25 / 07 / 2024

Manisa ev bağışı

Manisa ev bağışı

Manisa'nın Demirci ilçesinde ikamet eden 90 yaşındaki Kadirye Tekerlekli, 2 katlı evini devlet hastanesine verdi.

Günlük kiralık ev başvurularında komşu krizi: Komşularından izin alamayan başvuramıyor!

Günlük kiralık konutlara ilişkin yasanın üzerinden 7 ay geçti. Bu süreçte 111 bin konutun yalnızca 45 bini için başvuru yapıldı. Konutların önemli kısmı başvuru için gerekli olan ‘komşu izni'ni aşamadı. İşte detaylar...

Ticaret Bakanlığı düğmeye bastı: 1 TL’ye satılık ev...

Ticaret Bakanlığı, "1 TL'ye satılık ev" başlığıyla daha çok alıcı çekmek için çok düşük fiyat veren ilanlar için düğmeye bastı, böylece satılık konutları 1 liraya koyan reklamlara da son verildi.

Ferdi Zeyrek, 'Kentsel dönüşümde rantın oluşmasına kesinlikle karşıyız'!

CHP Manisa İl Başkanı Ferdi Zeyrek, Manisa'daki kentsel dönüşüm projesine ilişkin konuştu. Zeyrek, kentsel dönüşüme karşı olmadıklarını, Türkiye genelinde güzel örnekler olduğunu söyledi. Ancak 'Kentsel dönüşümde rantın oluşmasına kesinlikle karşıyız diye de belirtti.

Ücretsiz hasar tespiti nasıl yapılır? 4 bin 500 TL kira yardımı nasıl alınır? Başvuru şartları nedir

Kahramanmaraş depreminin ardından, İBB ücretsiz olarak riskli bina tespiti yapmaya başladı. KİPTAŞ vesilesi ile depreme dayanıklı  binalar inşa ediyor. Diğer yandan ev başına 4 bin 500 TL kira desteği yapılıyor. Peki Ücretsiz hasar tespiti nasıl yapılır?  4 bin 500 TL kira desteği nasıl alınır? başv

Ev başvurusu yapan arsa için başvurusu yapabilir mi? İşte kafaları karıştıran soruların yanıtı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, "İlk Evim İlk İş Yerim" projesiyle ilgili kamuoyunda yanlış olarak ifade edilen doğru bilgileri paylaştı.

TOKİ ev başvurusu ne zaman bitiyor? TOKİ para yatırma süresi geçti mi? TOKİ için ne kadar peşinat alıyor 2022?

TOKİ başvuru ücreti yatırma süresinin geçip geçmediğine dair sorular sorulmaktadır. İşte merak edilen o detaylar!

TOKİ'den o kente flaş müjde! 3.601 lira taksitle 2+1, 3+1 ev başvuruları başladı! Hemen bakın! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Melikgazi projesi için başvurular 5 Eylül'de başlamıştı. Projeden 2.149 lira taksitle konut sahibi olmak için son gün bugün...

Gurbetçilerin TOKİ çekiliş tarihi belli oldu! TOKİ Sancaktepe 2+1 3+1 ev başvuru tarihi!

Gurbetçi vatandaşların beklediği müjdeli haberi Toplu Konut İdaresi Başkanı (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut duyurdu. Bulut, 420 konutluk projenin başvurularının 21 Mart'ta başlayacağını kaydetti. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den Manisa Köprübaşı'na 78 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Köprübaşı'nda 78 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Manisa Köprübaşı'na 78 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Köprübaşı'nda 78 yeni konut inşa edecek.

Manisa Lalapaşa ve Mutlu mahallelerindeki dönüşümde son durum ne?

CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, Lalapaşa ve Mutlu mahallelerinde sürdürülen kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Manisa'da ilk 6 ayda 2 bin 85 adet konut satıldı!

Manisa'da ilk 6 ay içerisinde 2 bin 85 adet konut satışı yapıldığını dile getiren TÜGEM Manisa İl Başkanı Fahrettin Eryılmaz, kentin konut satışlarında ilk 20 şehir içerisinde yer aldığını belirtti. 

Manisa Saruhanlı'da 6 yıllık imar uygulamaları tamamlandı!

Manisa'ya bağlı Saruhanlı Belediyesi tarafından Cengiz Topel Mahallesi’nde 3 cadde ve 4 sokağında hayata geçen 6 yıllık imar uygulaması sonuçlandı. 

Manisa ev bağışı Haberi

Manisa ev bağışı

Manisa'nın Demirci ilçesinde yaşayan 90 yaşındaki Kadirye Tekerlekli, 2 katlı evini devlet hastanesine verdi.

Hacı Hamza Mahallesi'nde yaşayan Kadirye Tekerlekli, 20 yıl önce eşi Hüseyin Tekerlekli'yi kaybetti. O tarihten beri tek başına yaşayan Tekerlekli'yi komşuları yalnız bırakmadı. 

Anadolu Ajansı'ndan Nurullah Kalay'ın haberine göre; Kadirye Tekerlekli, eşinden yadigar ve her köşesinde anılarını yaşattığı 2 katlı bahçeli evini, çocukları bulunmadığı için vefatının ardından hastanenin ihtiyaçları için kullanımına sunulmak üzere bağışta bulundu.

Kadirye Tekerlekli, yaptığı açıklamasında, evini hastaneye bağışladığı için mutlu olduğunu kaydetti.

Demirci Devlet Hastanesi Başhekimi Hayrettin Karakuş ile hastane yönetiminin zaman zaman kendisini evinde ziyaret ederek yakından ilgilendiğini söyleyen Tekerlekli, "Çocuğum olmadığı için evi hastaneye bağışladım. Rahmetli eşim de aynı düşüncedeydi. Ben vefat ettikten sonra bu ev hastanemizin olacak. Helalühoş olsun. Rabb'im herkese şifa...