24 / 07 / 2024

marmaris heyelan son hali

marmaris heyelan son hali

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 2 gündür etkili olan sağanak yağış su taşkınları ve heyelana neden oldu. Marmaris’te iki günden bu yana aralıklarla devam eden sağanak yağmur Sabah saatlerinde etkisini arttırdı.

Son dakika! Muğla Marmaris'te 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı AFAD duyurdu. Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarında deprem meydana geldiği bildirildi. Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarında 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Son Dakika Muğla Marmaris'te korkutan deprem

Son dakika deprem haberleri. Muğla'nın Marmaris ilçesinde deprem oldu. Saat 18:45'te gerçekleşen deprem bölgede yaşayanları korkuttu. İşte detaylar...

Kanal İstanbul'da son dakika gelişmesi! Planlara heyelan ve astronomik maliyet ayarı yapıldı!

Tartışmalı proje Kanal İstanbul'un bitişiğinde yer alan Dursunköy’deki dev arazinin imar planları, eğimli arazinin neden olduğu heyelan heyelan riski ve astronomik altyapı maliyetleri sebebiyle değiştirildi. İşte ayrıntılar...

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin ÇED sürecinde son durum!

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi, Marmaris Kızılkum'da inşa ediliyor. Kızılbük GYO, projenin ÇED süreci ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte ayrıntılar...

Ordu'da heyelan nedeniyle 12 bina boşaltıldı!

Ordu'nun Aybastı ilçesinde meydana gelen heyelan nedeniyle 12 bina tahliye edildi. Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan, son haftalarda ciddi yağış aldığını ve kar sularının erimeye başlamasıyla bazı mahallelerde heyelan ile göçüklerin olduğunu belirtti...

Marmaris KİPA AVM satışa çıktı!

Muğla Marmaris'de bulunan KİPA AVM satışa çıktı. Toplam, 13 bin 26 metrekare büyüklüğündeki AVM için son teklif verme tarihi 9 Ağustos Perşembe günü.

Ortadoğulu Avrupa vatandaşları Marmaris'ten ev alıyor!

Marmaris Emlakçılar Derneği Başkanı Zülfikar Soyvural, son yıllarda Avrupa'da artan İslam karşıtlığı nedeniyle bu ülkelerde yaşayan Ortadoğu kökenli vatandaşların konut için Türkiye'yi tercih ettiğini söyledi.

Marmaris'te heyelan meydana geldi!

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 2 gündür etkili olan sağanak yağış su taşkınları ve heyelana neden oldu. Marmaris’te iki günden bu yana aralıklarla devam eden sağanak yağmur Sabah saatlerinde etkisini arttırdı.

Marmaris Karacasöğüt iskele ihalesi ertelendi!

Kaçak olduğu iddiası ile eski iki muhtarın yargılandığı Marmaris' in Selimiye Mahallesi'ndeki yüzer iskele ile Karacasöğüt Mahallesi' ndeki iskelenin dünkü kiralama ihalesi son anda ertelendi.

Marmaris'te iskele yenilemesi 'SİT'e takıldı!

Muğla Marmaris'in Selimiye Mahallesi'ndeki yüzer iskele ile Karacasöğüt Mahallesi'ndeki iskelenin kiralama ihalesi, son anda ertelendi. İhalenin ertelenme gerekçesi ise açıklanmadı. İşte bölgede yaşanan son gelişmeler...

Marmaris'te otelleri yıkıp lüks konut yapıyorlar!

Marmaris'te otelleri yıkıp lüks konut yapıyorlar. Marmaris'te, arsa sıkıntısı nedeniyle inşaat firmalarının son dönemde "tercihli alan" statüsündeki yerlerde bulunan otelleri yıkarak yerine lüks konutlar yapması dikkat çekiyor.

Marmaris'te bina yapılacak arsa kalmadı!

Türkiye'nin gözde turizm 2 merkezlerinden Marmaris'te, arsa sıkıntısı nedeniyle inşaat firmalarının son dönemde "tercihli alan" statüsünde yerlerde bulunan otelleri yıkarak yerine lüks konutlar yapması dikkat çekiyor.

Marmaris'te arsa bitti!

Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden Marmaris'te, arsa sıkıntısı nedeniyle [şaat firmalarının son dönemde "tercihli alan" statüsünde yerlerde bulunan otelleri yıkarak yerine lüks konutlar yapması dikkat çekiyor.

marmaris heyelan son hali Haberi

marmaris heyelan son hali

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 2 gündür etkili olan sağanak yağış su taşkınları ve heyelana neden oldu.

Marmaris’te iki günden bu yana aralıklarla devam eden sağanak yağmur Sabah saatlerinde etkisini arttırdı. Marmaris Meteoroloji Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, ilçede son 24 saat içinde metrekareye 120,65 kilogram yağış düştü. Sabah 05.00 ile 08.00 saatleri arasında ise metrekareye düşen yağış miktarı 50 kilogram olarak kaydedildi.


Geceden bu yana devam eden sağanak yağış sonrası Hisarönü ve Karacasöğüt mahallelerinde su taşkınları meydana geldi. Karacasöğüt’te çok sayıda sebze ve çilek seraları zarar görürken ev ve yazlık konutları su bastı.. Mahalleye bağlı Bayır mevkisinde ise bir evin bahçesinin istinat duvarı çöktü.


Hisarönü’nün Değirmenyanı mevkisindeki de taşkınlar nedeniyle tarım arazileri sular altında kaldı. Evlerin bahçeleri göle dönerken, Uzunöz mevkisinde yerleşim yerlerine giden...