02 / 06 / 2024

Mas İskele İnşaat iletişim

Mas İskele İnşaat iletişim

Mas İskele İnşaat Anonim Şirketi; Onur Mansur tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 12 Ocak'ta Avcılar, Cihangir Mahallesi Güvercin Caddesi adresinde kuruldu.

Türk inşaat firması Taliban yönetimi ile 22 megavatlık enerji anlaşması imzaladı

Afganistan'daki yatırımlarını sürdüren Türk şirketi 77 İnşaat, Taliban yönetimi ile 22 megavatlık enerji anlaşması imzaladığı kaydedildi. 

Milletvekilinden Cengiz İnşaat'ın Cennet Koyu'ndaki projesine tepki!

CHP Antalya Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Mustafa Erdem, Meclis'te yaptığı konuşmasında Özelleştirme İdaresi'nin arazi satışları  ve Cengiz İnşaat'ın Cennet Koyu'ndaki projesine tepki gösterdi. İşte Erdem'in o açıklamaları...

Mas Besicilik Tarım İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mas Besicilik Tarım İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Selimoğlu tarafından kuruldu.

Galatasaray ile Başkent İnşaat sponsorluk anlaşması imzalandı!

Galatasaray Kulübü ile Başkent İnşaat arasında, sponsorluk anlaşması imzalandı. Söz konusu imza töreni RAMS Park'ta gerçekleştirdi.

İnci İskele İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnci İskele İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Kaya tarafından kuruldu.

Tahıl Koridoru Anlaşması, Rusya'nın çekilmesiyle sona erdi: Buğday, mısır ve soya fasulyesi vadeli işlemleri yükseldi!

Karadeniz tahıl koridoru anlaşması, Rusya'nın çekilmesiyle birlikte sona erdi. Rusya Dışişleri Bakanlığı, Tahıl Anlaşması'nın uzatılmayacağını Türkiye, Ukrayna ve BM'ye belirtti. İşte ayrıntılar...

Zirvem Group İskele İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirvem Group İskele İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yalçın Dönmez tarafından kuruldu.

Mnd İskele İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mnd İskele İnşaat Anonim Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Seyithan Daş tarafından kuruldu.

Kule Grup İskele İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kule Grup İskele İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Dursun Temel tarafından kuruldu.

Czn İskele İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Czn İskele İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Mahmut Cezan ve Onur Uymalık ortaklığında kuruldu.

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  150 bin TL sermaye bedeli ile Sabri  Aygün tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe sürdürülebilirlik ön plana çıktı!

Türkiye'nin Paris İklim Anlaşması'nı imzalamasıyla sürdürülebilir şehirler ön plana çıktı. İnşaat sektörü bu değişimi konut üretimine taşımaya hazırlanıyor. 

GAPAS Sonbahar Buluşması yarın!

GAPAS tarafından dernek çalışmalarına ilişkin bilgi paylaşmak, üyeler arası kaynaşması sağlamak ve iş geliştirme imkanları sunmak amacıyla düzenlenen Sonbahar Buluşması yarın 9:30 ile 11:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Mas İskele İnşaat iletişim Haberi

Mas İskele İnşaat iletişim

Mas İskele İnşaat Anonim Şirketi; Onur Mansur tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 12 Ocak'ta kuruldu. 


Mas İskele İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat iskelesi ve çalışma platformlarının kurulum ve söküm işlemlerinin yapmak. 2-Her türlü inşaat iskelesi ve çalışma platformlarının ve bunlarla ilgili malzeme ve yedek parçaların alım, satım, ithalat ve ihracat işlemlerini gerçekleştirmek.  3-Her türlü inşaat iskelesi ve çalışma platformlarını kiralanmak, işletmek veya kiraya vermek. 4-Her türlü demir,çelik ürünleri,saç,çinko,pirinç,bakır,sarı,zamak,galvaniz saç,külç e,platina, U demiri L demiri,flanş,boru eklenti parçalarının alımı,satımı,imalatı,ithalat ve ihracatı, 5-Demir,çelik,dövme,saç gibi madenler ile bunların cevheri,işlenmiş veya mamul olarak alımı,satımı,imalatı,ithalat ve ihracatı, 6-Her türlü boru,dikişli ve çelik çekme boru ve bunların bağlantı parçalarının alımı,satımı,imalatı ihracatı ve ithalatı, 7-Her türlü metal enjeksiyon kalıplarının imalatı, alımı,satımı,ithalatı ve ihracatı, 8-Her...