18 / 05 / 2024

Manisa otobüs

Manisa otobüs

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Mümin Deniz, TCDD 3. Bölge Müdürlüğü ve Dokuz Eylül Üniversitesi Ulaştırma Emniyeti ve Kaza İnceleme Uygulama Araştırma Merkezi’nin düzenlediği “Hemzemin Geçitler” konulu panele katıldı.

Manisa Alaşehir Otobüs Terminali tamamlandı!

Manisa'nın il genelinde dev projeleri bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir'de inşa ettiği otobüs terminalini tamamladı.

Saruhanlı Otobüs Depolama Alanı'nda sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin, Saruhanlı’da hayata geçirdiği otobüs depolama alanının inşaatında sona gelindi.

Alaşehir Otobüs Terminali binası tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Alaşehir Otobüs Terminali binası tamamlandı!

Manisa Alaşehir Otobüs Terminali tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir’de hayata geçirdiğiı Yeni Otobüs Terminali’nde inşaat çalışmaları sorunsuz devam ediyor.

Alaşehir Yeni Otobüs Terminali'nde çalışmalar tam gaz!

Şehre değer katan dev yatırımları bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir’de yapımına başladığı Yeni Otobüs Terminalinde inşaat çalışmaları sorunsuz devam ediyor.

Manisa Alaşehir'e 20 milyonluk otobüs terminali!

Dev projelerini bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir’de Nisan ayında temelini attığı Yeni Otobüs Terminalinde inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Alaşehir Otobüs Terminali 20 milyon liraya mal olacak!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir’de temelini attığı, Yeni Otobüs Terminalinde inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Manisa Alaşehir'e 20 milyon TL'lik otobüs terminali geliyor!

MANİSA’nın büyükşehir olmasıyla birlikte her alanda hizmet atağına kalkan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’de ilçenin ihtiyacına cevap verecek olan Yeni Otobüs Terminal Binası'nın temelini düzenlenen törenle attı.

Soma Otobüs Terminali açıldı!

MANİSA'nın Soma İlçesi'nde, yapımı tamamlanan Soma Otobüs Terminali, düzenlenen törenle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından açıldı.

Düzce Belediyesi'nden kiralık Otobüs Terminali!

Düzce Belediye tarafından Düzce İli, Merkez İlçesi, Darıcı Mahallesi, G26A19A3C Pafta 1416 Ada, 1 Parsel numarasına kayıtlı inşaatı devam eden Şehirlerarası ve İlçeler Otobüs Terminali kiraya verilecektir.

1978 yılında Taksim - Mecidiyeköy arasında özel otobüs yolu yapımına başlanmış!

1978 yılında Taksim'le Mecidiyeköy arasında özel otobüs yolu yapımına başlanmış. 45 - 50 dakikada gidilen Taksim - Mecidiyeköy arası, yol yapıldıktan sonra 12 dakikaya inecekmiş.

Mersin Büyükşehir Belediyesi 60 otobüsü teslim aldı!

MERSİN Büyükşehir Belediyesinin, halkın hizmetine sunacağı 60 adet engelsiz toplu taşıma aracının devir teslim töreni yapıldı. 2015 yılında da otobüs alımlarının devam edeceği bildirildi.

Beylikdüzü Belediyesi metrobüse ulaşım için otobüs seferi düzenliyor!

Beylikdüzü Belediyesi, yoğun kar yağışının bölgeyi etkisi altına alması sonucu ilçe içi ulaşımını sorunsuz sağlamak amacıyla belirlenen noktalardan metrobüse kadar ring otobüs seferleri düzenliyor.

Manisa otobüs Haberi

Manisa otobüs

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Mümin Deniz, TCDD 3. Bölge Müdürlüğü ve Dokuz Eylül Üniversitesi Ulaştırma Emniyeti ve Kaza İnceleme Uygulama Araştırma Merkezi’nin (ULEKAM) birlikte düzenlediği “Hemzemin Geçitler” konulu panele katıldı. Panelde Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın hizmetleri ve gerçekleştireceği projelerin sunumu da yapıldı.


TCDD 3. Bölge Müdürlüğü ve Dokuz Eylül Üniversitesi Ulaştırma Emniyeti ve Kaza İnceleme Uygulama Araştırma Merkezi’nin ortaklaşa düzenlediği “Hemzemin Geçitler” paneli İzmir TCDD 3. Bölge Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Panele, Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz,  TCDD 3. Bölge Müdürü Murat Bakır,  TCDD Tesisler Daire Başkanı Muzaffer Ergişi, TCDD Trafik Dairesi Başkanı Mehmet Uras, Merkez Emniyet Yönetim Sistemi Müdürü Erhan Gör, İzmir İnşaat Mühendisleri Odası yetkilisi Ali Fuat Günak, üniversiteler, emniyet müdürlüğü,...