05 / 05 / 2024

Marc Antony californiadaki evini ne kadara satıyor

Marc Antony californiadaki evini ne kadara satıyor

Marc Antony bu sene içinde aldığı California'daki evini 4.3 milyon dolara satışa çıkardı. Model sevgilisi Shannon De Lima ile Florida'ya taşınmayı planlayan şarkıcı beş yatak odalı evinin fotoğraflarını da paylaştı.

Casa Massal Gayrimenkul Proje Tasarım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kuruldu!

Casa Massal Gayrimenkul Proje Tasarım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de Marc Sanchez Villenna ve Hilal Ş.Sanchez Villena ortaklığında kuruldu.

Marele Taşınmaz Otomotiv Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marele Taşınmaz Otomotiv Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de Marc Robert N. Wilmots tarafından kuruldu.

Instagram'da kredi kartıyla alışveriş yapma dönemi başladı! Özellik nasıl kullanılacak

Sosyal medya platformu Instagram'a kredi kartıyla alışveriş yapma özelliği getiriliyor. Söz konusu yeni düzenlemeyi Meta CEO'su Marc Zuckerberg duyurdu. Instagram kullanıcıları küçük işletmelerden bu yolla sipariş verebilecek.

Marele Taşınmaz Otomotiv Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marele Taşınmaz Otomotiv Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de Marc Robert N. Wılmots tarafından kuruldu.

Eurotec Yol İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Eurotec Yol İnşaat Limited Şirketi Bakırköy'de Antony Eugene Marshall ve Wıllıam W.T. Allen ortaklığında kuruldu.

Stella Stays Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Stella Stays Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli'de Alaa Qusaı M. Alghusseın, Hamza Al-Saadı ve Marc Dıab ortaklığında kuruldu.

Millyarder Marc Lore, 400 milyar dolarlık ütopik kent inşa ediyor!

Amerikalı milyarder Marc Lore, ülkesinde 5 milyon nüfuslu yeni bir şehir inşa etmek için harekete geçti. Projenin tamamında Projenin kapsamında 40 senede kent nüfusunun 5 milyon kişiyi bulması planlanırken, maliyetinin de 400 milyar doları geçeceği öngörülüyor.

Gazze'nin yeniden imarı için çağrı!

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ve ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Gazze'de Hamas'la varılan ateşkesin ardından bölgeyi ziyaret etti. 

ABD Dışişleri'nden Grönland'ın satın alınmasına ilişkin açıklama!

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken tarafından Grönland'la ilgili dikkat çeken bir açıklama yapıldı. Buna göre, Washington, Grönland'ı satın almayacak.

Marc Anthony'nin lüks malikanesi!

Survivor'da Acun Ilıcalı, 'büyük ödül' olarak yarışmacılara lüks bir malikanede konaklayacaklarını açıkladı. Fakat Ilıcalı, malikanenin kime ait olduğunu söylemedi. İşte o lüks malikanenin sahibi...

Marc Faber gayrimenkule yatırım yapıyor!

Yatırımı Marc Faber, gayrimenkule yatırım yaptığını ifade etti. Faber, gayrimenkul, hisse senedi, tahvil ve kıymetli metaller alanlarında yatırım yaptığını belirtti...

Jennifer Lopez, Hidden Hills'teki malikanesini 10 milyon dolara sattı!

Dünyaca ünlü oyuncu-şarkıcı Jennifer Lopez, önce kocası Marc Anthony sonra da sevgilisi Casper Smart ile yaşadığı malikanesini sonunda sattı. Lopez, California, Hidden Hills'teki malikanesini 10 milyon dolara elden çıkardı.

İşte Marc Jacobs'ın 30 milyon TL'lik malikanesi!

Marc Jacobs, birkaç yıl önce 30 milyon TL’ye satın aldığı malikanesinin dekorasyonuyla bizzat ilgilenerek evi sanat müzesine çevirdi.

Marc Antony californiadaki evini ne kadara satıyor Haberi

Marc Antony californiadaki evini ne kadara satıyor

Marc Antony bu sene içinde aldığı California'daki evini 4.3 milyon dolara satışa çıkardı. Model sevgilisi Shannon De Lima ile Florida'ya taşınmayı planlayan şarkıcı sekiz ay önce aldığı beş yatak odalı evinin fotoğraflarını da paylaştı.