05 / 05 / 2024

Maslak Yapı abd mağaza

Maslak Yapı abd mağaza

Dünyaca ünlü İtalyan tasarım markalarını Türkiye’ye taşıyan Maslak Yapı, lüks projelerin tercihi oldu. Türkiye üzerinden Rusya ve Azerbaycan’a da hizmet vermeye başlayan Maslak Yapı’nın hedefinde Londra’dan sonra ABD’de de mağaza açmak var.

İnşaat ve yapı malzemeleri sektörünün yeni rotası ABD pazarı oldu!

İnşaat ve yapı malzemeleri sektörünün yeni rotası ABD pazarı oldu. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası UR-GE projesi çerçevesinde ilk yurt dışı iş gezisi organizasyonunu Amerika Birleşik Devletleri'ne gerçekleştirdi. 

Abdül Batur: Konak'ın en büyük sorunu yapı stokunun eski olması!

 Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, ilçedeki yatırımlarla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Batur, Konak'ın en büyük sorununun yapı stokunun eski olması olduğunu belirtti.

ABD'de 25 milyar dolar kira yardımı yapılacak!

ABD'de koronavirüs salgınına yönelik ekonomik destek paketleri belirlendi. Destek paketleri kapsamında vatandaşlara doğrudan 25 milyar dolar kira yardımı yapılacak. 

Türk Yapı Malzemeleri Sektörü en fazla ihracatı ABD ve İsrail’e yaptı!

Türk Yapı Malzemeleri Sektörü Başkanı Serdar Urfalılar, en fazla ihracat yapılan ülkelerin ABD, İsrail, Almanya, Irak ve İngiltere olduğunu söyledi.

İç Mimar Mahmut Çöloğlu, ABD merkezli yapı marketi kuruyor! 

İç Mimar Mahmut Çöloğlu, ABD'de 4 depoya ve 12 dağıtım merkezine sahip yapı marketi kuruyor...

ABD'de yapı malzemeleri satışları yüzde 1,3 düştü!

ABD’de perakende satışlar, şubatta aylık yüzde 0,5 azaldı. Aynı dönemde yapı malzemeleri mağazalarındaki satışlar yüzde 1,3 düştü.

Bu kadar dövizi kim aldırmış? ABD, Avrupa ya da Çin'de bu yapılsaydı ne olurdu?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Bu kadar dövizi kim aldırmış? ABD, Avrupa ya da Çin'de bu yapılsaydı ne olurdu?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 11 maddelik analizi...

Ant Yapı, rotasını İngiltere ve ABD’ye çevirdi!

Rusya’da büyüyüp Türkiye’nin en güçlü gayrimenkul geliştiricilerinden birine dönüşen Ant Yapı, rotasını İngiltere ve ABD’ye çevirdi...

Maslak 1453 Çevre Düzeleme İşleri'nin kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilen Maslak 1453 projesi 10622 Ada 2 Parsel Çevre Düzeleme İşleri'nin kısmi kesin kabulü yapıldı...

İma Group Yapı Ve Proje Yatırımları Anonim Şirketi Maslak Şubesi açıldı!

İma Group Yapı Ve Proje Yatırımları Anonim Şirketi Maslak Şubesi bugün Sarıyer'de 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

DAP Yapı Maslak projesi için çalışmalarını sürdürüyor!

DAP Yapı Maslak projesi için "Uçan bina" olarak basına tanıtılıyor.Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek projede hak sahipleri ile anlaşmalar devam ediyor..

Maslak 1453'teki 3 bloğun kısmi kesin kabulü yapıldı!

Maslak 1453 projesinin 10622 Ada 2 Parsel OB, OC ve OD Bloklar ile Bu Bloklara Ait Altyapı İşleri'nin Kısmi Kesin Kabulü yapıldı. 

İşte ABD, Çin ve Hindistan'ın sembolik yapıları!

Her ülkenin kendine has sembolik yapıları var. Şehir kartpostallarına işlenen o görkemli mimari yapılar. İşte ABD, Çin ve Hindistan'ın sembolik yapıları...

Maslak Yapı abd mağaza Haberi

Maslak Yapı abd mağaza

Dünyaca ünlü İtalyan tasarım markalarını Türkiye’ye taşıyan Maslak Yapı, lüks projelerin tercihi oldu. Türkiye üzerinden Rusya ve Azerbaycan’a da hizmet vermeye başlayan Maslak Yapı’nın hedefinde Londra’dan sonra ABD’de de mağaza açmak var.


Üst segment konut, rezidans, otel, ofis, mağaza ve restoran projelerinde iç dekorasyonla ilgili tüm mobilya, aksesuar ve aydınlatma ürün gamını sunan Maslak Yapı, İtalyan çizgisini Türkiye’ye taşıyor. İtalyan markaları Türkiye üzerinden Azerbaycan ve Rusya gibi ülkelere de ulaştıran Maslak Yapı’nın şimdiki hedefinde Londra ve ABD var. Maslak Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Ayaydın, 2016’ya kadar SCIC markasıyla ABD’de bir mağaza açacaklarını ve daha sonra da sayıyı artıracaklarını söyledi.


İtalyanlar rahatladı

Maslak Yapı’nın kurulduğu günden bu yana Türkiye’de birçok A plus projeye ve perakende müşterilere hizmet verdiğini anlatan Gökhan Ayaydın, şunları...