05 / 05 / 2024

Maltepeyi Maltepeliler planlıyor

Maltepeyi Maltepeliler planlıyor

Maltepe Belediyesi’nin internet sitesi ve sosyal medya üzerinden yaptığı "Dış Paydaş Anket" çalışması sona erdi. 2015-2019 Stratejik Planı hazırlık çalışmaları kapsamında yapılan anketle belediye, izleyeceği yol haritasını belirleyecek.

Yunanistan ‘altın vize’ için gayrimenkul alım sınırını 500 bin Euro'ya çıkarmayı planlıyor!

Yunanistan'da 'altın vize’ 5 senelik oturum izninin dışında sahiplerine Schengen bölgesi içinde vizesiz seyahat hakkı, Yunanistan'da iş kurma ve eğitim hakkı da tanıyor. Yunanistan ‘altın vize’ için gayrimenkul alım sınırını 500 bin Euro'ya çıkarmayı planlıyor...

Rus otomobil üreticisi işçi açığını kapatmak için ‘mahkum çalıştırmayı’ planlıyor

Rusya, mahkum istihdam etmeyi konuşuyor. Rus otomotiv üreticisi Avtovaz, işçi açığını kapatmak amacıyla zorunlu çalışma cezası alan mahkumları çalıştırmayı planlıyor.

Akfen Holding, yeni yatırımlar planlıyor!

21 Ekim'de Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 200 baz puanlık faiz indirme kararının ardından dolat/TL ve Euro/TL kurunda önemli dalgalanmalar yaşandı. Peki şirketler, bütçelerini nasıl planlıyor?

Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Sarı kırmızılı kulüp Galatasaray'da başkanlık seçimi heyecanı ve açıklamaları devam ediyor. Başkan adaylarının seçimle ilgili konuşmaları da sürüyor. Başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Bilfen Şirketler Topluluğu 100 milyon TL'lik yatırım planlıyor!

Lokomotif markası Bilfen Okulları olan Bilfen Şirketler Topluluğu 100 milyona TL'lik yeni yatırım yapmayı planlıyor...

Little Caesars 2020 sonuna kadar 10 franchise şube açmayı planlıyor!

Little Caesars, Covid-19 döneminde yatırımcılara ödeme öteleme, destek primi, hammadde alımlarında indirim gibi fırsatlar sundu. Yüzde 80'i franchise olan toplam 85 şubeyle faaliyet gösteren şirket, bu yılın sonuna kadar 10 franchise şube açmayı planlıyor

BigChefs 15 yeni şube açmayı planlıyor!

Halen 61 şubesi bulunan BigChefs, bu yıl 15 yeni şube daha açmaya hazırlanıyor. Şirket ayrıca dijitalleşmeye de yatırım yapıyor. Kısa bir süre önce Vadi İstanbul restoranında dijital menüye geçen şirket, 2020'de bunu tüm Türkiye'deki şubelerine yaymayı planlıyor...

İsrail Batı Şeria'daki Yahudi yerleşim birimlerini genişletmeyi planlıyor!

İsrail yönetimi, işgal altındaki Batı Şeria'da yer alan yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerine yaklaşık bin 300 ek konut inşa etmeyi planlıyor.

Türkler Katar’da 20 milyar dolarlık iş almayı planlıyor!

Katar, 2022 yılında yapılacak Dünya Kupası için 150 milyar dolarlık altyapı yatırımı gerçekleştirecek. Türk müteahitler Katar’da yılda 20 milyar dolarlık iş almayı planlıyor. 

Sanko Holding 300 milyon dolarlık yatırım planlıyor!

Geçen yılı 7 milyar TL ciro ile kapatan Sanko Holding, önümüzdeki iki yılda 300 milyon dolarlık yatırım planlıyor.

Regus 23 ofis merkezi açmayı planlıyor!

18 yıldır Türkiye'de faaliyet gösteren Regus, 23 ofis merkezi ve yeni ofis alanları açmayı planlıyor. Regus, mobilya sektörünün en önemli partnerlerinden biri olacak.

Sur Yapı, 2017’de 2.7 milyar liralık yatırım planlıyor!

Sur Yapı, 2017’de 2.7 milyar liralık yatırım planlıyor. İnşaatta 8 proje, perakende de bir alışveriş merkezi ve enerjide 2 santralı devreye alacak şirket, cirosunu 1.1 milyar liraya çıkaracak

Temsa yüzde yüz yerli otobüs üretmeyi planlıyor!

Sabancı Holding'in otomotiv şirketi Temsa; yerli otobüs üretmeyi planlıyor.Otobüs ve minibüs segmentinde Türkiye'nin önde gelen otomotiv şirketlerinden Temsa, elektrikli otobüsü MD9 electriCITY'i dün Adana fabrikada tanıttı.

Maltepeyi Maltepeliler planlıyor Haberi

Maltepeyi Maltepeliler planlıyor

Vatandaşların talepleri doğrultusunda, katılımcı belediyeciliği uygulamalarıyla öne çıkartmayı amaçlayan Maltepe Belediyesi, “dayatan değil danışan” belediyecilik anlayışıyla 1119 kişinin katıldığı ve 20 konu başlığının yer aldığı bir anket çalışması düzenledi. 


Ankette; cenaze ve defin hizmetleri, veteriner poliklinik faaliyetleri, sinek ve haşere ile mücadele faaliyetleri, başıboş sokak hayvanlarının rehabilitasyon faaliyetleri, asfalt kaplama, alt geçit ve yol yapım, bakım ve onarım faaliyetleri, otopark alanı oluşturma faaliyetleri, yeşil alan oluşturma ve parkların bakım onarım faaliyetleri, kültür ve spor gibi alanlardaki tesisleşme faaliyetleri, sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler, halkla ilişkiler faaliyetleri, nikah salonu ve evlendirme hizmetleri, doğal afetlere mücadele faaliyetleri, tarihi eser ve yapıların korunması faaliyetleri, belediye hizmetlerine internet ile erişim, belediye hizmetlerinin afiş ve pankart ile görsel duyurularının yapılması, vergi işlemleri ve tahsili faaliyetleri,...