20 / 05 / 2024

Manisa engelli oteli

Manisa engelli oteli

Antalyalı bir firma Ahmetli-Salihli istikametinde sadece yaşlılar ve engellilere hizmet vermek amacıyla bir otel açmayı planlıyor. Yapılacak yatırımın tutarının ise 50 milyon lirayı geçeceği tahmin ediliyor.

Manisa’ya Engelli Köyü ve Huzurevi geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 yılı son toplantısında Manisa Büyükşehir Belediyesinin 2017 yılı bütçesi görüşüldü. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ayrıca Manisa’ya Engelli Köyü ve Huzurevi Projesi yapılacağının da müjdesini verdi.

Manisa Korumalı İş Merkezi tamamlanıyor!

Zihinsel engelli çocukların meslek edinmeleri ve yeteneklerini geliştirmeleri amacıyla Manisa OSB tarafından yapımı tamamlanan Korumalı İş Merkezi'nin bitme aşamasına geldiğini belirten AK Parti Milletvekili Selçuk Özdağ, açılışı ocak ayında yapmayı hedeflediklerini söyledi.

Manisa Kula'da Engelli Yaşam Merkezi inşa edilecek!

MANİSA'nın Kula İlçesi'nde hayata geçirilecek Engelli Yaşam Merkezi ile ilçede yaşayan engellilerin farklı sosyal etkinliklere ve spor faaliyetlerine katılımı sağlanacak.

4 ilde Engelli Bakım ve Gündüz Bakım Merkezleri açılacak!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, pilot il seçilen Denizli, İzmir, Ankara ve Manisa'da Engelli Bakım ve Gündüz Bakım Merkezleri'nin açılmasını onayladı.

Manisa Spil Dağı'na sağlık ve spor oteli yapılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İbrahim Çiftçi, Manisa'nın Spil Dağı Milli Parkı'nda son dönemde yapılan yatırımları yerinde inceledi.

Manisa Engelli Yaşam Merkezi için çalışmalar başladı!

Manisa’ya yapılması planlanan Yaşlı Rehabilitasyon ve Engelli Yaşam Merkezi için incelemelerde bulunmak üzere Manisa’ya gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müşaviri Zekeriya Savaş ve Ömer Faruk Çelik arazide incelemelerde bulundu.

Manisa'ya 5 yıldızlı Manisa Prime Oteli geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin, Saruhan Otel önünde bulunan arsaya yapmayı planladığı "Manisa Prime" adlı otel ve alışveriş merkezi projesi tanıtıldı. 130 milyon liralık yatırımla 210 odalı olacak.

Selçuk Özdağ: Engelli yaşam merkezleri kuracağız!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ Manisa'da Hasan Türek Anadolu Lisesi 9. Sınıf'ta okuyan bedensel engelli öğrenci Hasan Kıran'a akülü araç hediye etti.

Türkiye'nin ilk engelli köyü Manisa'ya kurulacak!

Türkiye Elektrik Elektronik Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Manisa Elektronik Teknisyenleri Odası Başkanı Mehmet Üzen, dünyada 116 ülkede var olan engelli köylerinden birini Manisa’ya kazandırmak için kolları sıvadı.

Soma Egerens Oteli açılıyor!

Manisa Soma'dan kazandığını Soma'ya yatırım yaparak değerlendiren işadamı Güral, ilçeye kazandırdığı Egerens Oteli'nin zorlu bir süreç içerisinde yapıldığını dile getirerek, "Önemli olan maliyet değil" dedi

Holiday Inn Express Manisa West'in açılışı yapıldı!

Bir süre önce hizmete başlayan Manisa’ nın ilk uluslararası oteli Holiday Inn Express Manisa West’ in resmi açılışı Vali Abdurrahman Savaş ve protokol tarafından yapıldı...

Manisa Alaşehir'de il özel idaresinden satılık otel!

Manisa İl Özel İdaresi, mülkiyeti kendisini ait olan Alaşehirdeki bin 318 metrekare arsa üzerinde inşa edilen ve kat mülkiyeti uygulaması yapılarak bağımsız tapu kaydı bulunan 35 odalı, 70 yataklı ve asansörlü oteli satışa çıkardı

Manisa'da 851 bin TL'ye satılık 4 katlı otel!

Salihli Satış Memurluğu, Manisa İli, Salihli İlçesi, Gaziler Mahallesi,   3168 ada, 16 parselde yer alan 380 metrekare kargir 4 katlı oteli satışa sunuyor

Manisa engelli oteli Haberi

Manisa engelli oteli

Antalyalı bir firma Ahmetli-Salihli istikametinde sadece yaşlılar ve engellilere hizmet vermek amacıyla bir otel açmayı planlıyor. Yapılacak yatırımın tutarının ise 50 milyon lirayı geçeceği tahmin ediliyor. Proje hayata geçtiğinde hem tedavi merkezi, hem turistlik yer olacak. Firma yatırım için gerekli izinleri almaya çalışıyor.

Manisa Kültür ve Turizm İl Müdürü İbrahim Sudak, son zamanlarda Manisa'da turizmle ilgili otellerin açıldığını söyledi. Antalya'dan bir firmanın Ahmetli-Salihli yolu üzerinde yaşlı ve engellilere yönelik bir otel açmayı planladığını belirterek, yapılacak olan yatırımın 50 milyon lirayı geçeceğini kaydetti. Turgutlu'da, Salihli'de Lidya Sardes otelin açıldığını kaydeden Sudak, "Turizmle alakalı firmalar geldiği zaman nerede konaklayabiliriz, neler yapabiliriz gibi sorular soruyorlar. Bu imkanları da oluşturmak için teşvik, destek gibi çalışmalar yapmak gerekiyor.  Ahmetli-Salihli yolunda bir firma turizm konusunda yatırım...