01 / 05 / 2024

Maximum IX

Maximum IX

Dünyanın seçkin duvar kağıdı, parke ve halı markalarının Türkiye temsilcisi olan HannaHome, 24 – 29 Nisan 2013 tarihleri arasında Tüyap’ta düzenlenen 36. Yapı Fuarı’nda yeni ürünlerini ve koleksiyonlarını ziyaretçilerin beğenisine sundu...

MTV, Gelir Vergisi ve Tapu Harcı peşin ödemelerinizde şimdi 3 aya kadar taksit imkanı! 

MTV, Gelir Vergisi ve Tapu Harç ödemelerinde esnek taksitlendirme imkanından faydalanabilirsiniz. Maximum kart ile 1.000 TL - 15.000 TL arası ödemelerde 3 taksit, 15.000-500.000 TL arası ödemelerde 2 taksit imkanı sunuluyor. 3 aya varan MTV, Gelir Vergisi ve Tapu Harç ödeme fırsatını kaçırmayın!

İş Bankası'ndan dev kampanya! Son gün 31 Ağustos!

Türkiye'nin önde gelen bankalarından İş Bankası, Maximum Kart sahipleri için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor...

İş Bankası müşterilerine büyük avantaj: 600 TL'ye varan MaxiPuan!

İş Bankası Maximum Kart sahipleri için sürpriz dolu bir kampanya başladı! Ağustos ayında yapacakları alışverişlerle 600 TL'ye varan MaxiPuan kazanma şansı sunuluyor. İşte ayrıntılar...

İş Bankası'ndan dev kampanya! 22 Eylül'e kadar hemen siz de bakın!

İş Bankası Maximum Genç Kart sahiplerine güzel haber geldi. Son dakika bu kampanyayı sakın ama sakın kaçırmayın. İşte ayrıntılar...

İş Bankası'ndan 400 TL'ye Varan MaxiPuan!

İş Bankası, Maximum Kart sahiplerini sevindirecek bir kampanyayla geliyor! Ağustos ayında Maximum anlaşmalı marketlerde yapacağınız alışverişlerde 400 TL'ye kadar MaxiPuan kazanabilirsiniz. Detaylar haberimizde...

Lig başladı, taraftarlara yılın müjdesi geldi! Ay sonuna kadar bu parayı alabilirsiniz! Hemen bakın!

Süper Lig’in ve 1’nci Lig’in 11 Ağustos’ta başlamasıyla birlikte heyecanlı ve çekişmeleri maçlara sahne oldu. Taraftarlara da Süper Lig heyecanının yanında bir kampanya sürprizi geldi. İş Bankası, kulüp logolu Maximum Kart’larla yapılacak harcamalara 100 TL MaxiPuan vereceğini duyurdu.

BMW İX Serisi’nde şok fiyat! En ucuz İX modeli belli oldu!

BMW’nin İX Serisi kapsamında yer alan İX, İX1 ve İX3 modellerinin yeni fiyatları açıklandı. Aynı zamanda, en ucuz İX modeli de belli oldu.

Maximum Kart ile 200 TL Maxipuan Kazanma Şansı! Temmuz Ayında İş Bankası'nın Muhteşem Kampanyası Hakkında Detaylar..

Temmuz ayına özel olarak, market alışverişlerine özel Maxipuan'larını katlayaca harika bir fırsat sunuldu. Maximum Kart ile yapacağınız alışverişlerinizde, 200 TL'ye kadar Maxipuan kazanabilirsiniz. İş Bankası, bu  alışverişlerde toplamda müşterilerine 200 TL kazandıracağını duyurdu. 

İş Bankası'ndan dev yaz müjdesi! Son gün 31 Temmuz 2023!

İş Bankası Maximum Kart ve TatilBudur işbirliğiyle yaz tatilinin vazgeçilmezleri için harika bir fırsat sunuyor! 31 Temmuz 2023'e kadar geçerli olan bu özel kampanyada, Maximum Kart sahipleri TatilBudur'dan yapacakları tatil rezervasyonlarıyla 2.000 TL'ye varan MaxiPuan kazanma şansı yakalıyor.

İş Bankası'ndan yakıt alışverişlerine dev kampanya!

İş Bankası'nın MaxiPuan kazandıran yakıt alışverişi kampanyası, 15 Ağustos 2023 tarihine kadar geçerli olacak. Kampanya kapsamında, İş Bankası kartlarıyla Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında yapılan yakıt alışverişlerine özel fırsatlar sunulmaktadır.

Akaryakıtta dev zammın ardından büyük müjde! Resmen açıklandı! Kuyruklar oluşturacak!

Yakın zamanda akaryakıta gelen tarihi zammın ardından araç sahiplerine güzel bir haber verildi. İş Bankası, Maximum Kart müşterilerinin akaryakıt harcamalarına 110 TL hediye edeceğini duyurdu.

Maximum mobil kullananlara ay sonuna kadar 600 TL hediye edilecek!

En çok kampanya düzenleyerek müşterilerine bol bol hediye dağıtan bankalardan İş Bankası, yeni kampanyasını kamuoyuyla paylaştı. İş Bankası, düzenlediği kampanya kapsamında 400 TL MaxiPuan hediye edeceğini duyurdu.

İş Bankası'ndan son dakika açıklaması! Hemen buraya bakın...

Market alışverişlerinizi daha da keyifli hale getirmek için Maximum Mobil ve İşCep, 3-31 Temmuz tarihleri arasında geçerli olan kampanyasıyla Maximum Kart sahiplerine muhteşem bir fırsat sunuyor! Katılın ve 500 TL ve üzeri her peşin alışverişinizde 40 TL MaxiPuan kazanın...

Maximum IX Haberi

Maximum IX

Yapı sektörünün bileşenlerini bir araya getiren büyük ve önemli fuarlardan biri olan Yapı Fuarı kapsamında HannaHome, dünyaca ünlü seçkin markalarına ait yeni duvar kağıdı ve parke koleksiyonlarını sektörün profesyonelleri ve tüketiciler ile buluşturdu.


Duvar kağıdında trendleri belirleyen Rasch markasının Türkiye’deki tek temsilcisi olan HannaHome, Cosy White, Tendresse, Maximum IX, Trianon, Bond Street, Good Harmonies, Homelands, Funky Flair ve Tiles & More olmak üzere markanın yeni sezon koleksiyonlarını ilk defa Yapı Fuarı’nda meraklıları ile buluşturdu. Farklı renkleri, zengin desenlerle buluşturan ve bu çerçevede geniş bir ürün yelpazesi sunan Design ID markasının ise Beaux Arts, Renaissance ve 3 boyutlu klasik desenleri ile öne çıkan Relievo koleksiyonlarının tanıtımı yapıldı.



Birlikte çalıştıkları markaların üst düzey yöneticileri ile fuar alanını gezen HannaHome yönetici ortağı ve CEO’su...