04 / 05 / 2024

mar Barışı ve Kentsel Dönüşüm toplantısı abant

mar Barışı ve Kentsel Dönüşüm toplantısı abant

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın oluşturduğu çalışma grubunda görevlendirildi.

Yamanbey Cafe Bar Ve Restoran Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yamanbey Cafe Bar Ve Restoran Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup    Yaman tarafından kuruldu.

Acarkent ve Beykoz Konakları’na imar barışı piyangosu!

Yerel seçimlerden hemen önce çıkartılan “İmar barışı” yaklaşık 16 yıldır devam eden Beykoz Konakları ve Acarkent ile ilgili davaların da karara bağlanmasına neden oldu.

İmar barışına yapılan başvurular ve ödemeler TBMM gündeminde!

İmar barışı kapsamında yapılan başvurulara ve ödemeler meclis gündemine taşındı. CHP'li Gaytancıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İmar barışı başvuruları ve elde edilen gelir TBMM'de!

İmar barışı uygulamasına yapılan başvurulara ve elde edilen gelir meclis gündemine taşındı. CHP'li Emir konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İmar barışı başvurusu ne kadar uzatıldı? 

İmar barışı başvuruları uzatıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından vatandaşların yoğun talebi üzerine imar barışında  süre yeniden uzatıldı. Peki imar barışı başvurusu ne kadar uzatıldı?

Atilla Ödünç: İmar barışının ekonomiye katkısı büyük!

İmar barışı uygulaması hakkında açıklamalarda bulunan TBMM Dışişleri Komisyon Üyesi ve Türkiye & Zambiya Dostluk Grubu Başkanı Atilla Ödünç, ''İmar barışının ekonomiye katkısı büyük'' diye konuştu.

İmar barışını 15 Haziran'a kadar uzattık!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, " İmar barışıyla devletimiz ile vatandaşlarımız arasında ihtilaf konusu olan, idareyi de yargıyı da uzun yıllar meşgul eden sorunlara köklü bir çözüm getirdik ve imar barışını 15 Haziran'a kadar da uzattık" dedi...

İmar barışı resmen uzatıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürürlüğe koyulan ''İmar Barışı'' uygulamasında başvurular uzatıldı. Karar, Resmi Gazetesi'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Tekirdağ Çevre Ve Şehircilik Müdürlüğü'nde imar barışı mesaisi!

İmar barışı için son başvuru tarihinin 31 Aralık olması sebebi ile Tekirdağ Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünde hafta sonu da vatandaşlara hizmet veriliyor.

İmar barışında başvurular uzatılmalı!

6 Haziran’da başlayan Yapı Kayıt Belgesi Verilmesine İlişkin Usul ve Esaslar sonrasında başvurular 9 milyonu aştı. İmar barışına yoğun ilgi devam ediyor. 

Boğaz'daki yalılar imar barışına dahil değil!

İmar barışı hakkında açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Boğaz sınırları içerisindeki ve sahil şeridindeki yalılar imar barışı düzenlemesine dahil değil." dedi. 

TEB’den imar barışına özel kredi desteği!

Türk Ekonomi Bankası (TEB) Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan ‘İmar Barışı’ kampanyasına katılmak isteyen ancak nakit sıkıntısı çeken vatandaşlar için yüzde 1.99’dan başlayan faiz oranlarıyla kredi verecek.

Erzincan'da imar barışı uyarısı!

Erzincan Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Gökhan Aydemir İmar Barışı başvurularının ay sonu itibariyle sona ereceğini belirterek başvuruda bulunmak isteyen vatandaşların geç kalmaması için uyardı. 

mar Barışı ve Kentsel Dönüşüm toplantısı abant Haberi

mar Barışı ve Kentsel Dönüşüm toplantısı abant

İzmit Belediyesi'nde yer alan habere göre, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un başkanlığında Abant’ta gerçekleştirilen İmar Barışı ve Kentsel Dönüşüm konulu toplantıya Kocaeli’yi temsilen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan katıldı.

Komisyonda Tek Belediye Başkanı

Ankara, İstanbul, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlarının da bulunduğu toplantıda Başkan Doğan, bakanlık tarafından yapılacak olan İmar Kanunu değişiklik çalışma grubunda görevlendirildi. İmar yasasında değişiklik yapılmasıyla ilgili oluşturulan komisyonda Nevzat Doğan tek belediye başkanı olarak görev yapacak. 5 kişilik komisyonda Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı, milletvekili, bürokratlar da bulunacak.

Başkan Nevzat Doğan, hem vatandaşlar, hem de belediyeler açısından büyük önem taşıyacak yeni imar kanunun hazırlanmasında çalışacak olmaktan büyük onur duyduğunu belirtti. Komisyonun çalışmalarını Ekim ayının ortalarına kadar bitirmesi...