27 / 04 / 2024

maslakta ofis kirasının metrekaresi ne kadar oldu

maslakta ofis kirasının metrekaresi ne kadar oldu

TSKB Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Ekinci Maslak'taki ofis kiralarını değerlendirdi. Ekinci, "Maslak'ta ofislerin metrekare satış değeri 4 bin ile 6 bin dolar, kira değeri ise 24 ile 28 dolar arasında değişiyor." dedi.

Kirasını 1.400 liradan 6 bin liraya yükselten ev sahibini öldürdü! 

Kiracı ve ev sahibi arasında yaşanan sorunlar gittikçe artıyor. Bursa'da bir kiracı, kirasını 1.400 liradan 6 bin liraya yükselten ev sahibini öldürdü.

Yeşim Salkım, 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin TL yapan ev sahibine seslendi! Sırf çıkarmak için yapıyorsunuz...

Ünlü Şarkıcı Yeşim Salkım'da kira mağduru oldu. 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin liraya yükselten ev sahibine ''Sırf çıkartmak ve dolarla ev kiralamak için yapıyorsunuz'' diyerek isyan etti. 

Kiracılar dikkat! Kirasını geç ödeyen kiracıyı neler bekliyor?

Kira ödemelerini günü gününe yapmayarak geç yapan kiracılar ile ev sahipleri arasında sıkıntılı durumlar yaşanabiliyor. Buna göre, kira ödemelerini günü gününe yapmayan kiracılar ile ev sahipleri karşı karşıya geliyor. Kirasını geciktiren kiracıyı neler bekliyor?

Ev sahibi dikkatli olmalı! Kirasını geç yatıran kiracıdan gecikme zammı alınır mı?

Ev sahipleri ve kiracılar arasında son zamanlarda devam eden sıkıntılar farklı konuları da gündeme getiriyor. Bu kapsamda ev sahipleri kirasını geç ödeyen kiracılardan ise gecikme zammı talep etmeye başladıkları belirtildi. Kiracı, ev sahibine gecikme zammı ödenir mi? İşte haberin detayları...

Kirasını ödemeyen kiracılara son dakika şoku! 30 gün süresi var!

Kiracılar ile ev sahipleri arasındaki tartışmalar sık sık gündeme geliyor. Ev sahipleri, kirasını ödemeyen kiracılar için hangi yollara başvurabileceklerini araştırıyor. İşte ayrıntılar...

Kiracılar dikkat! Kirasını geç ödeyen kiracı hemen evden tahliye edilir mi?

Kiracılar ile ev sahipleri arasında yaşanan anlaşmazlıklar çeşitli konuları da gündeme getiriyor. Buna göre, kira ödemelerinde aksama yapan kirasını geç ödeyen  kiracıların evden çıkarılma durumları araştırılmakta. Kiracı geç ödeme yaparsa evden çıkarılır mı? İşte ayrıntılar...

Kiracılar dikkat: Bu dört madde sizi evsiz bırakabilir! Kirasını düzenli ödeyen kiracı bile çıkarılıyor!

Ev sahibi ve kiracılar arsında yapılan kira kontratına göre kiracı belirlenen tutardaki ödemeyi her ay düzenli yapmak zorunda. Peki, kiracısından memnun olmayan mülk sahibi kiracısını Kirasını düzenli ödeyen kiracıyı evden nasıl çıkarabilir?

Küçük esnafa kira darbesi! İş yeri kiraları beşe katlandı, kirasını ödeyemeyen kepenk indiriyor!

Küçük esnaf fahiş orandaki kira artışlarından oldukça dertli. Geçen yıl 10 bin lira kira ödeyen bir esnaf bugün 50 bin liralık astronomik rakamlarla karşılaşırken, kirasını ve diğer giderlerini karşılamakta zorlanan çoğu esnaf kepenk kapatıyor.

İspanya'da her 100 aileden 8'i ev ipoteğini veya kirasını zamanında ödeyemiyor!

İspanya'da her 100 aileden 8'inin ev ipoteğini veya kirasını zamanında ödeyemediği, 10 çocuktan 3'ünün de sağlıksız ev koşullarında yaşamını sürdürdüğü belirtildi.

Kirasını düzenli ödeyen kiracı nasıl çıkarılır? Kiracı evden çıkmıyor ne yapmalıyım?

Kira, mülk sahibine her ay ödenen bir miktardır. Bu miktar önceden iki taraf arasında yapılan kontratta da yazar. Peki “Kirasını düzenli ödeyen kiracı nasıl çıkarılır?” İşte detaylar!

Kirasını ödeyemeyenlere hayat kurtaracak yardım! Kimliğinizi alıp PTT'ye koşun!Bakanlık hızır gibi yetişti!İşte detaylar

Kirasını ödemekte sorun yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşların ekonomik anlamda sorun yaşamamaları için 2 bin 600 lira tutarında kira yardım ödemesi yapılıyor.

TSKB GYO, Fındıklı Ofis Binalarını 38.3 milyon TL'ye TSKB ile iştiraklerine kiraladı!

TSKB GYO, şirket portföyünde yer alan İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Fındıklı Ofis Binalarının halihazırda kiracısı olan ana ortağı Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. (TSKB)'ye ve iştiraklerine 5 sene süreyle kiralıyor. İşte ayrıntılar...

Kirasını düzenli ödeyen kiracı nasıl çıkarılır?

Kiracı ve ev sahiplerinin haklarına dair bilmesi gereken bazı hususlar bulunmaktadır. Kiracılar her ayın belli günlerinde kiralarını ödemekle mükelleftir. Ev sahibi düzenli bir şekilde kirasını ödeyen bir kiracıyı evden çıkarabilir mi? İşte yanıtı!

maslakta ofis kirasının metrekaresi ne kadar oldu Haberi

maslakta ofis kirasının metrekaresi ne kadar oldu

Metrekare bazında ofis kira fiyatlarının son 5 yılda yüzde 50 arttığı Maslak, bu alanda zirveye oynuyor. İstanbul'da en pahalı ofislerin bulunduğu Etiler-Levent bölgesinde fiyatlar 30-35 dolar iken Maslak'ta 28 dolar seviyelerine ulaştı.


Hazırladıkları "Maslak-Ayazağa Bölge Değerlendirmesi" başlıklı raporu AA muhabiri ile paylaşan TSKB Gayrimenkul Değerleme AŞ Değerleme Uzmanı Delal Ekinci, bu iki mahallenin Şişli'ye bağlı iken 2012 yılında ilgili kararla Sarıyer'e bağlandığını anımsattı.


Ekinci, Maslak-Ayazağa bölgesinin, İstanbul'un en gözde iş merkezleri arasında yer aldığını, yapılan ve yapımına devam edilen nitelikli ofis ve konut projeleriyle prestijini ve değerini artırdığını dile getirdi.


Maslak'ın nitelikli iş merkezi binalarıyla üst gelire sahip kesime hitap etme, Ayazağa'nın ise zamanla gelişimini sağlayan, alt, orta ve üst gelire hitap eden karma bir bölge olma özelliği bulunduğunu söyleyen Ekinci, "Ayazağa'nın...