15 / 05 / 2024

Masa Yapı Kimin

Masa Yapı Kimin

Masa Yapı Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Hülya Ersan tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Borsada BOFA çıkmazı! BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

BoFA, ülkemizdeki borsada birçok hissede yüklü miktarda alım satım yapmakta. Bir çok yatırımcı BoFA'nın yapmış olduğu yüklü alımları takip ederek hisse değerlerini inceliyor. Peki BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

Libya’dan Türk şirketlere çağrı: Gelin ülkemizde petro kimya tesisi yapın!

Türkiye-Libya Yuvarlak Masa Toplantısı, Libya Ekonomi ve Ticaret Bakanı Mohamed Al-Hawij ve iki ülke iş insanlarının katılımlarıyla yapıldı. Libyalı bakan, Türk şirketlere Libya’da petrokimya tesisi kurma teklifinde bulundu.

EYT'de detaylar bir bir belli oldu! Kimin maaşı ne kadar olacak? EYT başvurusu nasıl yapılır? Hemen bakın! 

Merakla beklenen EYT'de detaylar bir bir belli oldu! Kimin maaşı ne kadar olacak? EYT başvurusu nasıl yapılır? Hemen bakın! 

Tapuda miras sorgulama nasıl yapılır?

Tapu, bir arazi ya da evin kimin üzerine olduğu yani sahipliğini gösteren hukuki bir belgedir. Peki Tapuda miras sorgulama nasıl yapılır? Tapu devri noterden oluyor mu? İşte o detaylar!

Koçtaş masa ve masa takımlarında indirim kampanyası başlattı! İşte 15 Eylül 2022 Koçtaş kampanyalı fiyat listesi 

Türkiye’nin en büyük yapı marketlerinden Koçtaş indirim kampanyası başlattı. Masa ve masa takımlarını kapsayan kampanyada ürünler uygun fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Fırsatı kaçırmayın. 

Emekliler için bankaların promosyon yarışı kızıştı! Yapı Kredi promosyonu ne kadar?

Bankalar tarafından emekli aylıkları için verilen yarış giderek kızıştı. Bankaların art arda promosyon tutarlarını açıklamasının ardından en yüksek rakamı kimin verdiği de merak konusu oldu. İşte Yapı Kredi'nin verdiği promosyonla ilgili detaylar...

Tapunun kimin üstüne olduğunu sorgulama!

Gördüğü bir taşınmaz malı satın almak isteyenler ancak kime ait olduğunu bilmeyenler sorgulamayı nereden ve nasıl yapacaklarını araştırıyor. Peki, tapunun kimin üstüne olduğunu sorgulama nasıl yapılır?

Yapı denetim hizmetinde fatura kimin adına düzenlenir?

Yapı denetim firması tarafından arsa sahipleri adına ayrı ayrı düzenlenecek faturalarda gösterilen KDV’nin arsa sahipleri tarafından 9/10 oranında tevkifata tabi tutulması gerekiyor.

Nişantaşı’ndaki kaldırımı işgal eden yapılar yıkılıyor!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, ilçedeki kaldırımı işgal eden yapıların yıkım çalışmalarını başlattı. Yayaların geçişini engelleyen masa ve sandalyeler kaldırılıyor, kaldırım üzerinde bulunan yapıları da iş makineleri ile yıkılıyor.

23. Gayrimenkul Türkiye Yuvarlak Masa Toplantısı yarın!

GYODER Turizm ve Turizm Yatırımları Komitesi işbirliğiyle gerçekleştirien Gayrimenkul Türkiye Yuvarlak Masa Toplantısı'nın 23'ncüsü yarın yapılacak. 

19. Gayrimenkul Türkiye Yuvarlak Masa Toplantısı 28 Kasım'da!

GYODER Turizm ve Turizm Yatırımları Komitesi işbirliğiyle gerçekleştirien Gayrimenkul Türkiye Yuvarlak Masa Toplantısı'nın 19'ncusu 28 Kasım'da yapılacak. 

Gayrimenkul Türkiye Yuvarlak Masa Toplantılarının 18'ncisi yapıldı!

GYODER Turizm ve Turizm Yatırımları Komitesi işbirliğiyle yapılan Gayrimenkul Türkiye Yuvarlak Masa Toplantılarının 18'ncisi gerçekleştirildi. 

Ekş Ekşioğlu Gold Residence Masa nerede?

Peşin alımlarda yüzde 10 indirim yapılan Gold Residence Masa projesinde 99 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Peki Ekş Ekşioğlu Gold Residence Masa nerede?

Masa Yapı Kimin Haberi

Masa Yapı Kimin


Masa Yapı Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Hülya Ersan tarafından kuruldu. 


Masa Yapı Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; - Her türlü inşaat yapımı , mesken.toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı, her türlü gayrimenkulun yapımı ,alımı,satımı, yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri, taşeronluk hizmetleri, kat karşılığımesken ve işyerleri inşaatları yapmak,bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri,peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak......



Masa Yapı Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Adres; Gayrettepe Mah.Vefabey Sok. No.2/4...