28 / 07 / 2024

Manisa ilçeleri su sorunu

Manisa ilçeleri su sorunu

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, mahallelerde içme suyu çalışmalarına devam ediyor.

İstanbul’da arazi yatırımı için ilçe ilçe mahalle mahalle fırsat bölgeleri.1 yıl sonra mumla ararsınız

Toprak yatırımı yapanların sayısı geçen yıl rekor seviyeye ulaşırken vatandaş nereye yatırım yapması gerektiğini araştırıyor. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin, toprak yatırımı yapmak isteyenler için İstanbul’u işaret ederek ilçeleri mahalle mahalle açıkladı.

İstanbul'un en büyük ilçeleri arasında geliyor! Yabancı ve yerli yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

İstanbul'un Pendik ilçesinde konut projelerinin yüksemesi yatırıcmıların dikkatini çekmeye başladı. Yatırımcılar Pendik'e yçnelmeye başladı.

Sakarya’da konutta en fazla kazandıran ilçeler!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan Sakarya'da konut yatırımında en fazla kazandıran ilçeleri açıkladı. İşte o ilçeler...

TÜİK açıkladı! Türkiye'nin 82. ili olmaya aday ilçeler hangileri?

TÜİK tarafından açıklanan son veriler kapsamında Türkiye'nin 82. ili olmaya aday ilçeleri belli oldu. İstanbul'dan 3 ilçe birçok eli geride bırakarak listedeki yerini de aldı.

İstanbul'da en uygun konut nerede? İşte İstanbul'da konut fiyatlarının en düşük olduğu üç ilçe...

İstanbul'da yaşamak isteyenler konut fiyatları bakımından İstanbul'un en uygun ilçelerini araştırıyor. İşte İstanbul'un en uygun ilçeleri...

İl olmaya aday ilçeler belli oldu, vatandaş kendi listesini açıkladı

TÜİK verilerine göre, sekiz kriteri karşılayarak il olmaya aday olan ilçeler belli oldu. Aday ilçeleri açıklayan ekonomist Şenol Babuşcu’ya vatandaş kendi listesini açıkladı.

İstanbul Anadolu Yakası'ndaki üç ilçeye tramvay geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Üsküdar-Kadıköy-Maltepe ilçeleri tramvay uygulamasının başlayacağını açıkladı. İmamoğlu, Anadolu Yakası’nda 3 ilçenin meydanlarını buluşturacak tramvayın fizibilite ve projesinde sona geldiklerini ifade etti.

Kadıköylüler: Söğütlüçeşme AVM-Gar projesi 'kazanım' değil, rant projesidir!

Bazı Kadıköy sakinleri Söğütlüçeşme'de hayata geçirilen Söğütlüçeşme AVM-Gar projesine karşı ‘kazanım’ değil, kent suçudur, rant projesidir" diyerek tepki gösterdi.

İzmir'in en ucuz ilçeleri tek tek sıralandı!

İzmir'de yaşamak isteyenler kentteki en ucuz semtleri merak ediyor. Türkiye'nin en büyük üçüncü kenti olan İzmir'in en ucuz ilçeleri sıralandı. İşte o detaylar...

Konutta yıllık getirisi en yüksek ilçeler peş peşe sıralandı! Şampiyon Ankara'dan!

Endeksa, konutta yıllık getiri oranı en fazla olan ilçeleri peş peşe sıraladı. Araştırmada Türkiye’nin en kalabalık il ve ilçeleri mercek altına alındı. Konutta en yüksek getiri ise Ankara'dan oldu. 

İSKİ'den son dakika açıklaması! İstanbul'un bazı ilçelerinde su kesintisi uygulanacak

İstanbul Avrupa Yakası'nda bugün su kesintisi uygulanacağı belirtildi. İSKİ tarafından yapılan açıklama kapsamımda, Büyükçekmece, Çatalca ve Silivri'nin bazı mahallerinde yarın su kesintisi yapılacağı açıklandı. İşte ayrıntılar...

İstanbul'un en değerli ilçelerinde kira fiyatları kaç TL?

İstanbul Ticaret Odası tarafından paylaşılan verilere göre, İstanbul şehrinde konut kiralarının en yüksek olduğu ilçe Sarıyer olarak belirlendi. İşte İstanbul'un en prestijli ilçeleri ve bu ilçelerdeki kira fiyatları...

İstanbul'da bazı ilçelerde su kesintisi yapılacak! İşte uzun süreli yapılacak su kesintisi ve saatleri...

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) tarafından yapılan duyuru ile beraber İstanbul'da bugün su kesintisi yaşayacak ilçeler bildirildi. Uzun süreli yapılacak su kesintisi için vatandaşlar önlem almaları için uyarıldı. İşte haberin detayları...

Manisa ilçeleri su sorunu Haberi

Manisa ilçeleri su sorunu


Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, mahallelerde içme suyu çalışmalarına devam ediyor. Gördes’in Akpınar ve Köprübaşı’nın Yumuklar Mahallesi’nde açılan yeni sondaj kuyuları vatandaşların yüzünü güldürdü.


MASKİ Genel Müdürlüğü, ilçelerdeki mesaisine yoğun bir şekilde devam ediyor. MASKİ ekiplerinin Gördes’in Akpınar ve Köprübaşı’nın Yumuklar Mahallelerinde yapmış olduğu sondaj çalışmaları sonrası verimli suya ulaşıldı. Analize gönderilen numunelerden sonucun gelmesi bekleniyor. Gördes’te daha önce taşıma suyu ile içme suyu kullanan mahalleli hem daha sağlıklı bir suya kavuşacak hem de büyük bir zorluktan kurtulmuş olacak.


Köprübaşı’nın Yumuklar Mahallesi’nde ise yetersiz sondajın yerine yenisi çakıldı. Çalışmalara MASKİ Sorumlusu Enver Çetin de katıldı. Yeni sondajdan alınan numuneden olumlu sonuç gelmesi durumunda mahalledeki yetersiz içme suyu sorunu çözülmüş olacak.


Gördes Akpınar’da içme suyu için ilk adım


MASKİ...