06 / 05 / 2024

Manşar Konakları fiyatları

Manşar Konakları fiyatları

Manşar Konakları 'nda yer alan son konutların satışları devam ediyor, fiyatların 325 bin liradan proje kapsamında 2 oda 2 salon ve 5 oda 2 salon villalar bulunuyor...

Ayos Meram Konakları'nda yüzde 50 peşin 36 ay vade fırsatı!

Ayos Group imzasıyla Konya'nın Meram ilçesinde yükseliyor. Ayos Meram Konakları'nda yüzde 50 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Ayos Meram Konakları ne kadar? İşte Ayos Meram Konakları fiyatları.

Çarşı, pazardaki fiyatlar el yakıyor! Hem vatandaş hem esnaf dertli: Böyle bir zulüm görülmedi

Hayat pahalılığı halkı perişan ediyor. Çarşı pazarda her geçen gün artan fiyatlara yetişmek mümkün değil. Vatandaş, çarşı ve pazardaki fiyatları görünce şaşkına dönerken, esnaf satışların azaldığından dert yanıyor.

Çarşı pazarda fiyatlar el yakıyor! İşte mart ayında fiyatları en çok artan ve ucuzlayan ürünler!

Hayat pahalılığı vatandaşları canından bezdirdi. Ramazan ayında bazı marketler temel gıda ürünlerinde ve ette fiyatları sabit tuttuklarını açıklasalar da her gün değişen etiketler tam tersini söylüyor. İşte, geçen ay fiyatları en fazla artan ve ucuzlayan ürünlerin listesi...

Arçelik fiyatlarıyla da kahveye tat katıyor! Arçelik 24 Eylül 2022 fiyat listesi 

Arçelik Türk kahvesi makinesi modellerinin tamamında 24 patent bulunuyor. Geniş ürün yelpazesi ile Arçelik pazarda bir adım öne çıkabiliyor. Arçelik'de ayrıca çay ve meyve sıkacağı ürünleri de rağbet görüyor. Peki Arçelik Telve şu an kaç TL? Özellikleri neler?

ABD İran anlaşması petrol krizini nasıl etkileyecek? Kriz derinleşiyor mu?

İran ile P5+1 ülkeleri arasında gerçekleşen nükleer müzakerelerde sona yaklaşılırken, anlaşmanın petrol fiyatlarına olumlu etki edeceği tezinin doğru olmadığı iddia edildi. Anlaşma gerçekleşirse petrol krizinin daha da derinleşeceği ön görülüyor.

Sessiz, tasarruflu, geniş hacimli! 16 programlı, leke düşmanı Arçelik 9124N 25 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Bir çamaşır makinesinden ne bekliyorsanız daha fazlası. Arçelik 9124N Çamaşır makinesi, 5.0 tam puanıyla, çamaşır makinesi almak isteyenlerin mutlaka bakması gereken bir model. İşte detaylar..

Mutfak tüpü fiyatları ne kadar oldu? 12 kilogramlık mutfak tüpü kaç TL? Aygaz, İpragaz... 22 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Halk mutfak tüpüne gelen zam karşısında ne yapacağını şaşırdı. Mutfak tüpüne yılbaşından bu yana yüzde 386 zam geldi. Peki, 12 kg mutfak tüpü kaç TL? Büyük tüp fiyatları ne kadar? Şişman tüp fiyatları ne kadar? İşte 22 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Yatırımcılar dikkat almayan pişman olacak! Arsa fiyatları 4 ayda 2 kat yükseldi!

Son günlerde sık sık gündeme gelen arsa fiyatları dur durak bilmiyor. Arsa fiyatlarının yaza doğru daha da yükselmesi bekleniyor.

Limonlu Bahçe Konakları fiyatlarıyla nefes aldırıyor!

Akyapı'nın 24 senelik tecrübesiyle kendi markası altında hayata geçirdiği Limonlu Bahçe Konakları fiyatlarıyla nefes aldırıyor...

Ankara Terrace Mogan Konakları fiyatları!

Ankara Terrace Mogan Konakları fiyatları dairelerin planlarına göre değişiklik gösteriyor. ÖRYAP İnşaat tarafından yükselen projede 17 villa bulunuyor. 

Çekmeköy Saklı Vadi Konakları fiyatları 2018!

Çekmeköy Saklı Vadi Konakları fiyatları 2018 haberimizde yer alıyor. Burçlar Yapı tarafından İstanbul Çekmeköy'de inşa edilen proje 86 daire ve 8 mağazadan oluşacak. 

3S Firuze Konakları fiyatları 2018!

Kanal İstanbul projesinin açıklanan güzergahı üzerinde konumlandırılan 3S Kale Firuze Konakları'nda teslimlerin Eylül 2018’de yapılması planlanıyor..

Koşuyolu Konakları fiyatları!

Koşuyolu Konakları fiyatları daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. Az katlı konutların butik şıklıkla bir araya geldiği Koşuyolu Konakları'nda 58 daire bulunuyor. 

Manşar Konakları fiyatları Haberi

Manşar Konakları fiyatları


MRC Proje ve Gayrimenkul Geliştirme 'nin İstanbul Anadolu Yakası Ağva 'da yaşama geçirdiği Manşar Konakları 'nda satış süreci devam ediyor.


2 oda 2 salon ve 5 oda 2 salon villaların yer aldığı Ağva Manşar Konakları 14 villadan meydana geliyor.


15 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Manşar Konakları 'ndan konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi imkanından yararlanabiliyor.


Manşar Konakları fiyatları:

2 oda 2 salon villalar 325 bin liradan;

5 oda 2 salon villalar 550 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.


Anahtar teslimleri hemen gerçekleşen Manşar Konakları 'nda, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru ve yüzme havuzu gibi sosyal alanlar bulunuyor.


Ağva Manşar Konakları; Sabiha Gökçen Havalimanı'na 30 kilometre, Şile'ye 14 kilometre, Ataşehir'e ise 80 kilometre uzaklıkta yer alıyor.


Telefon: 0 216 326 26 49

Web Sitesi: