07 / 05 / 2024

Marc Oliver Griefahn

Marc Oliver Griefahn

GT Yatırım İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Marc Oliver Griefahn, Hakan Şahin tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 31 Mart'ta Güneşli, Alimanoğlu İşmerkezi'nde kuruldu.

Oliver Kompozit Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oliver Kompozit Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Candost Hüseyin Yıldırım tarafından kuruldu.

Casa Massal Gayrimenkul Proje Tasarım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kuruldu!

Casa Massal Gayrimenkul Proje Tasarım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de Marc Sanchez Villenna ve Hilal Ş.Sanchez Villena ortaklığında kuruldu.

Marele Taşınmaz Otomotiv Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marele Taşınmaz Otomotiv Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de Marc Robert N. Wilmots tarafından kuruldu.

Instagram'da kredi kartıyla alışveriş yapma dönemi başladı! Özellik nasıl kullanılacak

Sosyal medya platformu Instagram'a kredi kartıyla alışveriş yapma özelliği getiriliyor. Söz konusu yeni düzenlemeyi Meta CEO'su Marc Zuckerberg duyurdu. Instagram kullanıcıları küçük işletmelerden bu yolla sipariş verebilecek.

Marele Taşınmaz Otomotiv Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marele Taşınmaz Otomotiv Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de Marc Robert N. Wılmots tarafından kuruldu.

Stella Stays Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Stella Stays Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli'de Alaa Qusaı M. Alghusseın, Hamza Al-Saadı ve Marc Dıab ortaklığında kuruldu.

Millyarder Marc Lore, 400 milyar dolarlık ütopik kent inşa ediyor!

Amerikalı milyarder Marc Lore, ülkesinde 5 milyon nüfuslu yeni bir şehir inşa etmek için harekete geçti. Projenin tamamında Projenin kapsamında 40 senede kent nüfusunun 5 milyon kişiyi bulması planlanırken, maliyetinin de 400 milyar doları geçeceği öngörülüyor.

Yunanistan, Türkiye ile AB arasındaki Gümrük Birliği anlaşmasının sonlandırılmasını istedi!

Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias, Avrupa Komisyonu'nun Genişleme Başkanı Oliver Varhelyi'ye yazdığı mektupta Türkiye ile olan Gümrük Birliği anlaşmasını sonlandırmanın değerlendirilmesini talep etti.

Marc Anthony'nin lüks malikanesi!

Survivor'da Acun Ilıcalı, 'büyük ödül' olarak yarışmacılara lüks bir malikanede konaklayacaklarını açıkladı. Fakat Ilıcalı, malikanenin kime ait olduğunu söylemedi. İşte o lüks malikanenin sahibi...

Marc Faber gayrimenkule yatırım yapıyor!

Yatırımı Marc Faber, gayrimenkule yatırım yaptığını ifade etti. Faber, gayrimenkul, hisse senedi, tahvil ve kıymetli metaller alanlarında yatırım yaptığını belirtti...

Stone İnternational İnşaat Gıda Eğitim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stone İnternational İnşaat Gıda Eğitim Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Euna Mwaka Kassongo, Francisco Kassongo ve Oliver Kassongo tarafından kuruldu.

Jennifer Lopez, Hidden Hills'teki malikanesini 10 milyon dolara sattı!

Dünyaca ünlü oyuncu-şarkıcı Jennifer Lopez, önce kocası Marc Anthony sonra da sevgilisi Casper Smart ile yaşadığı malikanesini sonunda sattı. Lopez, California, Hidden Hills'teki malikanesini 10 milyon dolara elden çıkardı.

İşte Marc Jacobs'ın 30 milyon TL'lik malikanesi!

Marc Jacobs, birkaç yıl önce 30 milyon TL’ye satın aldığı malikanesinin dekorasyonuyla bizzat ilgilenerek evi sanat müzesine çevirdi.

Marc Oliver Griefahn Haberi

Marc Oliver Griefahn

GT Yatırım İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Marc Oliver Griefahn, Hakan Şahin tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 31 Mart'ta kuruldu. 


GT Yatırım İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü mal alımını satımını ithalatını ve ihracatını yapmak.   2. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 3. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 4. Türkiye sınırları...