18 / 05 / 2024

marmaristeki dubai yatı

marmaristeki dubai yatı

Dünyanın sayılı zenginleri arasında yer alan Dubai Şeyhi Abdullah Al Futtaim'ın 110 metrelik lüks yatı 'Radiant', Muğla'nın Marmaris ilçesinde marinalara sığmadığı için kruvaziyer limanına demirlendi...

Konut fiyatları arttı, Türk yatırımcılar rotayı Dubai, Almanya ve Londra'ya çevirdi!

Türkiye'de konut fiyatlarının artması vatandaşların Londra, Dubai, Almanya'ya yatırım yapmaya itti. 2023'te toplamda 120 bin Türk yurt dışından konut aldı. 

Konut yatırımcısı Dubai'ye akın etti ve ilk sıralara yerleşti! Niçin Dubai tercih ediliyor?

Türk yatırımcılar Dubai'ye akın etti. İlk kez Türkler Dubai'de konut yatırımında ilk sıralara yerleşti. Niçin Dubai tercih ediliyor?

Türk yatırımcılarının Dubai'ye ilgisi artıyor! Dubai niçin bu kadar çok tercih ediliyor? İşte nedenleri...

Son dönemlerde Türk yatırımcılarının Dubaiye ilgili çığ gibi büyüdü. Yatırımcıların Dubai'de yatırım yapmasının bazı nedenleri bulunuyor. Yatırımcılar niçin Dubai'yi tercih ediyor?

Tapu dairelerinde işler durma noktasına geldi! Yatırımcılar Dubai ve İngiltere’ye gidiyor!

Ülkedeki ekonomik zorluklar ve seçim süreci Muğla’daki emlak sektöründe olumsuz etki gösterdi. Tapu dairelerinde işlemlerin durma noktasına geldiği belirtilirken, yatırımcıların da Dubai ve İngiltere’ye gittiği vurgulandı. 

Dubai Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dubai Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgüür Kaya tarafından kuruldu.

Türk yatırımcıların lüks konutta tercihi Dubai oldu!

Ülkemizde yabancı yatırımcılara vatandaşlık hakkı tanındığı gibi, yurt dışında da bazı benzer uygulamalar yer alıyor. Birleşik Arap Emirlikleri’nde yatırım şartının 750 bin dirheme karşılık gelen yaklaşık olarak 205 bin dolara düşürülmesiyle, Türk yatırımcılar Dubai’de adeta yatırım turuna çıktı.

V Orman lansman öncesi Körfezli yatırımcılara tanıtıldı!

Dubai Cityscape fuarına katılan İsra Holding, V Orman’ı lansman öncesi Körfezli yatırımcılara tanıttı. Yabancı alıcılar V Orman’a büyük ilgi gösterdi...

Delta Dubai Entegre projesi geliyor!

Delta Gayrimenkul Delta Dubai Entegre projesi için düğmeye bastı. Proje 296 milyon 825 bin 389 TL yatırım bedeliyle yükselecek.

Dubai'de emlak fiyatları hızla düşüyor!

Dünyanın en zenginlerinin emlak yatırımları için en çok tercih ettiği ülke olan Dubai'de emlak fiyatları düşüşe geçti.

Dubai'de konut yatırımcısına vatandaşlık anlatıldı!

Cityscape Global 2017, Dubai’de gerçekleşti. 26 ülkeden 300 firma bu fuarda buluştu. Türkiye’den 14 şirketin katıldığı fuara Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de destek verdi.

Çiğdem Karaaslan, Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ın, Dubai'de gerçekleştirilen Cityscape Global 2017 Yatırım ve Gayrimenkul Fuarı'na katıldığı bildirildi.

Dubai Cityscape'te en çok 3. Havalimanı'nı sordular!

Emlak Konut GYO, Dubai’de gerçekleştirilen Cityscape Global 2017’ye 50 projesi ile çıkartma yaptı. Fuarda Türkiye’nin tanıtım ofisi gibi çalışan Emlak Konut GYO, Arap yatırımcıların en çok Türkiye’deki çılgın projelerle ilgili sorularına muhatap oluyor.

Artaş İnşaat’a Dubai'den ortaklık teklifi!

Artaş İnşaat, Dubai Cityscape'ye bu yıl 11 projesiyle katıldı. 1.2 milyar lira yatırım değerine sahip Avrupa Konutları Yamanevler projesinin de lansmanını Dubai'de yapan firma, fuarda körfezli yatırımcılardan büyük ilgi gördü.

marmaristeki dubai yatı Haberi

marmaristeki dubai yatı


Dubai Şeyhi Abdullah Al Futtaim'ın 110 metrelik lüks yatı Muğla'nın Marmaris ilçesinde marinalara sığmadı.


Dünyanın sayılı zenginleri arasında yer alan Dubai Şeyhi Abdullah Al Futtaim'ın 110 metrelik lüks yatı 'Radiant', Muğla'nın Marmaris ilçesinde marinalara sığmadığı için kruvaziyer limanına demirlendi. 


Otomotiv, akaryakıt ve lojistik sektörlerinde faaliyet gösteren As Majid Al Futtaim Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Al Futtaim'e ait süper lüks yat, sabah saatlerinde Marmaris Körfezi'ne giriş yaptı. Öğlen saatlerine kadar açıkta bekleyen "Radiant", daha sonra Marmaris Limanı'nın küçük rıhtımına yanaştırıldı. 110 metre uzunluğundaki yatın ilçedeki marinalara sığmadığı için genelde kruvaziyerlerin yanaştığı limana demirletildiği öğrenildi. Liman yetkilileri, yatta Futtaim'in kendisi veya yakınlarının bulunup bulunmadığı konusunda bir açıklama yapmadı. Yatın, gıda ve akaryakıt ikmalinin ardından limandan ayrılacağı belirtildi. 


Süper lüks yatlarla ilgili yayınlar yapan...