22 / 05 / 2024

mankedonya da kalan inşaat işçileri

mankedonya da kalan inşaat işçileri

Makedonya'nın Üsküp kentindeki bir inşaat şantiyesinde görev yapan 26 Türk işçisi koronavirüsü nedeniyle ülkeden çıkamadıklarını ve şantiyede kötü şartlar altında kaldıklarını söyleyerek yetkililerden yardım istedi…

Orman İstanbul'da teslimler bu yıl sonu! Yüzde 50'si peşin, kalanı vade fırsatıyla!

Orman İstanbul'dan ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 50'sini peşin kalanını teslime kadar vade ile ödeme seçeneği sunuluyor. Peki Orman İstanbul'da konut büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

1952'de inşaatı yarıda kalan opera binası belediyeden alınarak maliyeye devredilmiş!

1952 yılında inşaatı yarında kalan opera binası belediyeden alınarak maliyeye devredilmiş.

Urfa’da yer alan toplam konut stokunun yüzde 5’ini yarım kalan konutlar oluşturmakta...

Yüzyılın felaketi deprem afetinden sonra iki bini aşkın binanın ağır hasar aldığı Şanlıurfa’da yarım kalan konut projeleri yükseliyor. Şehirdeki toplam konut stokunun ise yüzde 5’ini yarım kalan konut projeleri yer alırken, kişiler yüksek maliyetler nedeni ile kaçak yapılaşmaya yöneldiği kaydedildi.

Kayseri Kocasinan'da yüzde 20'si peşin kalanı 4 taksitle 3 iş yeri satışa sunuldu! 

Kayseri Kocasinan Belediyesi, Kayseri ili Kocasinan ilçesi, Hacı Ahmet Yesevi Mahallesinde yer alan 3 adet iş yerini yüzde 20'si peşin kalanı 4 taksitle satıyor. Peki Kocasinan'da yer alan iş yerlerinin fiyatları ne kadar? 

Bozcaada'da imarlı 3 arsa satılıyor! Yüzde 50'sini peşin kalanını 5 taksitle ödeme fırsatı! 

Bozcaada Belediye Başkanlığı, Bozcaada Cumhuriyet Mahallesinde yer alan 3 adet imarlı arsayı yüzde 50'sini peşin kalanını 5 taksitle satıyor. Peki Bozcaada'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Karmar Sakura'da yüzde 50'sini peşin kalanını, 24 ay 0 faizle ödeme fırsatı! 

Karmar Sakura projesi sınırlı süre için yüzde 50'sini peşin kalanını, 24 ay 0 faizle ödeme imkanı sunuluyor. Peki Karmar Sakura'da konut fiyatları ne kadar? Teslimler ne zaman? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Sylvana İstanbul'da yüzde 15'ini peşin, kalanını 24 ay taksitle ödeme fırsatı! 

Sylvana İstanbul projesinde peşin ödemelerde sunulan yüzde 40 indirim imkanının yanı sıra, yüzde 15'ini peşin, kalanını 24 ay taksitle ödeme kampanyası da başladı. Peki Sylvana İstanbul'da konut fiyatları ne kadar? 

Demir Garden'da yüzde 70'i peşin, kalanı taksit fırsatı! Yeni proje! 

Demir Garden projesinde yüzde 70'i peşin, kalanı taksit fırsatıyla konut satışları başladı. Peki Demir Garden'da hangi tip konutlar var? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Başakport'ta son daireler! Yüzde 50'si peşin, kalanı 12 ay vade fırsatı! 

Başakport projesinde sınırlı sayıda kalan dairelerin satışları devam ediyor. Projeden ev sahibi olmak isteyenlere, yüzde 50'sini peşin, kalanı 12 ay vade ile ödeme imkanı sunuluyor. Peki Başakport'ta konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da yüzde 40  peşinat kalanı 36 ay vade fırsatıyla!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından Ankara İli Çankaya İlçesi Dikmen Vadisi'nde hayata geçirilecek olan Nidapark Çankaya'da ön satış indirimleri başladı. Tahincioğlu Nidapark Çankaya yüzde 40  peşinat kalanı 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Hillgarden216'da yüzde 50 peşin kalanı 18 ay vade fırsatıyla!

Hema İnşaat tarafından Çengelköy Bahçelievler Mahallesi'nde yükselen Hillgarden216'da yüzde 50 peşin kalanı 18 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Kempinski Residence Balmumcu'da yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatı! 2+1'den 9+2'ye farklı seçeneklerle

Kempinski Residence Astaş Holding ve Yapı ve Yapı tarafından Boğaz’ın en değerli bölgelerinden biri olan Beşiktaş, Balmumcu'da hayata geçiriliyor. Kempinski Residence Balmumcu'da yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.  

Litus İstanbul'da yüzde 50'si şimdi, kalanı Mart 2024'te ödeme fırsatı! 

İş GYO ve Tecim imzasıyla İstanbul'un göbeğinde, Altunizade Kısıklı Caddesi'nde yükselen Litus İstanbul'da yüzde 50'si şimdi, kalanı Mart 2024'te ödeme fırsatı ile satışlar devam ediyor.

mankedonya da kalan inşaat işçileri Haberi

mankedonya da kalan inşaat işçileri

Üsküp’de inşaatta çalışan 26 Türk içsisi koronavirüs salgını nedeniyle ülkeden çıkamadıklarını için yardımcı istediği videoyu sosyal medyadan  paylaşan işçiler, ülkede her geçen gün şartların kötüleştiğini söyleyerek, "Bizi buradan kurtarın" dedi.

Sözcü’de yer alan habere göre; Üsküp’e bir inşaat şirketi tarafından şantiyede çalışmak için götürülen 26 Türk işçisi, koronavirüsü salgını nedeniyle sınırların kapatılması üzerine Makedonya’da kaldı.

Bir video çekerek içinde bulundukları ortamı anlatan işçiler, zor şartlar altında şantiyede yaşadıklarını söyleyerek yetkililerden yardım istedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenen işçiler “Bizi buradan kurtarın” diye konuştu.

ŞARTLAR ZORLAŞIYOR

Biran önce Türkiye'ye dönmek istediklerini belirten işçiler şunları kaydetti:

-Makedonya Üsküp’de şantiyede mahsur kaldık. Konsolosluktan yeterli destek alamadık.

- Bize ‘Ankara’dan gelecek habere göre sizi tahliye edeceğiz’ dediler. Ancak her kaldığımız gün bizim için tehlike. Bundan sonraki durumumuz ne olur bilmiyoruz.

-Bir...