08 / 05 / 2024

Mardin Turizm projesi

Mardin Turizm projesi

Avrupa Birliği desteği ve Mardin Valiliği'nce yürütülen "Mardin Sürdürülebilir Turizm Projesi" hayata geçiriliyor Konuyla ilgili olarak Mardin Mazıdağı ilçesi Sultanköy'de bir otelde bir basın toplantısı düzenlendi.

Foça Ekoköy Ekolojik Turizm Projesi tartışma yarattı! Ekoköy mü, lüks konut mu?

Foça'da hayata geçirilmek istenen 'Foça Ekoköy Ekolojik Turizm Projesi' tartışma yarattı. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre bölge halkı ve meslek odaları projenin ekoköy değil, rant projesi olduğunu belirtiyor.

Çeşme Turizm Projesi'nde son durum ne? Mimarlar Odası: Çeşme'deki planlamalar yapı yapmak için olmamalı!

TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Uğur Yıldırım, Çeşme'deki planlamalar ile Çeşme Turizm Projesi'ne değinerek önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım, Çeşme'deki planlamaların yapı yapmak için olmaması gerektiğini vurguladı. 

TOKİ Mardin projesiyle 148 yeni konut geliyor! İhale tarihi belli oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Mardin projesiyle Savur ilçesine 148 yeni konut geliyor. İşte TOKİ Mardin 2023 projesi ihale tarihi...

TOKİ Mardin Midyat’ta 240 taksitle! 6 soruda TOKİ Midyat!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü itibarıyla başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri tamamında Mardin’de de yeni projeler yer almış olacak. Peki, TOKİ Mardin Midyat Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Mardin Mazıdağı 2022 Projesi tüm detaylarıyla! Sadece 240 ay taksitle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri bütününde Mardin’de de yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Mardin Mazıdağı Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Mardin Artuklu’da 1.600 adet TOKİ ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz hafta başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde Mardin’de de konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Mardin Artuklu Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Arsa fiyatlarını uçuran proje için ilk ihale yapıldı

İzmir'in Kanal İstanbul'u olarak nitelendirilen ve Çeşme yarımadasının yüzde 50'sinin kapsayacak olan Çeşme Turizm Projesi için ilk etapta 3 otel için düğmeye basıldı.

TOKİ Mardin projesi için düğmeye bastı! Ucuz konut bekleyen Mardinliler dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mardin Yeşilli projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin merakla beklenen Mardin Yeşilli projesinin ihalesi 2 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

TOKİ Mardin projesi için düğmeye bastı! O ilçeye tam 190 konut geliyor!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Mardin Yeşilli projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Mardin projesinde toplam 190 adet konut yer alacak. İşte TOKİ Mardin 2022 detayları...

Mehmet Nuri Ersoy'dan son dakika Ege Turizm Merkezi Çeşme Projesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ege Turizm Merkezi Çeşme Projesi kapsamındaki hedef yatak kapasitesinin, koruma talepleri sebebiyle 100 binden 55 bine indirildiğini dile getirdi. 

TOKİ Mardin Savur 148 konut ihalesi yarın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mardin Savur projesi için düğmeye bastı.

Dilmenler Mardin Seyahat Turizm Uluslararası Taşım.Nakl.İnşaat San.Ve Tic Limited Şirketi kuruldu!

Dilmenler Mardin Seyahat Turizm Uluslararası Taşım.Nakl.İnşaat San.Ve Tic Limited Şirketi Bayrampaşa’da  20 bin TL sermaye bedeli ile Nezir Turunç tarafından kuruldu.

Çeşme Turizm Projesi'ne tepki! 

Türkiye Ormancılar Derneği, Orman Mühendisleri Odası, Tarım Orman-İş Sendikası ve Orman Teknikerleri Derneği’nin İzmir şubeleri, Kültür Bakanlığı tarafından Çeşme Yarımadası’na yapılacak “Çeşme Turizm Projesi”ne tepki gösterdi.

Mardin Turizm projesi Haberi

Mardin Turizm projesi

Proje Koordinatörü İngiliz Turizmci Michael jay ile Mardin Otelciler ye Lokantacılar Dernek Başkanı Özgür Güngör, toplantıda yaptıkları konuşmada, Mardin'in dünyanın en önemli şehirlerinden birisi olduğuna vurgu yapıldı. 


Konuşmacılar, şu ifadelere yer verdi: "Benim dedem, babam, ve tüm ailem turizm ile haşır neşir olmuştur. Ailem hayatları boyunca otelcilik ile geçmişlerdir. Ben turizm il çalışmasına Şanlıurfa'da başladım. Şöyle bir Şanlıurfa'ya baktığımızda birkaç sene önce kaç tane otel, motel vardı? Bugün ise otel sayıları artmış. Mardin de aynı Şanlıurfa gibi otelleri yükselmiş ve başarılı adımlar atılmış. Turizm alanındaki kültürü ve gelenekleriyle Mardin dünyanın önemli kentlerinden birisidir. 76 yaşındayım ve mesleğe olan aşkımdan dolayı bir türlü evlenemedim. AB ile Mardin valiliği bu projeye attıkları imza ile Mardin ruhunu ortaya çıkarmış ve özellikle Mardin'in ipekyol...