03 / 05 / 2024

mamak kusunlar toki kura çekilişin ne zaman

mamak kusunlar toki kura çekilişin ne zaman

Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projeleri kapsamında belgesi olmayan vatandaşlar için Mamak Kusunlar’da üretilen 1374 konutun son partisi olan 316 konut ile Üreğil mahallesinde üretilen 48 konut sahiplerini bulacak...

Mamak Kusunlar TOKİ son başvuru tarihi 2019!

Mamak Kusunlar TOKİ son başvuru tarihi 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Ankara Mamak başvuruları 25 Nisan'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Kusunlar projesindeki konutlar için başvuru dönemi 25 Nisan'da başlıyor.

TOKİ'den Ankara'da 243 lira taksitle konut fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Kusunlar projesinde yer alan konutlar 25 Nisan'da satışa çıkıyor.

TOKİ Mamak başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Ankara Mamak Kusunlar projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Mamak Evleri'nin merkezi ısıtma sorunu mecliste!

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Mamak Kusunlar Mahallesi'nde dar gelirli aileler için yapılmış olan TOKİ projesinin merkezi ısıtma sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı. Gök, sorularının Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki tarafından yanıtlandırılmasını istedi..

TOKİ Ankara Mamak Kusunlar alt gelir başvuruları başlıyor!

TOKİ Ankara Mamak Kusunlar alt gelir başvuruları bugün itibariyle başlıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 43 bin 21 TL ile 69 bin 632 TL arasında değişiyor.

TOKİ Mamak Kusunlar Konutları için ödemeler yapıldı!

Mamak'taki TOKİ Kusunlar'dan, 480 konut için uzlaşma sağlandığını bildiren Gökçek, tapu devrini Büyükşehir'e yapan vatandaşların mülk bedellerinin geciktirilmeden banka hesaplarına yatırıldığını söyledi.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi başvuruları bugün başlıyor. Toplamda 952 adet dairenin kura yöntemiyle satışa sunulduğu projede 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri yer alıyor.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi başvuruları bugün başladı!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi projesinde toplam 369 konut satışa sunuluyor. TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi başvuruları bugün başladı.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi alt gelir başvurusu başladı!

Toplam 583 konutun satışa çıkarılacağı, TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi alt gelir başvurusu başladı. Projenin tamamı 2 oda 1 salon dairelerden oluşuyor.

Alt gelir grubu TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi başvuruları!

Alt gelir grubu TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi başvuruları T. Halk Bankası A.Ş. tarafından kabul edilecek. Aylık 341 TL taksitle ödeme yapılabilen projede 583 adet konut satışa çıkarılıyor.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi başvuru ücreti ne kadar?

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ Evleri fiyatları 181 bin 433 TL'den başlıyor. Projede 18 bin 143 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi başvuru ücreti ne kadar?

Gülseren Mahallesi TOKİ Ankara Mamak başvuruları!

Gülseren Mahallesi TOKİ Ankara Mamak başvuruları yarın başlıyor. Kura çekiliş tarihi 2 Aralık 2015 olarak belirlenen projede 369 adet konut satışa çıkarılıyor.

mamak kusunlar toki kura çekilişin ne zaman Haberi

mamak kusunlar toki kura çekilişin ne zaman

Ankara’daki kentsel dönüşüm projeleri kapsamında belgesi olmayanlar için inşa edilen 316 konut daha sahiplerini bulacak.


Başkent’in farklı bölgelerinde gerçekleştirilen Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projeleri kapsamında belgesi olmayan vatandaşlar için Mamak Kusunlar’da üretilen 1374 konutun son partisi olan 316 konut ile Üreğil mahallesinde üretilen 48 konut sahiplerini bulacak. Kura töreni 18 Eylül 2014 Perşembe günü saat 14.00’de Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.


Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanan protokol çerçevesinde Mamak İlçesi Kusunlar Bölgesi’nde ucuz konut üretildiğini belirten yetkililer, kentsel dönüşüm projeleri kapsamında tapusu ve tapu tahsis belgesi bulunmayan gecekondu sahibi vatandaşların mağdur olmaması için 1374 adet konutun inşasını gerçekleştirdiklerini kaydettiler.


1374 konutun sahiplerine teslimi tamamlanıyor


Konutların yapımına 2010 yılında başlandığını ifade eden yetkililer, “İnşaatı tamamlanan 1374 konuttan 1062’si...