27 / 05 / 2024

Mars nüwa

Mars nüwa

Mars’ta hayata geçirilmesi hedeflenen uygarlığın başkenti Nüwa, manzarasıyla dikkat çekiyor. Dünya'dan bağımsız bir uygarlığa dönüştürülmesi planlanan Nüwa'da yaşam 2100 yılında başlayacak.

Değerini belirleyemediğiniz evi satamazsınız!

Ülkedeki yüksek enflasyonist ortam her üründe olduğu gibi konutların değerlerinde de belirsizliğe neden olduğunu söyleyen Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan ''Değerini belirleyemediğiniz evi satamazsınız'' dedi.

Konut fiyat artışları, inşaat maliyet artışlarının altında kaldı!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan konut fiyat artışlarının inşaat maliyet artışlarının altında kaldığını açıkladı.

Son Uyarı! Kira gelir beyannamenizi vermeyi unutmayın!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan kira geliri elde eden vatandaşlara verginin son tarihinin 1 Nisan olduğunu hatırlatarak ''Kira gelir beyannamenizi vermeyi unutmayın'' diyerek uyardı. 

Kiracının tahliyesi için dava ve ihtar süreleri!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan, ev sahibi yani kiraya veren ve kiracı arasında imzalanan kira sözleşmesi kapsamında iki tarafın da hak ve yükümlülükleri olduğunu açıkladı.

Mars International CEO'su: Yabancıya konut satışı 2025 yılında yeniden canlanacak!

Türkiye'de konut satışları ve fiyatlarının seyri merakla takip ediliyor. Mars International CEO'su Hakan Bucak, gayrimenkul sektördeki son gelişmeleri anlattı. İşte Bucak'ın emlak piyasasına ilişkin değerlendirmeleri...

Mars'ta görüntülenen gizemli yapı görenleri şaşırttı! Ne olduğunu kimse açıklayamadı

İnsanlığın merakını günden güne celbeden Mars'ta görüntülenen gizemli yapı esrarını koruyor. Mars'ta yaşayan bir tür ya da canlının var olup olmadığını merak eden araştırmacıların karşısına çıkan gizemli bölgenin ne olduğuna ilişkin kesin bir açıklama yapılamadı.

Türk vatandaşlığı başvuru şartının değişmesi konut talebini nasıl etkileyecek?

Mars Investment İcra Kurulu Başkanı Hakan Bucak, gayrimenkul yolu ile vatandaşlık ediniminde uygulanan limitin artırılması ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Bucak'ın o açıklamaları...

İnşaat maliyetlerindeki artış konut sektörünü nasıl etkiliyor?

Mars Investment İcra Kurulu Başkanı Hakan Bucak, İnşaat maliyet endeksi Kasım 2021 verilerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Bucak, maliyetlerdeki artışın yeni konut üretimini olumsuz etkilediğini, arz-talep dengesizliğine neden olduğunu belirtti.

Yabancıların konutta tercihi Türkiye oldu!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan yabancıya konut satışını kaleme aldı. İşte Hızalan'ın o yazısı...

Mars'ın rüya kenti Nüwa'da inşaat 2054'te başlayacak!

Mars’ta hayata geçirilmesi hedeflenen uygarlığın başkenti Nüwa, manzarasıyla dikkat çekiyor. Dünya'dan bağımsız bir uygarlığa dönüştürülmesi planlanan Nüwa'da yaşam 2100 yılında başlayacak.

Mars Gayrimenkul 2021'de 55 bin konut satışı hedefliyor!

Gayrimenkul sektörünün önemli temsilcilerinden Mars Investment, bu yıl minimum 500 milyon TL'lik konut satışı hedefliyor. Şirketin genel müdürü Hakan Bucak, sektörün 55 bin konut satışıyla 10 milyar dolar ciroya ulaşacağını öngörüyor.

Mars Polimer Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mars Polimer Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Uğur Şahin tarafından kuruldu.

Mars Gayrimenkul 5. yılını kutladı!

Sakarya’da gayrimenkul danışmanlığı, taahhüt, apart-yurt işletmeciliği, site yönetimi gibi alanlarda başarılı hizmetler veren Mars Gayrimenkul 5. yılını kutluyor...

Mars nüwa Haberi

Mars nüwa

Mars’ta hayata geçirilmesi hedeflenen uygarlığın başkenti Nüwa, manzarasıyla dikkat çekiyor. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; 2100 yılında hayatın başlaması planlanan şehirde 250 bin kişi yaşayacak. 

Bilim kurgu filmlerinden görmeye alışkın olunan uzay şehirleri yakında gerçeğe dönüşecek. Bilim insanları, dünya dışında hayat ihtimallerini araştırmaya devam ederken bilimsel düşünce kuruluşları da insanlığın Mars'ta hayat sürdürebilmesi için şehir konseptleri dizayn ediyor. 

Bunlardan biri olan ABIBOO Studio ve Sustainable Offworld Network (SONet), şimdiden Mars'ta hayata geçirilecek rüya kent Nüwa'yı tasarladı. Projeye göre inşaatına 2054 yılında başlanacak olan Nüwa'nın ilk konukları 2100'de gidebilecek. Beş şehirden meydana gelen bir ağın başkenti olması planlanan Nüwa'nın, her bölgesinde 200 ila 250 bin kişiyi barınacak. 

HER İHTİYACI KARŞILAYACAK

Dünya'dan bağımsız bir uygarlığa dönüştürülmesi planlanan Nüwa, insanların gereksinimi olan her şeye sahip....