18 / 05 / 2024

Manavgat Cemaleddini Seydi Külliye Camii temel atma

Manavgat Cemaleddini Seydi Külliye Camii temel atma

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Hz. Peygamber Muhammet Mustafa'nın soyundan gelen, mezarı Manavgat'ta bulunan Cemaleddin-i Seydi Hazretleri'nin türbesinin ve caminin temeli atıldı.

Seydişehir-Manavgat Demiryolu'nun sözleşmesi imzalandı!

Ön seçim müracaatları 20 Şubat, 12 Haziran'da ihale teklifleri toplanan Seydişehir-Manavgat Demiryolu Projesi Etüt, proje ve mühendislik ihalesini Temat-Su-Yapı-KMG Proje ortak girişimi kazandı. Firma ile sözleşme imzalandı.

Seydişehir-Manavgat Demiryolu Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Ön seçim müracaatları 20 Şubat, 12 Haziran’da ihale teklifleri toplanan Seydişehir-Manavgat Demiryolu Projesi Etüt, proje ve mühendislik ihalesini Temat-Su-Yapı-KMG Proje ortak girişimi kazandı.

Seydişehir-Manavgat Demiryolu ihalesine 7 firmadan teklif!

Ön seçim müracaatları 20 Şubat, 12 Haziran’da ihale teklifleri toplanan Seydişehir-Manavgat Demiryolu Projesi Etüt, proje ve mühendislik ihalesine 7 firma teklif verdi.

Manavgat Cemaleddin-i Seydi Camii'nin temeli atıldı!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Hz. Peygamber Muhammet Mustafa'nın soyundan gelen, mezarı Manavgat'ta bulunan Cemaleddin-i Seydi Hazretleri'nin türbesinin ve caminin temeli atıldı.

Manavgat Devlet Hastanesi ek binasının inşaatı tamamlandı!

Antalya’nın Manavgat ilçesinde Devlet Hastanesi bahçesinde TOKİ kontrolünde yüklenici firma tarafından yapılan 100 yataklı ek bina hizmete girdi...

Antalya Manavgat Devlet Hastanesi ek binası hizmete girdi!

Antalya’nın Manavgat ilçesinde Devlet Hastanesi bahçesinde TOKİ kontrolünde yüklenici firma tarafından yapılan 100 yataklı ek bina hizmete girdi.

Manavgat'ta 5.5 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Antalya Manavgat'ta aynı mevkiide ayrı parsellerde yer alan 3 arsa, Manavgat Satış Memurluğu tarafından 18 Mayıs 2015 günü saat 10:30 ile 14:30 arası ihale ediliyor.

Manavgat'ta Turizm Fakültesi açılacak!

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası ( MATSO ), Manavgat MATSO Turizm Fakültesi yapımı ile ilgili Akdeniz Üniversitesi ile protokol yapacak.

Manavgat turizm sezonuna hazırlanıyor!

Manavgat Belediyesi turizm sezonu öncesinde turizmciler ve esnaftan gelen istekler doğrultusunda yeni imar yolları açmaya devam ediyor.

Manavgat Belediyesi imar yollarını açtı!

Manavgat Belediyesi turizm sezonu öncesinde turizmciler ve esnaftan gelen istekler doğrultusunda yeni imar yolları açmaya devam ediyor.

Seydişehir doğalgaz yatırım planı uygulamaya geçiyor!

Seydişehir Belediyesi, Selçuk Gaz ile Seydişehir 2015 yatırım planı için çalışmalarını tamamladı. Kurumlar arasında 2015 Seydişehir Yatırım Programı protokolü imzalandı. Seydişehir 2015 yatırım planı için çalışmalarını tamamladı.

Konya Seydişehir'e doğalgaz geliyor!

Konya'nın Seydişehir ilçesinde doğal gaz yatırım planı uygulamaya geçiyor. Seydişehir Belediyesinde düzenlenen törenle yüklenici firma ile belediye arasında doğal gaz yatırım planı için protokol imzalandı.

Seydişehir Belediyesi ile Selçukgaz arasında protokol imzalandı!

Seydişehir Belediyesi ile Selçukgaz arasında doğalgaz protokolü imzalandı. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, makamında düzenlenen imza töreninde, Karakavak, Aktaş, Stat, Ilıca, Toki ve Değirmenci mahallelerinde 1 Nisan'dan itibaren doğalgaz çalışmalarının ba

Manavgat Cemaleddini Seydi Külliye Camii temel atma Haberi

Manavgat Cemaleddini Seydi Külliye Camii temel atma

Manavgat ilçesinde yapılacak Cemaleddin-i Seydi Hazretleri'nin cami ve türbesinin temeli atıldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, temel atma töreninde yaptığı konuşmada, Hz. Peygamber'in Ehl-i Beyt'inden ve Horasan erenlerinden Seyyid Cemaleddin Hazretlerinin mezarının bulunduğu yere yapılacak türbe ve külliye caminin sadece Manavgat değil, Türkiye ve İslam dünyası için de büyük önemi olduğunu söyledi.Manevi değeri büyük insanların hatıratına ve mirasına sahip çıkmak gerektiğini ifade eden Türel, şöyle devam etti:"Seyyid Cemalleddin Hazretleri bu güzel topraklara gelerek vakıf kurmuştur. Burada ilim irfan faaliyetlerinin yanında halka hizmet etmiş, dertlere deva olmuştur ve burada hakka yürümüştür. Ardından büyük bir miras bırakmıştır. Çok şükür şimdi çok kıymetli dostlarımız, büyüklerimiz, vakfımız önemli bir girişimde bulunmuşlar, müftülüğümüzün de desteği ile bu mirasa sahip çıkılıyor. Bu külliye yapıldığında...