03 / 05 / 2024

maltepe meydanı son durum

maltepe meydanı son durum

Ali Kılıç, ilçenin modern bir meydana kavuşturulması gerektiğini belirterek, "Birlik olursak önümüzde kimse duramaz. Gelin ilçe meydanımız için güç birliği yapalım. Gerekirse minibüs yolunu bir gün kapatırız ve bu duruma dikkat çekeriz” dedi.

Maltepe meydan projesiyle cazibe merkezi olacak!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Meydan çevresindeki binaları kentsel dönüşüme sokarak, burayı bir cazibe merkezi haline getirmeyi düşünüyoruz. Modern bir meydana da kavuşacak Maltepe'de, trafiği de yer altına alacağız" dedi.

Maltepe Meydanı ilçenin çehresini değiştirecek!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, hayata geçirilmesi planlanan meydan projesi ile Maltepe’nin çehresinin değişeceğini belirterek, “Meydan çevresindeki binaları kentsel dönüşüme sokarak, burayı bir cazibe merkezi haline getirmeyi düşünüyoruz.

Maltepe Meydan projesi hazır!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe Meydan Projesi'nin 4 etap halinde gerçekleştirileceğini belirterek, projelerinin hazır olduğunu söyledi. Organik Pazar olan alanda tiyatro ve sinema salonlarının da bulunacağı bir kültür merkezi inşa edilecek.

Suryapı Yeşil Mavi Maltepe'de son 1+1 fırsatı!

Suryapı tarafından, İstanbul’un en değerli lokasyonlarından biri olan Maltepe'de yükseliyor. Suryapı Yeşil Mavi Maltepe'de son 1+1 fırsatı için satışlar devam ediyor. Peki Suryapı Yeşilmavi 1+1 konut fiyatı ne kadar?

Esenyurt Meydan Ardıçlı'nın son etabı yıl sonunda teslim!

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi ortaklığı ile Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde yükselen Meydan Ardıçlı projesinin son etap teslimleri  için geri sayım başladı.

Meydan Ardıçlı’da son etap teslimleri için geri sayım başladı!

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi’nin, Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde hayata geçirdiği 'Meydan Ardıçlı' projesinde sona gelindi. Yıl sonunda, 3’üncü ve son etabın da tamamlanmasıyla bin 681 konut ve 125 ticari ünite sahiplerine teslim edilecek.

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler ve Aydınlık Evler'de son durum ne?

KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Tuzla Meydan Evler ve Aydınlık Evler'de son durum ne? İşte projelerin şantiyelerinden son dakika detayları...

Gümüş altın ve dolara meydan okuyor! Gümüşte son dakika gelişmesi

Fed faiz kararının açıklanmasının ardından dolar yükselişe geçerken altın fiyatları düşmeye başladı. Gümüş ise altın ve dolara meydan okuyarak yukarı yönlü hareket ediyor. İşte gümüşte son dakika gelişmesi...

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler'in inşaatında son durum!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Tuzla ilçesinde inşa edilen Tuzla Meydan Evler projesinde inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya üzerinden projedeki son durumu paylaştı...

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler'in inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler projesinin inşaatında son durum ne? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler ön başvuruları için son 5 gün!

KİPTAŞ tarafından Tuzla'da hayata geçirilen Meydan Evler Projesi için ön başvuru süreci son 5 gün. Başvurular 14 Haziran tarihinde sona eriyor. 

Fatsa Meydanı'ndaki son bina da yıkılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesince projelendirilen ve çalışmaları süren “Fatsa Cumhuriyet Meydanı Projesi”nde uzun süredir sorun teşkil eden son binanın da yıkımına başlandı.

Maltepe Belediyesi bin 22 binada asbest denetimi yaptı!

Maltepe’de son 1.5 yıl içerisinde bin 22 binada denetim yapan Maltepe Belediyesi pek çok ciddi hastalığa yol açan asbeste geçit vermedi.

Kocaeli Kent Meydanı'nda son durum!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentte hayata geçirdiği Kent meydanı ve katlı otopark projesi için 17 metre derinliğinde istinat duvarı inşa etti.

Bursa Altıparmak Atatürk Meydanı son halini aldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün konuşma yapacağı Altıparmak Atatürk Meydanı ile ilgili bilgi verdi. Altepe, üst kolonlardaki yıkımların tamamlandığını, tüm beton alanların düzenlemesinin ve dış bölgedeki zemin kaplamalarının bittiğini söyledi.

Maltepe'de 2 bin 496 riskli bina dönüşecek!

İlçe genelindeki riskli yapılarda dönüşüm için kolları sıvayan Maltepe Belediyesi, son 3 yılda tespit edilen 2 bin 496 riskli binada dönüşümü başlatıyor.

maltepe meydanı son durum Haberi

maltepe meydanı son durum

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, ilçenin modern bir meydana kavuşturulması gerektiğini belirterek, "Birlik olursak önümüzde kimse duramaz. Gelin ilçe meydanımız için güç birliği yapalım. Gerekirse minibüs yolunu bir gün kapatırız ve bu duruma dikkat çekeriz” dedi.


Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Orta Meydan Sokağı esnafıyla, sabah kahvaltısında buluştu. Sokak ve ilçeyle ilgili sorunlarını yerinden dinleyen Başkan Kılıç, “Maltepeli esnaf öncelikle işyerini erken açmalı, kendisine, kılığına kıyafetine dikkat etmeli. Güler yüzlü ve müşteri odaklı olmalı. Böyle olur ve bu da yapacağımız projeler tarafından desteklenirse esnaf hem kazanır, hem de buranın gözbebeği olur. Maltepe’de sevgi gelişsin, yeşersin. Günümüzde görüyoruz herkes birbirine karşı son derece önyargılı, birbirine kırgın. Halbuki Anadolu insanının mayasında, hamurunda bunlar yok” diye konuştu.


“MEYDAN İÇİN GEREKİRSE YOL KAPATALIM”


Maltepe’de 18 bin...