03 / 05 / 2024

mamak anayurt kira yardımı

mamak anayurt kira yardımı

Ankara'nın Mamak Belediyesi, iki ayrı şehir yenileme projesi kapsamında beş mahallede kira yardımı başlattı. "Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi" ve "Gülseren-Anayurt" şehir yenileme projeleri kapsamında kira yardımı müjdesini Mesut Akgül verdi...

Mamak Belediyesi'nden kiracılara yüzde 20 indirim!

2021 yılı ilk meclis toplantısını gerçekleştiren Mamak Belediyesi, Haziran ayına kadar kira ödemelerinde yüzde 20 indirim yapılmasına karar verdi. 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'ne start verildi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kamulaştırma çalışmalarının hayata geçirdiği 'Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'ne başladı. Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda, yıllık 42 milyon lira kira tasarrufu sağlayacak. 

TOKİ'den Ankara Mamak'a 519 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara İli, Mamak İlçesi Anayurt ve Gülseren Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 519 Adet Konut İnşaatı ihalesini 25 Mart tarihinde gerçekleştirecek.

Gülseren Anayurt kura çekilişi 4 Ekim 2017!

Mamak Belediyesi ve TOKİ tarafından hayata geçirilen Gülseren Anayurt kura çekilişi 4 Ekim 2017 saat 17:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Gülseren Anayurt 3. Etap kura çekilişi nerede, saat kaçta?

TOKİ Gülseren Anayurt 3. Etap kura çekilişi nerede yapılacak sorusuna Mamak Belediyesi Kapalı Spor Salonu yanıtını verebiliriz.

TOKİ Mamak projesinde 775 konut teslim edilecek!

TOKİ ve Mamak Belediyesi ortaklığında hayata geçirilen Gülseren-Anayurt 3. Etap ve Altıaağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Kentsel Yenileme projelerinin 1. Etap kuraları çekilecek.

Mamak'ta dev kentsel dönüşümle yeni bir mahalle doğdu!

Mamak'ta devam eden kentsel dönüşüm projesi neticesinde Gülseren ve Anayurt mahalleleri birleşiyor ve yeni mahalle için isim aranıyor.

Gülseren-Anayurt'ta ilk etap teslim edildi!

Ankara Mamak Belediyesi ve TOKİ tarafından yürütülen Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi'nde ilk etap teslim edildi. 5 bin 260 konutu kapsayan projede 688 konut ev sahibine kavuştu.

Mamak Gülseren-Anayurt 5. etabın ihale çalışmaları başladı!

Mamak’ta uygulanan büyük dönüşüm projelerinden biri olan Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi tüm hızıyla devam ediyor.

Mamak Gülseren-Anayurt’ta 4. etap çalışmaları başladı!

Mamak Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde yapılan Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi'nde ihalesi tamamlanan 4. etapta çalışmalar başladı.

Mamak Gülseren Anayurt’ta 4. etabın ihalesi tamamlandı!

Kentsel dönüşüm ve yenileme projeleriyle binlerce gecekondunun yıkıldığı Mamak’ta dönüşüm tüm hızıyla devam ediyor. Mamak Belediyesi ve TOKİ tarafından yaptırılan Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi etap etap tamamlanıyor.

TOKİ Ankara Mamak 447 konut ihalesi bugün!

TOKİ Ankara ili, Mamak ilçesi Anayurt ve Gülseren Mahalleleri 4. etap 447 adet konut, 1 adet lise, 1 adet ilköğretim okulu, 1 adet 750 kişilik cami inşaatı ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kira ödemeleri başladı!

Mamak Kentsel Dönüşüm Koordinasyon Merkezi'nde gerçekleşen toplantıda Ankara Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi, için kira yardımları ile gerçekleşen park, yol ve çevre düzenleme çalışmaları görüşüldü.

mamak anayurt kira yardımı Haberi

mamak anayurt kira yardımı


Ankara'nın Mamak Belediyesi, iki ayrı şehir yenileme projesi kapsamında beş mahallede kira yardımı başlattı. "Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi" ve "Gülseren-Anayurt" şehir yenileme projeleri kapsamında kira yardımı alacak vatandaşlara müjdeyi, Belediye Başkanı Mesut Akgül verdi. Mahalle sakinleriyle biraraya gelen Akgül, TOKİ ile yürütülen proje kapsamında her adımda vatandaştan onay alınarak, Türkiye’nin en güzel mahallelerini inşa ettiklerini söyledi. Toplantıya AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, Başkan yardımcıları Erdoğan Karadağ ve Aydın Demir, muhtarlar ve çok sayıda mahalleli katıldı.


480 LİRA KİRA YARDIMI


Proje kapsamında yenilenecek Gülseren, Anayurt, Altıağaç, Karaağaç ve Hüseyingazi mahalleleri sakinleriyle biraraya gelen Başkan Akgül, “Kira yardımlarımız, Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız'la görüşmelerimiz sonucu tamamlandı. Ödenecek kira bedeli, 480 lira olarak belirlendi. Yardımlar 24 ay boyunca devam edecek. Şu an için bin 773...