07 / 05 / 2024

Marangozlar Odası

Marangozlar Odası

Şehir merkezinde iki yeni AVM inşa etmeyi planlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne Marangozlar Odası Başkanı Zeki Apak, Elektronik Teknisyenleri Odası Başkanı Mehmet Üzen ve Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Kırlı tepki gösterdi.

İnegöl Mobilyacılar Odası, 2. Mobilya İhtisas OSB'den arsa istedi!

İnegöl Mobilyacılar ve Marangozlar Odası Başkanı Özcan Ayhan, “2. Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından Hizmet Destek Alanı projesi adı altında arsalar üretilip, odamıza kayıtlı olan üyelerimize sanayi sitesi yapmak istiyoruz'' dedi.

Mehmet Üzen: AVM yapılsın ama şehir içine değil!

Şehir merkezinde iki yeni AVM inşa etmeyi planlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne Marangozlar Odası Başkanı Zeki Apak, Elektronik Teknisyenleri Odası Başkanı Mehmet Üzen ve Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Kırlı tepki gösterdi.

Eskişehir Marangozlar ve Mobilyacılar Odası sanayi sitesi için yer tahsisi bekliyor!

Eskişehir Marangozlar ve Mobilyacılar Odası, Tepebaşı Mobilyacılar Küçük Sanayi Sitesi projesi için belediyenin yer tahsis etmesini bekliyor.

Karabağlar mobilyacıları sanayi sitesi istiyor!

İzmir Mobilyacılar ye Marangozlar Odası Başkanı Tevfik Özdemir, Karabağlar'da mobilyacılar için güvenli, disiplinli ve sağlıklı bir ortam istediklerini belirterek kentsel dönüşüm alanında kendileri için bir sanayi sitesi beklediklerini söyledi.

Yalçın Avcı: Mobilya sektörü yer darlığından yüzde 30 kapasiteyle çalışıyor!

Mobilyacılar ve Marangozlar Odası Başkanı Yalçın Avcı yaptığı açıklamada, mobilya sektörünün şuanda yüzde 30 kapasite ile çalıştığını belirterek, kullandıkları sitenin 1960'lı yıllardan kalma olduğunu söyledi.

Adana'da mobilyacılar sitesi modernleşecek!

Mobilyacılar ve Marangozlar Odası Başkanı Yalçın Avcı, Mobilyacılar Kooperatifi Başkanı Aydın Gizir ve yönetim kurulu üyeleri, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü' yü ziyaret etti...

Adanalı mobilyacılar daha modern bir site istiyor!

Mobilyacılar ve Marangozlar Odası Başkanı Yalçın Avcı, Mobilyacılar Kooperatifi Başkanı Aydın Gizir ve yönetim kurulu üyeleri, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü 'yü ziyaret etti.

Mimarlar Odası Ankara Şubesi ODTÜ imar planı için dava açacak!

Birgün Gazetesi'nde yer alan habere göre; Mimarlar Odası Ankara Şubesi, üyelerine gönderdiği mesaj ile ODTÜ Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı'na dava açmaya hazırlandığını dile getirdi...

Mimarlar Odası Konya Şubesi 2. Kerpiç Sempozyumu gerçekleşti!

MİMARLAR Odası Konya Şubesi'nin düzenlediği 2. Kerpiç Sempozyumu Hilton Garden Inn Otel'de gerçekleşti. Sempozyumda toprak yapıların dünü ve bugünü üzerinde duruldu. Mimarlar Odası Merkez Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Muhçu da katıldı...

Emin Çakmak: Turizm Ticaret Odası kurmayı planlıyorum!

TURSAB başkan adayından proje Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TURSAB) başkanlığına aday olan Emin Çakmak, turizm ticaret odası kurmayı ve Türkiye'nin 2023 yılında dünyanın ilk 3 turizm destinasyonu arasında yer almasını hedeflediklerini söyledi.

Ardahan Ticaret Odası'nın yeni binası hizmete açıldı!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyetle, Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi....

Kocaeli Ticaret Odası Derince Limanı'na talip!

Kocaeli Ticaret Odası son teklif verme tarihi 10 Aralık olan Derince Limanı'na talip oldu. KOTO Başkanı Murat Özdağ, işletme konusunda ortaklıklara açık olduklarını belirterek, liman kapasitesinin 2 katına çıkarılabileceğini ifade etti...

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Şehir Plancıları Odası Yönetmeliği!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Şehir Plancıları Odası Ana Yönetmeliği 24818 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelikte, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Şehir Plancıları ile ilgili esaslara yer veriliyor...

Marangozlar Odası Haberi

Marangozlar Odası

Zeki Apak, "Yeni AVM'ler gelirse küçük esnafımız bitecek. Küçük esnafın bittiği yerde ekonomi de biter" dedi. Mehmet Üzen, "AVM yapılsın ama şehir içine değil"diye konuştu. Kırlı da yetkililerin duyarlı olması gerektiğini söyledi. 



Sabah...