28 / 04 / 2024

marmaray a kimler biniyor

marmaray a kimler biniyor

Marmaray' ın Ayrılık çeşme, Üsküdar, Yenikapı ve Kazlıçeşme istasyonlarını kullanan vatandaşlar, hem meraklarını gideriyor hem de iki kıtayı denizin altından kısa sürede geçmenin avantajını yaşıyor...

44 ilde 622 arsa satışına kimler, nasıl başvurabilir? Arsalarda büyük avantajlar açıklandı!

Son günlerde sık sık gündem olan arsa satışı ile ilgili merak edilenler tek tek açıklandı. 44 ilde 622 arsa satışına kimler, nasıl başvurabilir? Bu arsaların avantajları neler? İşte ayrıntılar...

Bugün Marmaray, metro, otobüs, metrobüs bedava mı? 30 Ağustos toplu taşıma ücretli mi, ücretsiz mi? Son dakika!

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. Peki bugün marmaray, metro, otobüs, metrobüs bedava mı? Hangi toplu taşımalar ücretsiz? 

30 Ağustos 2023 toplu taşıma ücretsiz mi? 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda otobüs, metro, metrobüs ve Marmaray bedava mı?

Kurtuluş Savaşı'nın dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın yıldönümünden önce toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. Peki 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda otobüs, metro, metrobüs ve Marmaray bedava mı?

Vatandaşlık maaşı açıklandı mı? Kimler vatandaşlık maaşı alacak? Hemen siz de bakın! 

Vatandaşlık maaşı ile ilgili gelişmeler binlerce kişi tarafından yakından takip ediliyor. Peki vatandaşlık maaşı açıklandı mı? Kimler vatandaşlık maaşı alacak?

SGK'dan flaş açıklama! Kimler EYT'den yararlanamayacak?

SGK, bugün emekli olmaya aday olanların akıllarında oluşabilecek soru işaretlerine genelge yayımlayarak cevap verdi. Yayımlanan genelgenin konusu kimler EYT'den faydalanamayacak idi. Tek tek açıklanan genelgenin detayları haberimizde.

SGK erken emekli olabileceklerin listesini açıkladı! Kimler erken yaşta emekli olabilir? Bu listeye mutlaka bakın!

Ülkemizde milyonlarca insan emekli olacağı günü hesap ederken, SGK ‘yıpranma payı’ nedeniyle erken olabilecek meslek gruplarını açıkladı. Peki, kimler erken emeklilik olabilir? Detayları haberimizde…

İzale- i şüyu davasında açık artırmaya kimler katılabilir? İzale i şüyu davasında ihaleye kimler girebilir?

İzalei şuyu, emlak literatüründe kullanılan bir terimdir. Peki “İzale- i şüyu davasında açık artırmaya kimler katılabilir?” İşte detaylar!

Bakan açıkladı! Kredi Garanti Fonu Kredisini kimler alabilecek?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati yeni Kredi Garanti Fonu (KGF)  paketinin kapsamını açıkladı. Peki KGF Kredisinden kimler faydalanabilecek? Başvuru şartları neler? İşte ayrıntılar…

EYT bekleyenlere müjde! EYT ile kimler emekli olabilecek? Bakan Bilgin açıkladı!

Milyonlarca kişi EYT’nin kimleri kapsayacağını merak ediyor. EYT’den kimler yararlanabilecek?  Kimler EYT emeklisi olacak? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, o çok merak edilen sorulara açıklık getirdi.

Bayramda toplu taşıma ücretsiz mi? İBB resmen açıkladı! Metro, otobüs ve marmaray bedava olacak mı?

Milyonlarca vatandaş bayramda otobüslerin, metro ve Marmaray’ın ücretsiz olup olmadığını araştırıyor. İBB'den konuyla ilgili son dakika açıklaması geldi...

İstanbullulara bir zam şoku daha! Marmaray'a yüzde 40 zam geldi!

Mega kent İstanbul'da bir zam da Marmaray'a geldi. Resmi olarak açıklanan zamma göre, Marmaray'da tam en kısa taşıma ücreti 5,48 liradan 7,67 liraya çıktı.

Kimler şarj istasyonu kurabilecek? Fiyatlar nasıl belirlenecek? Mustafa Yılmaz açıkladı!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, kurul kararıyla onaylanan Şarj Hizmeti Yönetmeliği’ne yönelik açıklama yaptı. Peki Kimler şarj istasyonu kurabilecek? Fiyatlar nasıl belirlenecek? İşte ayrıntılar...

Bakanlık açıkladı: Marmaray seferleri uzatıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Marmaray seferlerine ilişkin açıklama geldi. 02.00'a kadar uzattı.

marmaray a kimler biniyor Haberi

marmaray a kimler biniyor


Asya ile Avrupa'yı denizaltından tünelle bağlayan "Asrın projesi" Marmaray'a gün içinde daha çok projeyi merak eden emekliler ilgi gösteriyor.


Marmaray'ın Ayrılıkçeşme, Üsküdar, Yenikapı ve Kazlıçeşme istasyonlarını kullanan vatandaşlar, hem meraklarını gideriyor hem de iki kıtayı denizin altından kısa sürede geçmenin avantajını yaşıyor. 


Yetkililer, Sirkeci istasyonunun açılmasıyla Marmaray'ı tercih eden yolcu sayısının daha da artmasını bekliyor.


Marmaray'a gün içinde projeyi merak eden emekliler ilgi gösteriyor. Emekliler, özellikle yolcu sayısının az olduğu saatlerde Marmaray'a geliyor, istasyonları inceliyor ve görevlilerden de zaman zaman bilgi alıyor.


"Burada herkesin yüzü gülüyor"


Kadıköy'de oturan, 68 yaşındaki emekli öğretim üyesi Şahali Aydoğdu, Üsküdar'dan Kazlıçeşme'ye seyahat ederken, AA muhabirine duygularını şu sözlerle aktardı:


"Marmaray'a Ayrılıkçeşme'den bindim. İstasyonu görmek için Üsküdar'da indim. Büyük heyecan duyuyorum. Büyük eserlerin yapılışı, büyük mutluluklar veriyor. Emeği geçen herkese...