17 / 05 / 2024

marmaray da ünlü

marmaray da ünlü

Asrın projesinde Yeşilçam yıldızı... Marmaray’la seyahat eden Hülya Koçyiğit, Ayrılık Çeşmesi durağından bindiği Marmaray'la 4 dakika içinde Yenikapı’ya ulaşınca, "Bu bir mucize. Muhteşem" dedi son noktayı koydu: Artık köprü trafiği çekmem....

Bodrum'da 1 günlüğüne villa kiralamanın bedeli servet oldu! 

Tatilcilerin gözde bölgeleri arasında yer alan Bodrum'da yaz sezonu açıldı, kiralık konutlar için istenen rakamlar dudak uçuklattı. Sezonda konutlarda günlük kiralık bedeli 2 bin 500 TL'den başlıyorken, villalarda ise söz konusu bu rakam 1 milyon TL'ye kadar yükseliyor.

İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç TL? İşte günlük demir fiyatları! 

İnşaat sektörünün kalbi olan inşaat demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton olarak işleme alınan inşaat demirinin güncel fiyatları belli oldu. Peki İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? İşte günlük demir fiyatları.

Mehmet Şimşek'in enflasyon açıklamasına ünlü ekonomistten karşılık geldi: Gıda enflasyonunu azaltabilirsiniz!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: "2024 yılında da başta enflasyon olmak üzere programımızın hedeflerine ulaşmak için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz." dedi. Açılamanın ardından, ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan karşılık geldi. İşte o değerlendirme...

İstanbul'da yarın yapılacak miting nedeni ile İstanbul Havalimanı metro hattı ve Marmaray ücretsiz olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği karar ile yarın yapılacak olan Büyük Filistin mitinginde ulaşımın hızlı bir şekilde sağlanması için sağlanabilmesi için İstanbul'da havalimanı metro hattı ve Marmaray, Ankara'da Başkentray ve İzmir'de ise İZBAN seferleri ücretsiz olacak.

Günlük kiralık evler için vergilendirme geliyor: Detaylar netleşiyor! İhbar hattı kurulması da masada!  

200 bin yerleşik yabancının yaşadığı Antalya’da günlük kiralık evler, sektörde tepki çekmeye devam ediyor. Günlük kiralık evler için yeni vergilendirme sistemi ve ihbar hattı kurulması gündeme geldi. İşte ayrıntılar..

İstanbul'da tüm zamanların en yüksek günlük su tüketimi gerçekleşti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, mega kent İstanbul'da dün 3 milyon 550 bin 435 metreküp ile tüm zamanların en yüksek günlük su tüketimi gerçekleşti.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar: Adıyaman'da günlük 10-11 bin varil petrol üretimi yapılıyor

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Adıyaman'a gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar,  Adıyaman'da, günlük 10-11 bin varil petrol üretimi yapıldığını açıkladı. İşte detaylar...

Dünyaca ünlü uzmandan şok eden sözler! Altın daha da çirkinleşebilir!

Geçtiğimiz yılın ve bu senenin ilk ayında büyük ataklar yapan altında şimdilerde hayal kırıklığı yaşanırken, dünyaca ünlü bir uzmandan, “Altın daha da çirkinleşebilir” uyarısı geldi. İşte yatırımcı için ‘altın’ tavsiyeler.

CarrefourSA’da et çılgınlığı başladı! Dana kıyma 159.50 TL Dana döş sarma 164.50 TL İşte 12 Şubat 2023 fiyat listesi…

CarrefourSA’da et çılgınlığı başladı! Dana kıyma 159.50 TL, dana döş sarma 164.50 TL’den satışa sunuluyor. İşte 12 Şubat 2023 fiyat listesi…

Gıda devi ünlü tavuk markası kime satıldı?

Bir dönemin gıda devlerinden Keskinoğlu Tavukçuluk, yapılan ihale ile satıldı. Peki bu ünlü markanın yeni sahibi kim olacak?

Aynes Gıda'yı satın alan Tarım ve Kredi Kooperatifleri'nden ilk açıklama geldi! Türkiye'nin ünlü süt markasıydı

Türkiye'de ünlü markalar arasında yer alan Aynes Gıda, TMSF aracılığıyla Tarım ve Kredi Kooperatifleri'ne satıldı. Devralma işleminin ardından ilk açıklamayı yapan ürkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın, sektörde ciddi bir oyuncu olacaklarını söyledi.

Tarlaya inen çiftçi gördüğü manzara ile sevinçten havaya uçtu! Marketlere böyle yansıyacak, acil tıklayın

Şanlıurfa'da ünlü Karacadağ pirincinin hasadını yapmaya giden çiftçiler, üründeki bolluk nedeniyle büyük sevinç yaşadı. Pirincin hem bölgedeki hem de Türkiye'deki marketlere bereketli olarak yansıması bekleniyor.

Tuzla Aydınlı ve Kocaeli Çayırova 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Aydınlı Mahallesi ve Kocaeli İli, Çayırova İlçesi Şekerpınarı 2 Mahallesinde Bulunan Muhtelif Parsellere İlişkin 82,83 Ha Alanda 1/5000 Ölçekli NİP Değişikliği askıda...

marmaray da ünlü Haberi

marmaray da ünlü


Türk sinemasının yıldızı Hülya Koçyiğit, Asya ile Avrupa’yı denizin altından tünelle bağlayan Marmaray’la seyahat etti. Asrın projesi olarak tanımlanan Marmaray’a Kadıköy Ayrılık Çeşmesi durağından binen sanatçı, 4 dakika içinde Yenikapı’ya ulaşınca, “Bu bir mucize” dedi. 


İPEKYOLU YERİNE TEKNOLOJİ


İşte Koçyiğit’in Asya’dan Avrupa’ya geçiş macerası:

- Yolcular büyük ilgi gösterdi, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

- ‘Trafik derdini çekmemek için treni tercih ettim. Bu mucize gibi bir şey. Eskiden ipek yolu vardı şimdi ise teknolojik yollar var’ dedi.  


ÜNLÜLER NİYE KULLANMASIN 


- Yenikapı İstasyonu’nda, Marmaray kazıları sırasında yer altından çıkan tarihi eserleri inceledi.

- Koçyiğit, ‘Metro kullanmanın ünlü olmakla ilgisi yok. Yurtdışında kullanıyoruz. Ülkemizde niye kullanmayalım? Vakit kazandırıyor’ diye konuştu.


BENİM İÇİN BİR İLK


Hülya Koçyiğit, vatandaşlarla yan yana oturdu. Usta oyuncu, “Daha önce trenle Manş’tan geçmiştim. İlk...