30 / 04 / 2024

maslak konuk evi ticaret ihalesi

maslak konuk evi ticaret ihalesi

Şişli Belediyesi'nin, Maslak'ta yaptıracağı konuk evi ve ticaret - hizmet birimleri kat karşılığı yapım işi için 272 milyon 868 bin 189 TL'lik dev ihalesinin iptal ilanı bugün Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki ihale neden iptal edildi?

Marmaris'teki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın fotoğrafları paylaşıldı!

Marmaris'te 2019'ta inşaatı sona eren ve 'Yazlık Saray' olarak adlandırılan Cumhurbaşkanlığı Devlet Konuk Evi'nin fotoğrafları mimar Şefik Birkiye'nin sitesinde paylaşıldı.

Kenan Evren'in Beyazevi'nin yerine inşa edilen bina, konuk evi ve demokrasi müzesi olacak!

Marmaris'te 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren'in 17 yıl yaşadığı "Beyazev" isimli lüks villasının yerinde hayata geçirilen bina, şehit yakınlarıyla gaziler için konuk evi ve demokrasi müzesi oluyor.

Ordu'daki Selimiye Konak restore ediliyor!

Tarihi miraslara sahip çıkarak gelecek kuşaklara aktarılması noktasında çalışmalarına devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Selimiye Konak’ı restorasyon çalışmalarının tamamlanmasından sonra belediyeye ait konuk evi olarak hizmete sunacak.

Michelle Pfeiffer San Francisco’daki evini sattı!

Amerikalı oyuncu Michelle Pfeiffer, San Francisco’da bulunan evini 2 milyon dolara (119 milyon TL) sattı. Büyük bir arazi üzerine kurulan malikanenin 4 konuk evi bulunuyor.

Edirne Devlet Konuk Evi hizmete açıldı!

Edirne Valiliği tarafından himayelerinde yer alan tarihi konakların turizme kazandırılması için başlatılan çalışmalar kapsamında, Edirne Valiliği Çevre Koruma Vakfı Müdürlüğünce restore edilen Devlet Konuk Evi, faaliyete başladı.

Mamak Belediyesi'nden çocuklar için yeni konuk evi!

Ankara Mamak Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın sokağa attığı çocuklar için Mamak Belediye Başkanı konuk evi inşa etti. Çocuklara başkanlık konutu verildi.

Konakta ‘Antep Evi’ hayat bulacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin restore ettiği Gazi Konuk Evi yurt içinden ve yurt dışından gelen ziyaretçilere eski Antep evlerindeki yaşamı yansıtacak.

Gaziantep Gazi Konuk Evi açıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen 13 odalı Gazi Konuk Evi açıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yazlık sarayında sonra gelindi!

Marmaris’te hayata geçirlen Cumhurbaşkanlığı Konuk Evi’nde binaların yapımı tamamlandı. 2019'da hizmete girmesi beklenen 300 odalı Yazlık Saray için peyzaj çalışmaları devam ediyor.

Ünye Feyzullah Kadı Konağı Haziran'da açılacak!

Ünye Belediyesi tarafından Kültür Yolu projesi kapsamında kamulaştırılarak Belediye Konuk evi olarak restore edilen Feyzullah Kadı Konağı açılış için gün sayıyor.

Ankara'nın köylerine konuk evi inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, sınırlarına dahil olan çevre ilçelerde mahalle statüsü kazanan köylere, tam donanımlı konuk evleri inşa ediyor.

TESKİ Konuk Evi hizmete açıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden TESKİ Genel Müdürlüğü kullanıma hazır hale getirdiği TESKİ Konuk Evi'ni hizmete açtı.

Konya Selçuklu'ya iki yeni tesis müjdesi!

Selçuklu’ya eğitim ve sağlık alanında iki önemli tesis inşa edilecek. Sille’ye kazandırılacak 12 Derslikli Okul ve Selçuk Üniversitesi Alaeddin Keykubat Kampüs alanına yapılacak hasta konuk evi imzalar atıldı.

maslak konuk evi ticaret ihalesi Haberi

maslak konuk evi ticaret ihalesi


Şişli Belediyesi, Maslak'ta yaptıracağı konuk evi ve ticaret - hizmet birimleri kat karşılığı yapım işi için 272 milyon 868 bin 189 TL tahmini bedelle ihale edileceğini 6 Ocak 2015 tarihinde ilan etmişti. Bugün (20 Ocak 2015) yapılacak olan ihale için Resmi Gazete'de iptal ilanı yayımlandı.


Şişli Belediyesi, 15 bin metrekarelik arsa üzerinde yaptıracağı milyonluk ihaleyi 15 Ocak 2015 tarihinde iptal etti. Peki ihale neden iptal edildi?



Proje değişikliği yapılacak


Şişli Belediyesi'nin, Maslak'taki ihaleyi iptal etmesinin nedeni proje değişikliği. Arsa üzerinde daha farklı bir proje düşünen Şişli Belediyesi, Maslak'ta yapılacak konukevi ve ticaret hizmet birimleri yerine farklı bir proje yapabilir. Projede değişiklik olacak ve şartnameler değişecek. Tüm bu aşamalar bittikten sonra yeniden ihaleye çıkılacak. Ne yapılacağı henüz kararlaştırılmadı.


Bu ilk değil


Şişli Belediyesi, Maslak'taki...