03 / 05 / 2024

mamak altıağaç yeni yol yapımı

mamak altıağaç yeni yol yapımı

Mamak Belediyesi, ilçenin modern bir şehir kimliği kazanması için yol çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor. Ocak ayından itibaren 11 bin 60 metre yol açımı gerçekleştiren belediye bu yılın sonuna kadar 45 bin metre yol açmayı hedefliyor...

Koza Altın Gümüşhane Torul'a yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Torul'a açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor.

Vedat Aşçı yeni şirket kurdu! Astaş Holding'ten 2 milyon TL'lik yeni yatırım! 

Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı yeni şirket kurdu. Astaş Taahhüt İnşaat Turizm Anonim Şirketi Şişli'de 2 milyon lira sermaye ile kuruldu. Peki Vedat Aşçı kimdir? İşte detaylar...

Koza Altın, Eskişehir'de yeni altın ve gümüş madeni açmak için düğmeye bastı!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmayı sürdüren Koza Altın İşletmeleri yeni altın ve gümüş madeni açmak için düğmeye bastı.

Gram altın, çeyrek altın, tam altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları yeni aya nasıl başladı? 1 Ekim altın fiyatları..

Altın fiyatları, FED faiz kararının açıklanması ile beraber en düşük seviyelerine geriledi. Peki gram altın, çeyrek altın, tam altın fiyatları yeni aya nasıl başladı? İşte 1 Ekim 2023 son dakika altın fiyatları...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu müjdeyi verdi: Trabzon'a yeni havalimanı geliyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon'a yeni bir havalimanı kazandırmak için çalışmalara başladıklarını duyurdu.

Koza Altın harekete geçti! O kentte yeni altın ocağı açıyor: Beş yılda 506.250 ton cevher hedefi!

Türkiye'nin önemli maden şirketlerinden Koza Altın İşletmeleri A.Ş., yeni bir altın madeni işletmesi için ÇED onayı aldı. Bu kapsamda senede 101.250 ton, ayda 8437,5 ton ve yaklaşık günde 324,5 ton cevherin üretilmesi planlanıyor.

Koza Altın, yeni cevher madeni açıyor!

Türkiye'nin önemli maden şirketleri arasında yer alan Koza Altın İşletmeleri A.Ş., yeni bir cevher madeni açmak için resmi başvuruyu yaptı. 

Koza Altın, yeni altın ocağı açıyor!

Türkiye'nin önemli maden şirketlerinden Koza Altın İşletmeleri A.Ş., yeni bir altın madeni işletmesi için resmi başvuruyu yaptı. 5 yıllık süreçte 355 bin ton cevher çıkarılması hedefleniyor. 

İslam Memiş açıkladı! Altın alınmalı mı yoksa satılmalı mı?

İslam Memiş, altına dair yeni açıklamalarda bulundu. Ünlü ekonomist altının yönüne dair değerlendirmede bulundu. İşte detaylar!

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Bu rakamları görenler başından vurulmuşa döndü! 1 Mayıs 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yeni haftaya düşüşle başladı. Altın fiyatları geçtiğimiz hafta 1999 dolardan işlem görürken bu hafta ons altın 1982 dolar oldu.  Altın fiyatları ne kadar? Bu rakamları görenler başından vurulmuşa döndü. 1 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Köprüden önce son çıkış çağrısı! İslam Memiş gram altın için bu kez son dedi!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten altına dair yeni açıklama geldi. İşte detaylar!

İstanbul'a yeni raylı sistem hattı geliyor! Kadıköy-Maltepe Cadde Tramvayı yıl sonunda tamam!

İstanbul'a yeni raylı sistem hattı geliyor! Kadıköy-Maltepe Cadde Tramvayı yıl sonunda tamamlanması planlanıyor. İşte ayrıntılar...

Altın uzmanı İslam Memiş altından sonra yeni kazanç kapısını işaret etti! Alanlar zengin olacak

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş vatandaşlara tavsiye niteliğinde uyarılar yapmaya devam ediyor. Memiş son olarak vatandaşlara altından sonra yeni kazanç kapısı olabilecek bir değerli metalle ilgili bilgi verdi.

mamak altıağaç yeni yol yapımı Haberi

mamak altıağaç yeni yol yapımı


Mamak Belediyesi, ilçenin modern bir şehir kimliği kazanması için yol çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor.


Mamak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler mahallelerde kaldırım, yol açma ve genişletme çalışmalarına baharla birlikte hız verdi. Ocak ayından itibaren 11 bin 60 metre yol açımı gerçekleştiren belediye bu yılın sonuna kadar 45 bin metre yol açmayı hedefliyor. Yeni yolların ve yatırımların olduğu yerlerde ticaret yoğunluğunun da arttığını kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Sürekli büyüyen mahallelerimizde yeni yollar açarak, o bölgedeki yaya ve araç trafiğini rahatlatıyoruz. Yaptığımız çalışmalar, ilçemizin şehirleşme oranını yükseltiyor” dedi.


Hizmetin her yere eşit olarak ulaştırılması gerektiğini belirten Akgül, “Bölge, mahalle, sokak ayrımı yapmadan Mamak'ta her yere hizmet götürüyoruz. Artan yapılaşma ve nüfusla birlikte daha sağlıklı ulaşım sağlayabilmek için çalışmalarımızı...