18 / 05 / 2024

Manisa Çampınar Köprüsünün inşaatında son durum

Manisa Çampınar Köprüsünün inşaatında son durum

Çampınar Mahallesi'nde çalışmalar hızla devam ederken, köprünün inşaatını Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil yerinde inceledi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün geçiş ücreti açıklandı!

Ulaştırma Bakanı Arslan, 26 Ağustos’ta hizmete açılacak Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün geçiş ücretinin otomobiller için 3 dolar+KDV olacağını söyledi. Arslan, “Bu proje darbe girişiminin yatırımları engelleyemediğinin kanıtıdır” dedi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün açılış tarihi değişmeyecek!

Başbakan Binali Yıldırım, bugün Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde incelemelerde bulundu. Başbakan Yıldırım, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün planlandığı gibi 26 Ağustos’ta açılacağını söyledi.

Kanal İstanbul ve Çanakkale Köprüsü'nün ihalesi yapılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Uluslararası Yatırımcılarla Yüksek Düzeyli Ekonomi Toplantısı'na katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Kanal İstanbul'un ve Çanakkale Köprüsü'nün de ihalesi yapılacak'' dedi.

Çanakkale 1915 Köprüsü'nün ihale süreci başladı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Çanakkale 1915 Projesi'nin ihale sürecini başlattık. Projeyi hızlı bir şekilde milletin hizmetine sunacağız. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü 26 Ağustos'ta açacağız. " dedi.

Boğaziçi Köprüsü'nün adı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü oldu!

Başbakan Yıldırım, " Vatandaşlarımızın şehit edildiği Boğaziçi Köprüsü'nün adının '15 Temmuz Şehitler Köprüsü' olarak değiştirilmesine karar verilmiştir." dedi.

Osmangazi Köprüsü'nün yatırım bedeli 1 milyar 140 milyon dolar!

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Osmangazi Köprüsü'nün yatırım bedelinin 1 milyar 140 milyon dolar olduğunu anımsatarak, devletin günlük 40 bin araç geçişi garantisi vermesini eleştirdi.

Osmangazi Köprüsü'nün kilometre başına ücreti 33 TL!

Sözcü Gazetesi'nin yazarlarından Bekir Coşkun bugünkü yazısında Osmangazi Köprüsü'nün geçiş ücretini kaleme aldı. İşte Bekir Coşkun'un o yazısı...

Kerç Köprüsü'nün açılışı Aralık 2019'a ertelendi!

Rusya'nın Kırım'ı işgal etmesinin ardından inşaatına başladığı Kırım'ı Rusya'ya bağlayacak Kerç köprüsünün demiryolu kısmının kullanıma açılış tarihi Aralık 2018'den Aralık 2019'a erteledi.

Çanakkale 1915 Köprüsü'nün inşaatı ne zaman başlayacak?

Başbakan Binali Yıldırım, Çanakkale 1915 Köprüsü ile bilgi verdi. Başbakan Yıldırım, Çanakkale 1915 Köprüsü'nün inşaatına önümüzdeki yıl 18 Mart Çanakkale şehitlerini anma yıl dönümünde başlanacağını bildirdi.

Osmangazi Köprüsü'nün geçiş ücreti 89 TL!

Başbakan Binali Yıldırım dün açılan Osmangazi Köprüsü'nün geçiş ücreti hakkında kamuoyunu bilgilendirmek için açıklama yaptı. Yıldırım,"Öyle söylendiği gibi 130, 140 lira değil. Eğer Körfez'den dolaşsa, gemiyle gitse zaman ve yakıt kaybını dikkate alırsak köprü her bakımdan daha cazip.''dedi.

Osmangazi Köprüsü'nün yeni ücretini Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak!

Osmangazi Köprüsü’nün geçişi için 35 dolar + KDV olarak açıklanan ücretteki indirim için sona gelindi. İndirimli ücret, 30 Haziran’daki açılış töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacak.

Osmangazi Köprüsü'nün geçiş ücretinde indirim yapılacak!

Osmangazi Köprüsü’nün, 35 dolar + KDV olan geçiş ücretinin düşürülmesi için yapılan hesaplamalar büyük ölçüde tamamlandı. Osmangazi Köprüsü’nün otomobiller için öngörülen 121 TL’lik geçiş ücreti 90 TL'ye indirilecek.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün yol çalışmaları ivme kazandı!

Avrupa ile Asya kıtalarını birbirine bağlayan dev proje Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün bağlantı yollarının, köprünün açılış tarihi olan 26 Ağustos'a yetiştirilmesi için hummalı bir çalışma yürütülüyor

Manisa Çampınar Köprüsünün inşaatında son durum Haberi

Manisa Çampınar Köprüsünün inşaatında son durum

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün Selendi'ye 'Hizmetler Manisa'nın doğusundan başlayacak' sözü, Büyükşehir Belediyesi'nin ilçede ortaya koyduğu hizmetlerle boy göstermeye başladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi ilçesinde ortaya koyduğu dev projelerle vatandaşın yüzünü güldürüyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün ilçeyi ziyaretinde söz verdiği 'Hizmetler Manisa'nın doğusundan başlayacak' sözünün ardından Büyükşehir Belediyesi, Selendi'de hummalı bir çalışma başlattı.


Vatandaşların mahalle içinden geçen dere nedeniyle traktörle geçiş yaptığı Çampınar Mahallesi'ndeki köprü inşaatı hızla devam ederken, çalışmaları Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil yerinde inceledi. Firma yetkililerinden ve Fen İşleri Daire Başkanlığı teknik personelinden bilgi alan Açıkdil, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün büyük önem verdiği projenin Ekim sonu ya da Kasım ayı ortalarına kadar tamamlanacağını müjdeledi. Açıkdil, köprünün 733 bin liraya...