02 / 05 / 2024

maraş Çağlayancerit Sosyal Tesisi

maraş Çağlayancerit Sosyal Tesisi

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Çağlayancerit Sosyal Tesisi'nin inşaatında sona geldi.

Tekirdağ'daki 78 adet iş yeri ile Edirne'deki sosyal tesis kiraya veriliyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa'da 78 adet iş yeri ile Edirne Karaağaç'taki sosyal tesis alanı kiraya veriliyor. Peki iki ildeki kiralama ihaleleri ne zaman yapılacak? 

1939 yılında Maraş'a Yiğitler Bulvarı, köprü ve sinema binası yapılmış!

Kahramanmaraş'a 1939 yılında Yiğitler Bulvarı, köprü ve sinema binası yapılmış.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı açıkladı: Sosyal konutlar için bütçeye 16 milyar TL eklendi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Meclis'te yaptığı açıklamasında, sosyal konut finansmanından deprem konutlarındaki son duruma kadar pek çok konu ile ilgili bilgi verdi.

İŞKUR açıkladı! Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımına başladı

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları, İŞKUR üzerinden yaptığı açıklamada personel alımlarına başladığını bildirdi. Yapılan açıklamaya göre SYD Vakfı 21-45 yaş arası personel alımı yapacak. İşte haberin ayrıntıları...

Sosyal medya devinde dev işten çıkarma! Yüzler kişi işsiz kalacak

Profesyonel sosyal iş ağı ve sosyal paylaşım platformu LinkedIn bu yıl ikinci kez yüzlerce çalışanını işten çıkaracak. İşte merak edilen tüm detaylar...

Üniversite sınavları kaldırılacak iddiasına YÖK'ten flaş cevap! Az önce açıklandı, hemen şimdi bakın!

MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin, "Üniversite sınavlarını kaldıracağımız günler de çok uzak değildir" açıklamasından sonra YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, flaş açıklama yaptı. Üniversiteye giriş sınavının kaldırılmasına ilişkin yapılan açıklama sosyal medyada şok etkisi yarattı.

Profesör Özgür Demirtaş'ın dolar açıklamaları şok etkisi yarattı! Döviz baskısı turizmcileri yaktı!

Turizm sektörüyle ilgili kısa bir açıklama yapan Profesör Özgür Demirtaş, turizmciler arasında endişeye yol açtı. Açıklama, sosyal medya hesabında paylaşıldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan beklenen açıklama! Sosyal yardım maaşlarında zam heyecanı! Hemen buraya bakın!

Sosyal yardım ödemelerinde ara zam beklentileri devam ederken, 2023 yılı zamlı sosyal destek rakamları Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık tarafından açıklanmıştı. Peki son dakika yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım maaşı gibi sosyal yardım ödemeleri ne kadar?

Bakan Derya yanık açıkladı! Sosyal ve Ekonomik Destek ödemeleri hesaplara geçti! Hemen paranızı alın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık tarafından, ihtiyaç sahibi ailelere çocukları için bu ay toplam 645 milyon 269 bin 922 lira Sosyal ve Ekonomik Destek ödemelerinin yapıldığı açıklandı.

Aile Bakanlığı resmen açıkladı! Sosyal destek ödemesine yüzde 30 zam! Başvurusu onaylanan peş peşe alacak! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı memur ve emekli maaş zammı sonrasında bazı sosyal destek tutarlarını da artırdı. Aile Bakanlığı resmen açıkladı! Sosyal destek ödemesine yüzde 30 zam! Başvurusu onaylanan peş peşe alacak! 

Aile Bakanlığı'ndan müjde! Kesenin ağzı açıldı sosyal destek ödemesine yüzde 30 zam geldi! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) yardımına yüzde 30 zam geldi. Peki, destek ödemesi hesaplara ne zaman yatırılacak? İşte detaylar...

Bakan Kurum açıkladı! Sosyal konut projesinde flaş gelişme

Bakan Kurum, "Sosyal konut projemiz kapsamında 2023 Mart ayına kadar tüm illerimizde kuralarımızı bitireceğiz" ifadelerini kullandı. Kurum, orta ve üst gelir grubuna yönelik yeni konut projesiyle ilgili de açıklamada bulundu.

TOKİ İstanbul kura çekiliş takvimini açıkladı! Sosyal konut kuraları peş peşe çekiliyor! 2022 TOKİ İstanbul takvimi...

Milyonların beklediği TOKİ İstanbul kura çekiliş tarihi netleşmeye başladı. İstanbul Tuzla Aydınlı Mah. Konaşlı Mevki için 508 adet konut kura çekilişi için tarih açıklandı. İşte detaylar...

maraş Çağlayancerit Sosyal Tesisi Haberi

maraş Çağlayancerit Sosyal Tesisi

Yatırımlarına son sürat devam den Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi gerek mahallelere gerekse ilçelere inşa ettiği sosyal tesislerle de fark yaratıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Çağlayancerit İlçesi’ne hayata geçirdiği sosyal tesis inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nde ye ralan habere göre, Çağlayancerit'te inşaatı süren Sosyal Tesis ve Taziye Evi 4 katlı olup toplam 2 bin 640 metrekare alana sahip olarak inşa ediliyor.

Sosyal tesisin zemin katında Bay – Bayan Taziye Evi Salonları, Yaşlılar Dinlenme Salonu bulunuyor. Sosyal tesisin birinci katında ise Konferans – Toplantı Salonu ile Kütüphane – Okuma Salonu bulunurken diğer katlar ise sosyal tesis olarak...