21 / 05 / 2024

Marka Evleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı M. Yılmaz Kılıç

Marka Evleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı M. Yılmaz Kılıç

Başkentte bugüne kadar Oran, İncek, Çayyolu ya da Çukurambar'a sıkışan lüks konut lokasyonu, Marka Evleri ile Demetevler'e uzandı. Yılmaz Kılıç, Marka Evleri ile "Demetevler'de pahalı konut satılamaz" algısını kaldırdıklarını ifade etti.

Deprem konutu başvuruları için ek süre verildi! Başvuruyu kaçıran depremzedelere müjdeli haber geldi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerde evleri ağır hasar gören ya da yıkılan ve hak sahipliği başvurusunu kaçıranlar için 1 günlük ek süre verildi.

Depremzedeler ev beklerken konutlar açık artırma ile satılmış!

6 Şubat'ın yıl dönümünde aradan bir yıl geçmesine rağmen başta barınma olmak üzere bölgede temel sorunlar hala daha sürüyor. Depremzedelerin çadır ve konteynerlarda kaldığı Osmaniye'de TOKİ'nin yaptırdığı evleri açık artırmada sattığı ve bazı kişilerin 3-4 ev aldığı kaydedildi.

Evleri ağır hasar alan ya da yıkılan 19 bin 391 depremzedenin hak sahipliği başvurusu onaylandı!

Gaziantep'te, evleri ağır hasar alan ya da yıkılan 19 bin 391 depremzedenin hak sahipliği başvurusu onaylandı.

Son dakika! Doğal gaz ve elektrik borçları silindi! Az önce Resmi Gazete’de yayımlandı!

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararnamesiyle Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremler nedeniyle evleri ağır ve orta hasar alan depremzedelerin elektrik ve doğal gaz borçları silindi. 6 Şubat tarihine kadar elektrik ve doğal gaz dava ve icra takipleri de kaldırıldı.

Bakan Kurum'dan son dakika köy evleri açıklaması! Depremzedelerin köy evleri nasıl olacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada deprem bölgesinde yalnızca bina inşa etmeyeceklerini belirterek, o şehrin ruhunu da yansıtacak yaşam alanları kuracaklarını da söyledi.

İşte geçmişten bu yana en çok satılan cep telefonları! Listenin başındaki marka şaşırttı!

Geçmişten bu yana en fazla satılan cep telefonları listesi açıklandı. Listenin başındaki marka herkesi şaşırttı. İşte herkesin merak ettiği haberin detayları…

Depremzedelere verilecek eşya ve kira yardımlarının tutarı belli oldu!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Düzce'de depremzedelerin yaralarını sarmak amacıyla ilk etapta 27 milyon TL'lik ödeneğin aktarıldığını duyurdu. Bakan Soylu, evleri ağır hasar gören depremzedelere 90 bin TL'ye kadar eşya, 30 bin TL de kira ve taşınma yardımı yapılacağını dile getirdi.

Elazığ'da 105 deprem konutu sahiplerini buldu!

Elazığ'da, 24 Ocak ve 27 Aralık 2020 tarihlerinde yaşanan depremlerde evleri ağır hasar gören vatandaşlar için 11 farklı yerde hayata geçirilen toplam 105 konutun kuraları çekildi. İşte detaylar...

Ünlü markalardan Bodrum çıkarması!

Bodrum'a yapılan yatırımlar katlanıyor. Ünlü restoran markaları, Bodrum'da yatırım yapmak için atağa geçti. İstanbul'dan da birçok ünlü marka Bodrum'a gidiyor.

Malatya Battalgazi'deki deprem konutlarının bir kısmında geçici kabul yapıldı!

Elazığ Sivrice merkezli olan 24 Ocak 2020'de yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya Battalgazi'de evleri ağır hasar gören vatandaşlar için inşa edilen köy tipi konutların bir kısmının TOKİ tarafından geçici kabulü gerçekleştirildi.

Elazığ'da 4 bin 700 konut için kuralar çekildi!

Elazığ'da geçen sene 24 Ocak depreminden sonra evleri ağır hasar gören vatandaşlar için dört farklı lokasyonda hayata geçirilen 4 bin 700 konutun kura çekimi 19 saat 25 dakikada tamamlandı.

İstanbul Örnektepe ve Sulukule'de mahalle evleri açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim vaatlerinden biri olan mahalle evlerinin ilk ikisi Beyoğlu Örnektepe ve Fatih Karagümrük Sulukule'de açıldı. 

Malatya'da depremzedeler için yeni konutlar inşa ediliyor!

Merkez üssü Elazığ'ın Sivrice'de yaşanan 6,8 büyüklüğündeki deprem sonrasında, Battalgazi'de evleri ağır hasar gören vatandaşlar için inşasına başlanan köy konutlarının bir kısmının yıl sonunda hak sahiplerine teslim edileceğinden bahsetti.

Marka Evleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı M. Yılmaz Kılıç Haberi

Marka Evleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı M. Yılmaz Kılıç

İnşaat sektörünün köklü firmalarından Marka Evleri A.Ş., Demetevler'de, her türlü ayrıntıyla donatılan Marka Evleri projesini hayata geçiriyor. Marka Evleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı M. Yılmaz Kılıç, "Demetevler'de pahalı konut satılamaz" gibi bir algının yaygın olduğunu, Marka Evleri ile bu algıyı yok etmenin haklı gururunu yaşadıklarını bildirdi. Demetevler sakinlerinin, sıradan, hiçbir özelliği bulunmayan konutlarda yaşamak zorunda olmadıklarını anlatan Kılıç şunları söyledi: "Lüks, kaliteli projeler sadece Oran'da, incek'te, Çayyolu ya da Çukurambar'da olmak zorunda değil. Aynı kalitede, aynı lükse sahip binalar Demetevler'de de yapılmalı diye yola çıktık. Demetevler'de lüks, kaliteli konut inşa etme fikri risk miydi? Evet riskti. Ancak, 35 yıllık deneyimimiz, bu riski almanın zamanının geldiğini söylüyordu. Başlangıçta yadırgansak da insanlar zamanla fiyatlarımızın, sunduğumuz kaliteye oranla makul olduğunu gördüler."


BAĞIMSIZ SPOR...