariyerlerine devam edebilmesi amaçlanıyor.

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzede çocukları için el ele verdi!

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzedeler için el ele verdi. Depremzede çocuklar için Afet Bursu Programı hayata geçti. İşte detaylar!

TOKİ 2023 İstanbul Maltepe projesi için beklenen gün resmen geldi! 603 yeni konut için bu tarihe dikkat!

TOKİ 2023 İstanbul Maltepe projesi için beklenen gün resmen geldi! 603 yeni konut için bu tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ İstanbul Maltepe 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi! 577 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İstanbul Maltepe 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Atışokulu Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan 577 yeni konutu kaçırmayın...

maltepe çocuklar için spor ve kültür merkezi Haberi

maltepe çocuklar için spor ve kültür merkezi

Maltepe Belediye Başkanı Alı Kılıç. "Çin, İran, Bulgaristan, İspanya ve Almanya ile bu sene kültür haftaları düzenlemeyi planlıyoruz. Bunun için yaza doğru Beşçeşmeler Meydanımızda ciddi bir hazırlık başlatılacak' dedi. 


Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Mahalle Buluşmaları" kapsamında Cevizli Mahallesi sakinleriyle buluştu. Sabahın erken saatlerinde düzenlenen toplantıya. CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes. Maltepe Belediye Başkan Yardımcıları. Maltepe Belediyesi birim müdürleri. Cevizli Mahalle Muhtarı Fikret Birdal ve vatandaşlar katıldı.

Altyapı, imar. park, otopark, ulaşım, kültürsanat, gürültü, çevre, aydınlatma ve kentsel dönüşüm başlıklarının konuşulduğu toplantıda bir konuşma yapan Başkan Kılıç. Çin'e gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten bahsederek, "Çin'de Pekin. Anqing ve Şangay olmak üzere üç şehri dolaştık. Burada geleneksel Çin tıbbı ile ilgili bir protokole imza attık. Bu protokole göre Çin'den 20 öğrenci ülkemize gelerek, bu...