15 / 05 / 2024

Manisa Kula alt yapı

Manisa Kula alt yapı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, birçok mahallesinde peyzaj çalışması başlattı. Konuyla ilgili Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, "Manisa Büyükşehir Belediyemiz ve MASKİ işbirliğinde harabe görünümündeki yolları yeniledik''dedi.

Kula Belediyesi'nden büyük fırsat! Manisa'da 7 konut satacak! 

Manisa İli Kula Belediye Başkanlığı, Manisa Kula, Bey Mahallesi'nde yer alan 7 adet konutu satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 1 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Kula Belediyesi Manisa'da küçük sanayi alanı imarlı arsa satacak!

Manisa İli Kula Belediye Başkanlığı, Manisa Kula'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsanın satış ihalesi 7 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Gram altın için 2023’e dikkat! Ezberler bozulacak! Hemen bakın!

Birikimlerini gram altına yatırıp kar etmek isteyen vatandaşların gözü kulağı altın fiyatlarında. Altın fiyatları nereye gidiyor? Altın fiyatları yükselecek mi? Bu soruların yanıtları haberimizde.

Gram altınınız varsa bozdurmadan hemen bakın! Bu rakamı görecek

Gram altın yatırımcısının gözü kulağı altın fiyatlarında… Altının gramı ne kadar, çeyrek altın kaç lira sorularının yanıtları sürekli yakından takip ediliyor. Gram altın yükselecek mi? Sorusunun yanıtı da merak ediliyor. İşte 27 Kasım 2022 güncel gram altın, çeyrek altın fiyatları…

Gram altını olan bayram edecek! 1 gram altınınız bile varsa hemen bakın!

Gram altına yatırım yapan vatandaşların gözü kulağı altın fiyatlarında. Haftaya düşüşle başlayarak yatırımcısını tedirgin eden altın, bugün yeniden yükselişe geçti. Seyrine 1052 seviyelerinden devam eden altın bundan sonra nasıl bir seyir izleyecek? İşte detaylar…

Manisa Kula'da 50 adet iş yeri yaptırılacak! İhalesi 29 Kasım'da!

Manisa Kula Dericiler İhtisas Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Manisa Kula'da 50 adet iş yeri yaptıracak. Söz konusu ihale 29 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek.

Manisa Dericiler Sanayi Sitesi'nde 50 iş yeri yaptırılacak!

Manisa Kula Dericiler İhtisas Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Manisa'da 50 adet iş yeri yaptıracak. 

TOKİ Manisa Kula'da 608 bin TL'ye 2+1!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Manisa projelerinin detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Manisa Kula projesinde kaç adet konut yapılacak, Kula TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Kula 2022 ucuz konut projesi...

Düğün yapacak ve altın alacaklar için kazandıracak tavsiye! Her şeyi bilen İslam Memiş açıkladı! Bu seviyelerde alın...

Vatandaşların ve altın yatırımcılarının gözü kulağı altın fiyatlarında. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın fiyatlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Peki altın fiyatları düşecek mi? İşte Memiş'in çok konuşulacak açıklamaları...

Altın fiyatları için son dakika 'hazır olun' uyarısı! Büyük sıçrama için tarih verildi! 

Altın yatırımcılarının gözü kulağı altın fiyatlarındaki gelişmelerde. Haftanın son işlem gününde ABD enflasyon rakamlarının açıklanması ile altında yön belli oldu. Uzman isimlerden altın fiyatları için tarih geldi ve yatırımcılara hazır olmalarını söyledi...

Altın ne kadar oldu ve ne kadar yükselecek? Piyasanın içindeki isim öyle bir rakam verdi ki inanamayacaksınız

Ekonomideki çalkantılar devam ederken yatırımcını gözü kulağı altın fiyatlarında. Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşın da etkisi ile yükselen altında fiyatlar son 5 haftanın zirvesini ulaştı. Altın fiyatlarında neler olacağına ilişkin 2022 yılı altın fiyatları tahminleriyse şu şekilde gerçekleşti.

Manisa'daki Tarihi Kula Çarşısı'nın restorasyon çalışmaları başladı!

Manisa Kula'daki Tarihi Kula Çarşısı'nın restorasyon çalışmalarının başladığı belirtildi. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, restorasyonun 10 ayda tamamlanmasının planlandığını dile getirdi.

Manisa Kula'daki tarihi evler otel oluyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen Kula'daki tarihi evler, otel olarak kullanılması için Kula Belediyesi'ne tahsis edildi. 

Manisa Kula alt yapı Haberi

Manisa Kula alt yapı


Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula İlçesinde Yunus Emre, Tabduk Emre, Mehmet Akif Ersoy, Şehitler ve Mevlana caddelerini yeniledi. Peyzaj ve aydınlatmaların da yapıldığı yollar Kula sokaklarını modern bir görünüme kavuştururken, vatandaşın ve esnafın yüzü güldü. Binlerce metrekare kilit parke taş döşemesinin yapıldığı yollarda, içme suyu ve kanalizasyon hatlarının yenilenmesinden elektrik ve telefon kablolarının yer altına alınmasına kadar altyapı çalışmalarının hepsi tamamlandı.



Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, "Manisa Büyükşehir Belediyemiz ve MASKİ işbirliğinde harabe görünümündeki yolları yeniledik. Vatandaşlarımıza aydınlatılmış, alt yapı sorunları ortadan kaldırılmış sokaklara kavuşuyor" dedi.




Yeni...