12 / 05 / 2024

 Mardin Merkez Çarşı Cami enkazı hazine

 Mardin Merkez Çarşı Cami enkazı hazine

Mardin Derik'te yeni cami inşa edileceği için Merkez Çarşı Camisi yıkıldı. Yıkım sırasında bulunan küpler, 'hazine bulundu' söylentisine sebep oldu. Çok sayıda vatandaş enkaza akın etti...

Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Emlak Konut GYO Malatya Merkez Çarşısı projesinin sınırları genişledi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yapım sürecini üstlendiği Malatya Merkez Çarşısı’nda sınırlar genişledi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Arısoy Hurda İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Arısoy Hurda İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Arısoy Hurda İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Altında fark kapandı! Kapalıçarşı ve Merkez Bankası fiyatları görenleri şaşırttı! Dünya Altın Konseyi peş peşe açıkladı!

Piyasalar, yeni kabinenin açıklanmasından sonra haftanın ilk gününde  olumlu gelişmeler oldu.  Dolar 21 TL'yi test ederken, euro 23 TL gram altın ise 1380 TL seviyesine geldi.  Kapalıçarşı ve Merkez Bankası fiyatları ise görenleri şaşırtı! Dünya Altın Konseyi'nden peş peşe açıklama geldi. 

Merkez Bankası Başkanı’ndan dolarda ‘Kapalıçarşı kuru’ iddiasına çok tartışılacak yanıt!

​​​​​​​Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Şahap Kavcıoğlu Kapalıçarşı ve Merkez Bankası dolar kuru arasındaki farka ilişkin birtakım açıklamada bulunarak, "İkili kur sistemi diye bir durum yok. Kapalıçarşı her zaman Merkez Bankası kurunun bir miktar üzerindedir" dedi.

Albeşar Emlak Gıda Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Albeşar Emlak Gıda Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Albeşar Emlak Gıda Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Emin Uçar İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Emin Uçar İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Emin Uçar İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı. 

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu tek tek şirketleri arıyor! Faiz kararı öncesi ortalığı karıştıran dolar iddiası

Türk Lirası, dolar karşısında tekrar erimeye başladı. Merkez Bankası’ndan bunun için ilk adım geldi. TCMB Başkanı Şahap Kavcıoğlu’nın yardımcıları tek tek firmaları arıyor. İşte detaylar…

Mardin Midyat'taki tarihi çarşı restore ediliyor!

Mardin Midyat Belediyesi, Sokak Sağlıklaştırması ve Restorasyon Çalışması kapsamında ilçe içerisinde yer alan 500 yıllık tarihi çarşıyı restore ediliyor. 

Mardin'deki tarihi Süryani Çarşısı restore edilecek!

Mardin'de 17. yüzyılda inşa edilen Süryani Çarşısı'nın restorasyon çalışmaları en kısa süre içerisinde başlayacak.

Erzincan'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Erzincan Hocabey ve Kızılay mahallelerindeki alanın tamamını kentsel dönüşüm sahası ilan ettiklerine dikkat çekti. Kurum, Merkez Çarşı ve Başbağlar Mahallesi'nde de çalışmalara başlanacağını belirtti.

Mardin Merkez Çarşı Camii tekrar inşa edilmek üzere yıkıldı!

Mardin Derik'te yeni cami inşa edileceği için Merkez Çarşı Camisi yıkıldı. Yıkım sırasında bulunan küpler, 'hazine bulundu' söylentisine sebep oldu. Çok sayıda vatandaş enkaza akın etti...

 Mardin Merkez Çarşı Cami enkazı hazine Haberi

 Mardin Merkez Çarşı Cami enkazı hazine

Mardin’in Derik ilçesinde 1953 yılında yapılan Merkez Çarşı Camii’nin iki sene önce yıkılıp yeniden yapılması için karar alındı. 750 kişi kapasiteli caminin yıkımı ise dün başlatıldı.

Mardin'in Derik ilçesinde yeni cami yapılacağı için Merkez Çarşı Camisi'nin yıkımı gerçekleştirildi. Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre, yıkım sırasında küpler bulundu. Küplerin boş olduğu belirtildi ama vatandaşlar arasında 'hazine bulundu' söylentisi konuşulmaya başlandı.

Yıkım sırasında cami duvarları arasına konulmuş boş küpler görüldü. Camide hazine olduğunu sanan binlerce kişi enkaz alanına gitti. Polis ve belediye yetkilileri inşaat alanında önlemler aldı. Küpler ise incelenmek üzere Mardin İl Kültür Müdürlüğü’ne götürüldü.

İlçe halkından 82 yaşındaki Ahmet Acır, caminin yapıldığı sene, 15 yaşında olduğunu belirtti ve, "Cami yapımında kullanılan boş küpler, çevre illerden getirildi. Kapının üzerindeki yerleşkeye...